Kösz arra a mittudom én mire regisztrálás utáni azonnali, egy hónapra szóló VIP tagságot! Gondolom én már a 4001. voltam!!
amilo005 a társkeresőt szétoffolta!
Egy kis pihenőt javasolok a számára.
(figyelmeztetve és a copy-s sablonos szövege törölve!) :tom
Egy kis pihenőt javasolok a számára.
(figyelmeztetve és a copy-s sablonos szövege törölve!) :tom
Csak be néznék a nappaliba.
Volna egy kis adminnak való meló.....
Volna egy kis adminnak való meló.....
sexline
idegen szexhonlapot reklámoz, gondolom érdekelt a dologban.
egy figyelmeztető tíltást javasolok számára! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2010. 05. 21. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
egy figyelmeztető tíltást javasolok számára! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2010. 05. 21. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
megjutalmazva
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 21. péntek 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 21. péntek 17:53
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
sexline
egy figyelmeztető tíltást javasolok számára!
egy figyelmeztető tíltást javasolok számára!
A fórum beli moderátorokat is egy picit regulázni kéne, minden apróságért figyelmeztetgetnek, törölnek, ha válaszolni merészelek vagy neadjisten kérdezni egy topicban már "csetelek".... ne szivassatok már légyszíves!!!
(senki NEM akar senkit szívatni! azért figyelmeztetünk, mert esetenként az alapvető fórum szabályokat sem tartjátok be! mielőtt "regulázni" szeretnél, inkább szállj magadba! a lényeget lásd a fenti hsz-ben!) :tom
(senki NEM akar senkit szívatni! azért figyelmeztetünk, mert esetenként az alapvető fórum szabályokat sem tartjátok be! mielőtt "regulázni" szeretnél, inkább szállj magadba! a lényeget lásd a fenti hsz-ben!) :tom
talán azért van üzenő rendszer hogy azt használjátok..
és nem azért van a fórum, hogy randit beszéljetek meg. illetve nem a témának témájába teljesen illő dolgokat (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 18:27
és nem azért van a fórum, hogy randit beszéljetek meg. illetve nem a témának témájába teljesen illő dolgokat (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A fórum beli moderátorokat is egy picit regulázni kéne, minden apróságért figyelmeztetgetnek, törölnek, ha válaszolni merészelek vagy neadjisten kérdezni egy topicban már "csetelek".... ne szivassatok már légyszíves!!!
csopp01 mindenhova smiley-kat ír szavak helyettt, szerintem rá lehetne nézni.
( a figyelmeztetésnél írjátok oda, hogy HOL! könnyebb megtalálni a sok rovat között, de megkerestem és jogos az észrevétel! egyértelműen "pontvadász" jellegű a csak smiley-k használata nála! LERENDEZVE!)
( a figyelmeztetésnél írjátok oda, hogy HOL! könnyebb megtalálni a sok rovat között, de megkerestem és jogos az észrevétel! egyértelműen "pontvadász" jellegű a csak smiley-k használata nála! LERENDEZVE!)
Mondjátok adminok hogyan lehetne megváltoztatni a felhasználónevemet?
(ezzel nem írsz, úgysem tudja más használni a belépési kódod miatt, és regisztrálsz egy neked jobban megfelelőt!)
(ezzel nem írsz, úgysem tudja más használni a belépési kódod miatt, és regisztrálsz egy neked jobban megfelelőt!)
Sziasztok adminok! Ma döbbenve láttam, hogy gabor889 nicknevű egyén a mi képeinkkel villog. Legyetek szívesek intézkedni. Köszönjük.
Még az előzőhöz hozzászólva. a 11 db-os képsorozat a miénk. Köszi
(gyorsan írj egy levelet, igazolóképpel az ügyfélszolgálatra, lap alján E-mail küldés, és hamarosan orvosolni fogják a problémádat! megnéztem, és jogos a reklamáció! kérd a képeiddel visszaélő felhasználó tiltását is!) :tom
(képeid rendben! a "képtolvaj" végleges tiltást kapott, sorozatai törölve lettek! további kellemes időtöltést az oldalon!) :tom
Még az előzőhöz hozzászólva. a 11 db-os képsorozat a miénk. Köszi
(gyorsan írj egy levelet, igazolóképpel az ügyfélszolgálatra, lap alján E-mail küldés, és hamarosan orvosolni fogják a problémádat! megnéztem, és jogos a reklamáció! kérd a képeiddel visszaélő felhasználó tiltását is!) :tom
(képeid rendben! a "képtolvaj" végleges tiltást kapott, sorozatai törölve lettek! további kellemes időtöltést az oldalon!) :tom
emki tele dobta a képes topicokat pár szavas frappáns mondatokkal!
kiszórtam őket
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 04. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 04. péntek 09:17
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 04. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
emki tele dobta a képes topicokat pár szavas frappáns mondatokkal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 04. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
kiszórtam őket
Kedves Adminok!
Van egy topikom" Szex hármasban tapasztalatai" Szétoffolták a topikot különféle eü problémákkal. Át lehetne őket küldeni Balu rendelőjébe?
Üdv:Laca
(természetesen udvariasan át lehet küldeni őket, de kényszeríteni senkit sem lehet, legfeljebb moderálni!) :tom
Van egy topikom" Szex hármasban tapasztalatai" Szétoffolták a topikot különféle eü problémákkal. Át lehetne őket küldeni Balu rendelőjébe?
Üdv:Laca
(természetesen udvariasan át lehet küldeni őket, de kényszeríteni senkit sem lehet, legfeljebb moderálni!) :tom
Kedves adminok!Lenne egy kérdésem.hol található a chat szabályzata ahol levan irva hogy nem irhatok nagybetüvel de az op,bazzmegolhat.És ha sokat kérdezek kitilt a szobábol!!Ez szerintem egy kicsit furcsa,nem???
(a chat-en belül van egy szabályzat-segítség! de vannak íratlan szabályok is! ilyen, hogy nem írunk feleslegesen NAGY betűvel, max. csak akkor, ha valami nagyon fontos közlendőd van, vagy közérdekű figyelmeztetésed, észrevételed! vagyis tartózkodj a nagybetűk használatától, mert amennyiben feleslegesen sima párbeszédre használod, abban az esetben tilthatnak miatta! a "bazzmegolás" senkitől sem elfogadott érv! ez ellen tehetsz panaszt a chat főmoderátoránál :TAM-nál!) :tom
(a chat-en belül van egy szabályzat-segítség! de vannak íratlan szabályok is! ilyen, hogy nem írunk feleslegesen NAGY betűvel, max. csak akkor, ha valami nagyon fontos közlendőd van, vagy közérdekű figyelmeztetésed, észrevételed! vagyis tartózkodj a nagybetűk használatától, mert amennyiben feleslegesen sima párbeszédre használod, abban az esetben tilthatnak miatta! a "bazzmegolás" senkitől sem elfogadott érv! ez ellen tehetsz panaszt a chat főmoderátoránál :TAM-nál!) :tom
akkor el kell olvasni hogy én miért és hogyan irtam a nagybetüs mondatomat!!és ezért lettem tiltva!!!!!!
(utólag hagyneeee olvassam vissza a történelmet! feleslegesen ne használj NAGYBETŰKET se a chat-nál, se a fórumnál, és ezért ne piszkáld az operátorokat-moderátorokat! témát lezártam, várd ki a tiltásod végét, úgy tudom, hogy csak 10 perc volt, és utána csetiz normálisan) :tom
(utólag hagyneeee olvassam vissza a történelmet! feleslegesen ne használj NAGYBETŰKET se a chat-nál, se a fórumnál, és ezért ne piszkáld az operátorokat-moderátorokat! témát lezártam, várd ki a tiltásod végét, úgy tudom, hogy csak 10 perc volt, és utána csetiz normálisan) :tom
Köszönöm a nagy semmit!!!a szabályzatot még mindig nem tudja senki megmondani hol olvashatom el!!amugy meg a" témát lezártam" mondatod egy kicsit furcsa,mert igy még te adsz lovat az operátorok alá!!szerintem ha valaki kérdez vagy leirja a véleményét az nem piszkálás!!!
(úgy látom az előző hsz-ben lezárták a témát!) :tom
(úgy látom az előző hsz-ben lezárták a témát!) :tom
És hol van az leírva,hogy nem lehet véleményt nyilvánítani,és ha kiírnék 1 csúnya szót,de nem teszem meg,akkor is tiltanak!Nem 10 percre,hanem fél napokra! Nagyon el vannak a modik varázsolva,azt hiszik ők a királyok!Pedig csak egy ugyanolyan emberkék mint mi!
(utolsó mondatoddal egyetértek! véleményt is lehet nyilvánítani, de megfelelő hangnemben! Mo.-on demokrácia és NEM királyság van, de az oppokat meg nem kell provokálni és nincs is problem alap!) :tom
(utolsó mondatoddal egyetértek! véleményt is lehet nyilvánítani, de megfelelő hangnemben! Mo.-on demokrácia és NEM királyság van, de az oppokat meg nem kell provokálni és nincs is problem alap!) :tom
Szerintetek lezártátok!De még mindig nem tudjuk hol olvashatjuk el a szabályzatot!Szépeket lehet írni de ebből csak az látszik hogy az oppok mégis csak királyok mert őket nem lehet provokálni de ők tehetik meg bazzmegolhatnak!!Ezek után tényleg lezárható a téma mert semmi értelme ide írni!!És ha nem olvasod vissza a történetet hogy lehet pártatlanul ítélkezni???Talán mint egy király??
Szerintem meg igen is KIRÁLYSÁG van!Ők nem veszik észre,de mi "halandók"nagyon!Provokálni nem lehet a modikat?Megfelelő hangnem? Na figyelj!!! Bazdmeg-et megengedhet az modi?Most őszintén?És ez csak egy dolog,illetve egy szó!Én nem írtam ki a cseszegetést,és tiltottak!Ez nem most volt,1 hónapja!Nekik miért lehet provokálni,hagy kérdezzem már meg!Na rendett tennék it,az tuti!!!!!!! Ez az oldal egyre rosszabb!És csak a kiváltságosoknak lehet itt mindent!
(ha annyira rossznak tartod az oldalt, akkor miért vagy itt?)
(ha annyira rossznak tartod az oldalt, akkor miért vagy itt?)

tom1019

Sarah Twain