No, ennek a hozzászólásnak próbálj meg újra nekifutni, mert biztos (???)  valamit jót akartál mondani, csak nem sikerült.   (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 26. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 26. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 09. 26. vasárnap 05:32

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 26. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (768271)

Oooooooohhhh!!
hat ugye almomban sem gondoltam volna hogy ott Magyarorszagon,a Sex teren ekkora az Elmaradottsag!!!
-es mindez 2010-ben,a 21-ik szazad kuszoben....,???
Haaaaaat ugye.....akkor ne haragudj hogy en sem haragszom,de nincs is miert!! 

hat ugye almomban sem gondoltam volna hogy ott Magyarorszagon,a Sex teren ekkora az Elmaradottsag!!!
-es mindez 2010-ben,a 21-ik szazad kuszoben....,???
Haaaaaat ugye.....akkor ne haragudj hogy en sem haragszom,de nincs is miert!!

Üdv!
Nem tudom jó helyre írom-e a problémám de nem találtam jobb helyet,van két amatőr sorozat illetve egy videó a felhasználónevem alatt amit nem én töltöttem fel már változtattam felhasználó nevet hátha csak annyi a baj de nem ,akkor is megmaradt a két sorozat illetve a videó.
(írj E-mailt a konkrétumokkal az ügyfélszolgálatnak, ott orvosolják a panaszodat! -lap alján E-mail küldés!-)

Nem tudom jó helyre írom-e a problémám de nem találtam jobb helyet,van két amatőr sorozat illetve egy videó a felhasználónevem alatt amit nem én töltöttem fel már változtattam felhasználó nevet hátha csak annyi a baj de nem ,akkor is megmaradt a két sorozat illetve a videó.
(írj E-mailt a konkrétumokkal az ügyfélszolgálatnak, ott orvosolják a panaszodat! -lap alján E-mail küldés!-)
                	Sziasztok Adminok!
Szabad telefonszámmal szexuális szolgáltatást reklámozni a GG-n többek közt a Swinger házibuli topikban?
Csak úgy kérdezem... 

(NEM! és tiltva a hirdető!)

Szabad telefonszámmal szexuális szolgáltatást reklámozni a GG-n többek közt a Swinger házibuli topikban?
Csak úgy kérdezem...

(NEM! és tiltva a hirdető!)
                	Vamzerkodok: sexfan2 egy idióta. Kovinál és a szokásokban is.
(megoldva!)

(megoldva!)
                	Nem tudom, hogy kitől kérdezzem...Van egy ember a társkeresőn, aki -szerintem- még nincs 18. Az adatlapján 22 év van feltüntetve, a beköszönő levelében 18-nak mondja magát, de 2008-ban reggelt. Utólagos büntetésként ki lehet dobni?
(utólag? NEM!) 

(utólag? NEM!)

Kérdésem lenne: több levelet kaptam egy kedves lánytól(?), és azt írja, nézzem meg a reglapján. Azt hogy találom meg? Köszi, ha segítesz.

Anyóskívánós topikra ráférne egy kis moderálás és takarítás....  

Ha véletlenül erre tévedne egy admin, klassz kis blogot nyitott a "nagyfarkúLaci"   

Sziasztok léci nézzen már valaki erre a nick-re a társkeresöben: EGYSRACo8  kivül 18évesnek irja magát a bemutatkozoban csak 17-évesnek..    köszi

lap alján email címre katis és a kitöltő mezőbe írd meg...
ügy fél szolgálat foglakozik társkereső adat lapokkal (Ez egy válasz puby09 üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 10. 17. vasárnap 16:56

ügy fél szolgálat foglakozik társkereső adat lapokkal (Ez egy válasz puby09 üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok léci nézzen már valaki erre a nick-re a társkeresöben: EGYSRACo8  kivül 18évesnek irja magát a bemutatkozoban csak 17-évesnek..    köszi

értem köszönöm!!!!!

(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 10. 17. vasárnap 17:35

lap alján email címre katis és a kitöltő mezőbe írd meg...
ügy fél szolgálat foglakozik társkereső adat lapokkal
                	    ügy fél szolgálat foglakozik társkereső adat lapokkal
                	Sziasztok, yomiboy57 megint elvetette az okosságát egy értelmes beszélgetésbe, Izgat ha megdugják a feleségem topik 6142 hsz. és feljebb még párszor. Sokkal könnyebb lenne olvasni, ha ő nem lenne ott...   

(ment a figyelmeztetés mindkét fél részére, ha nem elég, akkor takarítani fogok!) :tom 

(ment a figyelmeztetés mindkét fél részére, ha nem elég, akkor takarítani fogok!) :tom

Szia Tom! 
Érveid érthetőek, csak pár észrevételt hadd ejtsek meg.
Szerencsére ti kapjátok azért a fizetéseteket, hogy a "hülyéket" is el kelljen viselnetek (ezek közzé értve engem is) , és csak az igazán durva problémák helyrerakásakor kell lépnetek. Többnyire.
  , és csak az igazán durva problémák helyrerakásakor kell lépnetek. Többnyire. 
Mivel minden reggel nekem kell a saját tükörképemmel jóban lennem, ezért azt tartom tisztességes dolognak, ha másokkal szemben is ugyanazokat az igényeket és elvárásokat támasztom, mint magammal szemben. Ezt azonban gondolkodásban, tisztességben, tiszteletben, szellemiségben, intelligenciában jóval-jóval fontosabbnak tartom, mint testi adottságokban való elvárásokat. Mert mindannyian mások vagyunk.
Nem felülről nézem a dolgokat, és nem lenézek másokat, csak nehezen viselem el az emberi butaságot, a szándékos rosszindulatot. Ekkor a bennem lapuló kisördög megszólal. És van egy hibám. Néha hevesebb a vérmérsékletem, és azt, amit igazságnak és igazságosnak tartok, hamar kimondom. 

(egyetértek, mert hasonló mentalitású ember vagyok -ha nem hiszed, akkor kérdezd meg vazitól- ,
de itt minden esetben megpróbálom a fórum érdekeit szolgálni, ezért szükség szerint szubjektíven tanácsot adok, figyelmeztettek, moderálok!
nyilván én sem vagyok tévedhetetlen, de az általatok -sok esetben jogosan- gyenge IQ-s v. hülye felhasználókkal is meg kell találnom a megfelelő hangnemet és fonalat!
aki bölcsebb-okosabb az követi a példámat, aki türelmetlenebb kerülje a felesleges konfliktusokat!
aki rosszindulatú, másokra sértő megjegyzéseket tesz, azt igyekszünk kiszűrni, hogy a továbbiakban ne rombolja a közösség aktivitását a stílusa miatt!
végül: én apámtól tanultam azt a bölcsességet, amit ajánlottam neked! a miértjére nagyon egyszerű a válasz: "máskülönben nagyon sok csalódás fog érni az életben!" nagyon igaza volt, és hidd el, az élet Őt igazolta!
röviden ennyi) :tom 

Érveid érthetőek, csak pár észrevételt hadd ejtsek meg.
Szerencsére ti kapjátok azért a fizetéseteket, hogy a "hülyéket" is el kelljen viselnetek (ezek közzé értve engem is)
 , és csak az igazán durva problémák helyrerakásakor kell lépnetek. Többnyire.
  , és csak az igazán durva problémák helyrerakásakor kell lépnetek. Többnyire. Mivel minden reggel nekem kell a saját tükörképemmel jóban lennem, ezért azt tartom tisztességes dolognak, ha másokkal szemben is ugyanazokat az igényeket és elvárásokat támasztom, mint magammal szemben. Ezt azonban gondolkodásban, tisztességben, tiszteletben, szellemiségben, intelligenciában jóval-jóval fontosabbnak tartom, mint testi adottságokban való elvárásokat. Mert mindannyian mások vagyunk.
Nem felülről nézem a dolgokat, és nem lenézek másokat, csak nehezen viselem el az emberi butaságot, a szándékos rosszindulatot. Ekkor a bennem lapuló kisördög megszólal. És van egy hibám. Néha hevesebb a vérmérsékletem, és azt, amit igazságnak és igazságosnak tartok, hamar kimondom.

(egyetértek, mert hasonló mentalitású ember vagyok -ha nem hiszed, akkor kérdezd meg vazitól- ,
de itt minden esetben megpróbálom a fórum érdekeit szolgálni, ezért szükség szerint szubjektíven tanácsot adok, figyelmeztettek, moderálok!
nyilván én sem vagyok tévedhetetlen, de az általatok -sok esetben jogosan- gyenge IQ-s v. hülye felhasználókkal is meg kell találnom a megfelelő hangnemet és fonalat!
aki bölcsebb-okosabb az követi a példámat, aki türelmetlenebb kerülje a felesleges konfliktusokat!
aki rosszindulatú, másokra sértő megjegyzéseket tesz, azt igyekszünk kiszűrni, hogy a továbbiakban ne rombolja a közösség aktivitását a stílusa miatt!
végül: én apámtól tanultam azt a bölcsességet, amit ajánlottam neked! a miértjére nagyon egyszerű a válasz: "máskülönben nagyon sok csalódás fog érni az életben!" nagyon igaza volt, és hidd el, az élet Őt igazolta!
röviden ennyi) :tom

.. nem is volt rövid...   Köszönöm válaszodat.
 Köszönöm válaszodat.

Köszönöm válaszodat.
 Köszönöm válaszodat.

Sziasztok! Az október havi "ujjazás" versenyen az egyik induló mima2532 válogatás 2. című sorozatában nincs igazolókép. Hogy vehet részt így a versenyben?
Előre is köszi a választ!

ilyen dolgokat nyugodtan a lap aljára emalire kattintva mi csak a hszk ért vagyunk feleösek

(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

2010. 10. 26. kedd 11:09

Törölt felhasználó (731879)

Sziasztok! Az október havi "ujjazás" versenyen az egyik induló mima2532 válogatás 2. című sorozatában nincs igazolókép. Hogy vehet részt így a versenyben?
                	Szia Tom 
Értetem! Máskor majd jobban figyelek magamra..kicsit (nagyon) elkapott a hév(((((

Értetem! Máskor majd jobban figyelek magamra..kicsit (nagyon) elkapott a hév(((((
                	Sziasztok! Egy eltévedt fasz keveredett az amatőr lányok közé!!!

stefan23ovidiu videóit töröljétek a kismalacból. Egyik sem indul el.

vazelinator (mivel Téged érint személyesen) kettenszázéveseknél kicsit elgurult a gyógyszer. Ráadásul néhol olyan szinten összefüggéstelenül írnak, hogy csak pislogok, hogy az mi akart lenni, de hogy nem a témába vág, hanem erősen személyeskedő a hangvétel, az biztos.   

(jogos észrevétel, ment nekik egy figyelmeztető tiltás! a többit majd az érintett ADMIN lereagálja, ha gépnél-fórumban lesz!) :tom 

(jogos észrevétel, ment nekik egy figyelmeztető tiltás! a többit majd az érintett ADMIN lereagálja, ha gépnél-fórumban lesz!) :tom

tom1019
 tom1019

geri04
    	        	geri04
 Hana
    	        	Hana Sex Clowns 2
 Sex Clowns 2
     Ass to mouth 9
 Ass to mouth 9
     Lesbian College Coeds 13
 Lesbian College Coeds 13
     A pesti spriccparty klub 14 - A doktornő is bedobja magát