Van kedvenc horrorotok?:) Én odavagyok a horror filmekért:) De ezalatt én az igazi filmeket értem:) Szval nem sikoly meg viasztestek meg ilyen és hasonló marhaságokat:)
Na ma nem voltam ideges:) Ez egy szép nap volt: Csak a Cseppem iskolás dolgai most nem alakulnak túl jól, és szegénykém itt sírt sokat, és nemgyőztem vigasztalani:( De írtam neki szép szerelmes sorokat:)Hátha lesz hatása:)
Hát igen , a reggel:D Elég relatív időérzékelésem van no:)
Tegnap rákerestem a pinups szóra, és nem hittem a szememnek. A hatodik találat ez volt:
http://www.zombiepinups.com/
Készen vagyok. Nagyon jól megcsinálták a csajokat, de én borzadok az ilyenektől.
http://www.zombiepinups.com/
Készen vagyok. Nagyon jól megcsinálták a csajokat, de én borzadok az ilyenektől.
Neked mikor van a reggel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:14

Törölt felhasználó (38040)

Csak ez a szemét chello:) Most adom fel végképp, majd holnapra jobb lesz:) Amúgy ha a topicomba írtok, akkor Zombiee@ topic:D Ha nem írtok, törölni nem fogják a kolegák, mert ugye egy ideig ment, akkor meg Élőhalott topic lesz:D Szóval végülis mindig menni fog:D Ez jó szar volt:D Na menek:d Béke:d Reggel már jövök:d (kinek mikor van reggel...)
Csak ez a szemét chello:) Most adom fel végképp, majd holnapra jobb lesz:) Amúgy ha a topicomba írtok, akkor Zombiee@ topic:D Ha nem írtok, törölni nem fogják a kolegák, mert ugye egy ideig ment, akkor meg Élőhalott topic lesz:D Szóval végülis mindig menni fog:D Ez jó szar volt:D Na menek:d Béke:d Reggel már jövök:d (kinek mikor van reggel...)
zombiee topicja tehát zombieementes

Köszönöm:d Bár a mai nap lesz aszem a mélypont:) Kiváltképpen mert szar vlett a netem és alig tudodk most ide is írni:s Aszem csak holnap regélem el, mennyire basz most föl a net...:) Addig béke hölgyek urak:D
gratula a topic'hoz.....rekord a növekedés aránya...5nap,15 oldal.

Köswzönöm a jókívánságokat:D Lassan kezedem megtanulni a válasz erre gomb csínját bínját:D
Há most pont nem mondjuk...:D Na majd este jövölök még később, mert most komalátóban vannak itt kortársaim:D Este jövök traccspartizni:D
Há most pont nem mondjuk...:D Na majd este jövölök még később, mert most komalátóban vannak itt kortársaim:D Este jövök traccspartizni:D
Eltartott vagy egy percig, mire rájöttem, de akkor fetrengtem egy kört a röhögéstől.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Zombi, iwiw-en megírtam a SP-os képhekkelést részletesen.

a volt az ma mán 230

Ebben a sorrendben, mind a kettőn(knek)ek jó lesz...
Bár, ha a jobb oldali a melled a bal meg a feneked, akkor van egy kis gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:36

Bár, ha a jobb oldali a melled a bal meg a feneked, akkor van egy kis gond...

Törölt felhasználó (21812)

Oké, vállalom.
Ez annyira sejtelmes, hogy nem tudod eldönteni a mellem v. a fenekem van a képen. Nos, megér egy mellbimbót?
Ez annyira sejtelmes, hogy nem tudod eldönteni a mellem v. a fenekem van a képen. Nos, megér egy mellbimbót?

Isten Éltessen Sokáig!!! (farkad érjen tokáig)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 21:27

Nem is mondtam...:) Ma lettem 23 éves :D Igazi érett férfi:D:D:D:D
BOLDOG SZÜLINAPOT Zombiee@

A másik topicban lebasztak minket, hogy túl sok képet szúrunk be. Jogosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 23:32

Na lefürödtem, és mostmár télleg véglegesen menek:d De még válaszolok:) A képeket annyira nem is szeretem nézegetni, de ami élőben teccik, azt szeretem gondolom képen is...:) Imádom a térdzoknit:9 A coffot:) A kisiskoláslányosat:) Meg a szép tangákat, főleg a nagayon vákpony pántút, meg ami valahogy extra:)
Hogy ide mikor tekeredtem a ggre azt nemtom. Lassan másfél éve:) Ha jól emlékszem akkor csak úgy nézelődtem és úgy:) A fórumra tudom azért írtam mert a kismalacos vita ide is átkerült:) Aztán itt ragadtam mindannyiunk legnagyobb örömére:)
ÖÖÖ... A magyar amatőrökön belül az egyéb beküldött videók, mert azon vannak olyan betegs dolgok amik febasszák néha az agyam:) Meg a képek közt az akik csak egyet kettőt küldtek fajtát. Egyszer találtam egy ott ismimet:d Hátha találok még egyet...:) Ja , és egyetlen egyszer cseteltem is:D
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:)
Hogy ide mikor tekeredtem a ggre azt nemtom. Lassan másfél éve:) Ha jól emlékszem akkor csak úgy nézelődtem és úgy:) A fórumra tudom azért írtam mert a kismalacos vita ide is átkerült:) Aztán itt ragadtam mindannyiunk legnagyobb örömére:)
ÖÖÖ... A magyar amatőrökön belül az egyéb beküldött videók, mert azon vannak olyan betegs dolgok amik febasszák néha az agyam:) Meg a képek közt az akik csak egyet kettőt küldtek fajtát. Egyszer találtam egy ott ismimet:d Hátha találok még egyet...:) Ja , és egyetlen egyszer cseteltem is:D
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:)
Na lefürödtem, és mostmár télleg véglegesen menek:d De még válaszolok:) A képeket annyira nem is szeretem nézegetni, de ami élőben teccik, azt szeretem gondolom képen is...:) Imádom a térdzoknit:9 A coffot:) A kisiskoláslányosat:) Meg a szép tangákat, főleg a nagayon vákpony pántút, meg ami valahogy extra:)
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 23:15
Köszönöm az interjút Hölgyem:D Béke:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Mondd csak, Zombi, van valami vizuális fétised? Úgy értem, hogy milyen képeket szeretsz nézni csajszikról? Teljesen meztelen, v. valami ruha rajta?
És hogy kerültél a gg-re és a fórumra? És mikor?
És milyen más rovatokat nézel még meg a Kismalacon kívül?
Na, hirtelen ennyi kérdés. (de lesz még több - hátha jól beidegesedsz valamelyiken
)
Na, hirtelen ennyi kérdés. (de lesz még több - hátha jól beidegesedsz valamelyiken

Mondd csak, Zombi, van valami vizuális fétised? Úgy értem, hogy milyen képeket szeretsz nézni csajszikról? Teljesen meztelen, v. valami ruha rajta?
)

Na, én még küldök neked néhány szülinapi lufit - így utólag:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:44

Na de joccakát kívánok hölgyeim:) Elteszem magam, hogy üde és kívánatos legyek a számotokra:)
jó éjszakát neked! és húzom a füled! :)