Na de joccakát kívánok hölgyeim:) Elteszem magam, hogy üde és kívánatos legyek a számotokra:)
Nem hiszek én már nőnek:)
Le is lohadtam....
ide is vissza-visszanézünk, te! cupp

Na ilyenek a nők.. Jön egy új mellbimbó reménye , és máris dobnak....

no, itt van sonkás! hogy állsz a mellbimbófotókkal?

vagyunk olyan viszonyban, hogy ez nem kérdés...marad szabadon két punci, négy száj, nyolc mellbimbó, valahogy csak megosztozunk/tok

Bár az én mejjemről nincs képem, de a komáméról van:d Ne kérdezzétek...:D És nem vagyok hombár:D

Én be raknám de nem a képet:-))))))))))))
Látatlan nem teszek semmit sehova:D
és addig mi mit csinálunk?

ismersz, nem? egyszerre általában több mindenre gondolok.... mert a női agy képes erre
...zombiee rakja be először a fotót a mellbimbójáról...aztán berakhat mást is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:27

Törölt felhasználó (21812)

Az utolsó két szónál nem teljesen világos számomra, hogy mire érted.

Az utolsó két szónál nem teljesen világos számomra, hogy mire érted.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:19

kaptál sejtelmeset, mert kértél...kaptál charlotte-melleket, mert kértél, kaptál tortát, amiben pille keze benne volt
...na most már aztán ne játsszál itten 3 felajzott szukával, hanem csinálj a kívánatos izgalmas mellbimbódról egy képet és rakd be!!!

kaptál sejtelmeset, mert kértél...kaptál charlotte-melleket, mert kértél, kaptál tortát, amiben pille keze benne volt
...na most már aztán ne játsszál itten 3 felajzott szukával, hanem csinálj a kívánatos izgalmas mellbimbódról egy képet és rakd be!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:16

Törölt felhasználó (38040)

Jaj hölgyeim:D Este van má a fotózáshoz:) Meg az elemek is lemerültek...:D
Jaj hölgyeim:D Este van má a fotózáshoz:) Meg az elemek is lemerültek...:D
kéééészíííííccccccssssss :)
Ajhe:D
Oan nincs éppen sajnos:)
Oan nincs éppen sajnos:)
Saaaaaajnos nem fogadhatjuk el. Mellbimbóról volt szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 29. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 29. szerda 22:09
Törölt felhasználó (38040)

Na ennyit a képkonvertálási technikámról:D:D:D:D Tán ez nem elég Hölgyek?:)
Na ennyit a képkonvertálási technikámról:D:D:D:D Tán ez nem elég Hölgyek?:)
naaaa.... pont nem láccik a mellbimbód....