gy
ez nem az angol nyelvtanóra topic! alf
er alf
ek alf
ek
igaza van öregSam-nek, de vazzze nem tudok elmenni a vita mellett, főleg akkor, amikor helytelenül állítasz valamit! (ill. rosszul tudod, és olyan valakivel vitatkozol, aki tud is angolul!)
a helyes szó írása yanee hsz-ben van!
loser = vesztes, pancser (a szótár nem is ismeri kettő o-val! a kiejtés valóban ú -val!)
de nekem csak lúser v. lúzer v. tök mindegy, NEM angol órán vagyunk kedves user (felhasználó) barátaim!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 11:56
loser = vesztes, pancser (a szótár nem is ismeri kettő o-val! a kiejtés valóban ú -val!)
de nekem csak lúser v. lúzer v. tök mindegy, NEM angol órán vagyunk kedves user (felhasználó) barátaim!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 16. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
Nincs igaza, Zelli!
Looser a helyes, ezért ejtik ú-val...
Looser a helyes, ezért ejtik ú-val...
Jogos, elnézést kérek mindenkitôl!
Én is igen jól beszélek angolul, ezért volt akkora a szám, de ezt
speciel tényleg rosszul tudtam...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 16. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 16. szerda 13:08
Én is igen jól beszélek angolul, ezért volt akkora a szám, de ezt
speciel tényleg rosszul tudtam...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 16. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
igaza van öregSam-nek, de vazzze nem tudok elmenni a vita mellett, főleg akkor, amikor helytelenül állítasz valamit! (ill. rosszul tudod, és olyan valakivel vitatkozol, aki tud is angolul!)
Mai naptól új adminunk van
willy87
munka kőrébe ő foglalkozik a saját témájában (willy87 blog topicja) lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
willy87
munka kőrébe ő foglalkozik a saját témájában (willy87 blog topicja) lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
A Maszti topic>>>sesshi
13 évesnek irja magát
(MP megoldotta! köci a figyelmeztetést! :tom)
13 évesnek irja magát
(MP megoldotta! köci a figyelmeztetést! :tom)
Továbbra is FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL TITOM és törlöm a hsz-ket azoknál, akik a Erotikus és szex képek, videók (CSAK KÉPEK!) rovatban (a topicok címben is benne van) 1-2 szavas szöveges jelzőket írnak!
sesshiz24
#35 | ma 19:23
JA MEG HA EGY 17 ÉVES MÉG NEMLÉPHET BE SZERINTETEK KIVARJA A 18. SZULINAPJAT HOGY VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE BEJOHESSEN! NAGY FASZT LÁMA PARASZTOK!!
#34 | ma 19:22
TI idiotak szerintetek egy 13 éves nem tudja megnyomni azt hogy "elmultam 18 éves" én 13 vok:P ÉS AZTHISZITEK HA EGY 10 ÉVES BETEVED IDE AZT FOGJA MEGNYOMNI HOGY NEM MULTAM ELXDDDDD SZÁNALMASAK VAGYTOK
szerintem ilyen userekre nincs szükség a GG-n kérem a tiltását!
(egyenlőre megoldva :tom)
#35 | ma 19:23
JA MEG HA EGY 17 ÉVES MÉG NEMLÉPHET BE SZERINTETEK KIVARJA A 18. SZULINAPJAT HOGY VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE BEJOHESSEN! NAGY FASZT LÁMA PARASZTOK!!
#34 | ma 19:22
TI idiotak szerintetek egy 13 éves nem tudja megnyomni azt hogy "elmultam 18 éves" én 13 vok:P ÉS AZTHISZITEK HA EGY 10 ÉVES BETEVED IDE AZT FOGJA MEGNYOMNI HOGY NEM MULTAM ELXDDDDD SZÁNALMASAK VAGYTOK
szerintem ilyen userekre nincs szükség a GG-n kérem a tiltását!
(egyenlőre megoldva :tom)
botos001
a húgom kukkolom
#661 | ma 00:35
Ez a hugom és már párszor elöfordult hogy zuhanyzás közbe bementem hozzás és megbasztam de azért mert ő is kivánta
Vagy a Háry János leszármazottja, vagy ha igazat mond akkor nem ide való a user. A fejében kéne először rendet tenni
a húgom kukkolom
#661 | ma 00:35
Ez a hugom és már párszor elöfordult hogy zuhanyzás közbe bementem hozzás és megbasztam de azért mert ő is kivánta
Vagy a Háry János leszármazottja, vagy ha igazat mond akkor nem ide való a user. A fejében kéne először rendet tenni
http://www.goldengate.hu/mufftar-amator/GRUPP%C1R - másnak sem jön be, vagy csak nálam vergődik az Firefox2?!
a hiba "nem az ön készülékében van"!
a pár kérésére (és sokak sajnálatára)
a szerkesztőség levette a sorozatokat a mufftárból!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 07. 23. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 11:28
a pár kérésére (és sokak sajnálatára)
a szerkesztőség levette a sorozatokat a mufftárból!
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 07. 23. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
http://www.goldengate.hu/mufftar-amator/GRUPP%C1R - másnak sem jön be, vagy csak nálam vergődik az Firefox2?!
(moderálva vazelinator /konkrétumot kérnék/)
(moderálva vazelinator /konkrétumot kérnék/)
ezt nem fogjuk törölni...és ha f1ck0 vagy, akkor pedig elmúltál 18, ne próbálkozz
a hszeidet pedig tudod műsorozás nélkül is töröltetni, csak írj vazinak indokkal
(Ez egy válasz libidoozer üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a hszeidet pedig tudod műsorozás nélkül is töröltetni, csak írj vazinak indokkal
(Ez egy válasz libidoozer üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
azt azért ne kívánd, hogy beszarjunk a hsz-től, nem fogunk!
(ezen ne múljon, ha ez hiányzik neked!)
sajnos nyári ubiszezon van, ez igaz...
,
de legalább színt hozol a fórumba a benyögéseddel...
"
egy felnőtt sem tudja baromságait jobban és helyesebben megfogalmazni, de legalább a stílusodról azonnal beazonosítottalak...
...kedves fickándozó fick0
most meg egy kicsit játszok veled, mint macska az egérrel...
(ezen ne múljon, ha ez hiányzik neked!)sajnos nyári ubiszezon van, ez igaz...
,de legalább színt hozol a fórumba a benyögéseddel...
"
ki
"! alf
sk alf
or alf
úkámegy felnőtt sem tudja baromságait jobban és helyesebben megfogalmazni, de legalább a stílusodról azonnal beazonosítottalak...
...kedves fickándozó fick0
most meg egy kicsit játszok veled, mint macska az egérrel...
ezt nem értem ki az a Lali meg a Brigi?
bocsi sajna te saját magadért vagy tiltva
mit pl most is..
egy baj van ezzel a hozzáoszlással semmi konkrétum nincs benne, így célja nem más mint lejáratás.
konkrétumot kérek...
bocsi sajna te saját magadért vagy tiltva
mit pl most is..
egy baj van ezzel a hozzáoszlással semmi konkrétum nincs benne, így célja nem más mint lejáratás.
konkrétumot kérek...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(hopp a nyuszi előugrott a bokorból
...
hozzászólásod kimoderálva: tom /konkrétumot kérnék/ünk)
...hozzászólásod kimoderálva: tom /konkrétumot kérnék/ünk)
nem érdemes személyeskedni! tiltás jár érte!
az egész hsz-ed zagyvalékos tartalmú, személyeskedő volt, igaz ezektől függetlenül érthető is...
viszont azt a részt én sem értem, hogy ki is az a lali, meg a brigi?
bocsi, de sajna Te most is saját magadért leszel tiltva! (1 hétre)
egy baj volt ezzel a hozzászólásoddal is, hogy semmi konkrétum nem volt benne, így célja nem lehetett más, mint a lejáratás!
konkrétumot kérünk!
kérésednek nem tudok, és nem is akarok eleget tenni!
(de fogalmazhatok úgy is, hogy szarok rá...
)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 00:15
az egész hsz-ed zagyvalékos tartalmú, személyeskedő volt, igaz ezektől függetlenül érthető is...
viszont azt a részt én sem értem, hogy ki is az a lali, meg a brigi?
bocsi, de sajna Te most is saját magadért leszel tiltva! (1 hétre)
egy baj volt ezzel a hozzászólásoddal is, hogy semmi konkrétum nem volt benne, így célja nem lehetett más, mint a lejáratás!
konkrétumot kérünk!
kérésednek nem tudok, és nem is akarok eleget tenni!
(de fogalmazhatok úgy is, hogy szarok rá...
)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
...
hozzászólásod kimoderálva: tom /konkrétumot kérnék/ünk)
...hozzászólásod kimoderálva: tom /konkrétumot kérnék/ünk)
Baromira nem értelek benneteket !
Szerintetek szar az oldal. Ok. Ti igy gondoljátok, nem vagyunk egyformák.
De akkor magyarázzátok már el, hogy minek vagytok itt ??!!
Ha nekem valami szar nem csinálom. Mondom, hogy nem értem...
P.S. Oltári nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy nick név mögül fikázzon valaki. Tényleg..az év hőse !
Szerintetek szar az oldal. Ok. Ti igy gondoljátok, nem vagyunk egyformák.
De akkor magyarázzátok már el, hogy minek vagytok itt ??!!
Ha nekem valami szar nem csinálom. Mondom, hogy nem értem...
P.S. Oltári nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy nick név mögül fikázzon valaki. Tényleg..az év hőse !
Sajnálom ha így látod, gondolom azért nem mindenki van ezen a véleményen. Valószínű nem lehet véletlen, hogy a GG regisztrált tagjainak a száma elkerülte már a 200 ezret. Gondolj bele, hogy alkalmakként talán még többen is nézik az oldalt mint a regisztrált szám. Ők csak csemegéznek, de nem szólnak hozzá. Ha valami sértés ért, vagy valami nem tetszik azt megérteném, bár annak sem ez a módja, hogy summázol egy véleményt. Azért azt odatehetted volna, hogy ez a saját véleményed, ugyebár nem lehetsz te az akinek a véleménye szent és kikezdhetetlen. Hidd el sokan jól érzik itt magukat, és a vélt vagy valós sérelmeidet talán meg is lehetne beszélni nem? Természetesen csak akkor, ha hajlandó vagy normális, emberi hangvételű párbeszédre.
Kellemes vasárnapot neked!
Kellemes vasárnapot neked!
amúgy nem értem ,az én életemben pl az vesz részt hogy csak azt csináld ami jól esik ha megunod keress más elfoglaltságot.Jó ez az oldal interaktív , az adminokról meg annyit libidozer hogy úgy viselkednek veled ahogy te azt kiharcolod magadnak .
Ha pedig ezt nem fogod fel akkor ENNYI.
Ha pedig ezt nem fogod fel akkor ENNYI.
libidoozer
3madik felszólításra sem adtál indokot.
bocsi látom az össze törölt hszt abban sem volt indok megvonom a hozzászolás jogod.
aki itt akarja, hagyni a
hagyd itt szimplán és kész.
3madik felszólításra sem adtál indokot.
bocsi látom az össze törölt hszt abban sem volt indok megvonom a hozzászolás jogod.
aki itt akarja, hagyni a
fó
, mert nem teszik neki az itt hagyja, s kész. van aki a kötekedés élvezi és azért jár ide, van aki meg fórumozni. alf
ru alf
mo alf
thagyd itt szimplán és kész.

tom1019

joci2