Az a baj,hogy mostanság hiányzik az emberekből a türelem, a megértés, a tisztelet, a keresztényi alázat! Én pl.nem ordítottam volna le a köcsögöt! Egyszerűen tökön rúgom, mikor összegörnyed egy mélyről indított parasztlengővel eltöröm az orrát,ha nem fut el időben még egy-két bordáját is. Nem kell rögtön kiabálni az emberekkel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:22
Törölt felhasználó (21812)

A férjemet meg akarta verni a napokban egy barom.
Odaállta a f.szfej a garázsunk elé. A férjem kinyitotta az ajtót, hogy bemenjen a kocsihoz, hogy dudálni tudjon. Közben a garázsajtó hozzáért az idegen kocsihoz, de semmi kár nem lett benne.
Jön le a lépcsőházból a tulaj és már messziről üvölt, hogy mit csinált a férjem a kocsijával.
Férjem higgadtan elmagyarázta, hogy a garázsunk előtt áll, és vigye arrébb az autóját. Erre még neki állt feljebb, hogy szétveri a férjem fejét. Bele is rúgott a garázsajtóba, leszakadt a szellőzőrács. És úgy ment el a garázsunk elől, hogy megfenyegette a férjemet, hogy ezt még megbánja.
Ha ott lettem volna, nagyon leordítom a köcsögöt. Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak...
Odaállta a f.szfej a garázsunk elé. A férjem kinyitotta az ajtót, hogy bemenjen a kocsihoz, hogy dudálni tudjon. Közben a garázsajtó hozzáért az idegen kocsihoz, de semmi kár nem lett benne.
Jön le a lépcsőházból a tulaj és már messziről üvölt, hogy mit csinált a férjem a kocsijával.
Férjem higgadtan elmagyarázta, hogy a garázsunk előtt áll, és vigye arrébb az autóját. Erre még neki állt feljebb, hogy szétveri a férjem fejét. Bele is rúgott a garázsajtóba, leszakadt a szellőzőrács. És úgy ment el a garázsunk elől, hogy megfenyegette a férjemet, hogy ezt még megbánja.
Ha ott lettem volna, nagyon leordítom a köcsögöt. Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak...
Nagyon átérzued a topic súlyát:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:37

Törölt felhasználó (60564)

Az a baj,hogy mostanság hiányzik az emberekből a türelem, a megértés, a tisztelet, a keresztényi alázat! Én pl.nem ordítottam volna le a köcsögöt! Egyszerűen tökön rúgom, mikor összegörnyed egy mélyről indított parasztlengővel eltöröm az orrát,ha nem fut el időben még egy-két bordáját is. Nem kell rögtön kiabálni az emberekkel!
Ha ügyesebb,gyorsabb mint te...te kapod a "parasztlengöt" !!!
S akkooo?? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:37
S akkooo?? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem nyitja ki az ajtót, nem tud bemenni dudálni. Ennyi.
És ha már a lépcsőn acsarkodva jön le, hogyan mosolyogjon rá a férjem?
Sajnos vannak "ilyen" emberek, akármilyen jóindulattal közeledek felé.
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:34
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik. (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Erthetö.De nem szabad a mas "autojat" meg megerinteni sem,mindegy mit cselekedett.
Talan a garazsajtonyitas elött egy mosolygos beszelgetes..?
Minden elkerülhetö.Es akkor nem lennenek "ilyen" emberek.
Talan a garazsajtonyitas elött egy mosolygos beszelgetes..?
Minden elkerülhetö.Es akkor nem lennenek "ilyen" emberek.

És aa legszebb, hogy szólhatsz a rendőröknek, le se szarják... Anno tartotam itthon egy nagyon apró kis összeröffenést. Aznap összvissz bhatan voltak a lakásban velem együtt. Eltünt a szekrényből negyvenezer pénz. Valamelyik drága jó barátom segített ki magát. Mit tudtam csinni? Feljelentés ismeretlen tettes ellen:S Két napja jött a levél, augusztus óta, lezárva, nincs semmi nyom. Ha talán egy rendőrt láttam volna... Azon kívül, hogy kikérdeztek engem, hogy hátha én sumákolok... Fasza.

Milyen barátaid vannak neked???
Beszólok Zombiee@-nak: madarat tolláról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:48
Beszólok Zombiee@-nak: madarat tolláról...

Törölt felhasználó (38040)

És aa legszebb, hogy szólhatsz a rendőröknek, le se szarják... Anno tartotam itthon egy nagyon apró kis összeröffenést. Aznap összvissz bhatan voltak a lakásban velem együtt. Eltünt a szekrényből negyvenezer pénz. Valamelyik drága jó barátom segített ki magát. Mit tudtam csinni? Feljelentés ismeretlen tettes ellen:S Két napja jött a levél, augusztus óta, lezárva, nincs semmi nyom. Ha talán egy rendőrt láttam volna... Azon kívül, hogy kikérdeztek engem, hogy hátha én sumákolok... Fasza.
Tapasztalat:Akik orditoznak, üvöltöznek,általában naivan azt hiszik, te is azt fogsz...aztán meglepődnek.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:47

Ha ügyesebb,gyorsabb mint te...te kapod a "parasztlengöt" !!!
S akkooo??
S akkooo??
Zombi és Krapulax!
Áj szink disz iz dö bigining av ö bjútiful frendsip.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:45

Nagyon átérzued a topic súlyát:D

Senki sem tökeletes. Mindenkit ugy kell elfogadni amilyen:jo vagy rossz,megertö vagy vagy nem,"lat" maga körül vagy nem.
Ha tevedett es dühöng,akkor is szembe lehet mosolyogni,baratsagosan,megertöen(a föleny jele),es kerdezni..
Habar soknak ez a modszer nagyon provokans.
Az en garazson elött minden nap allnak.
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:47
Ha tevedett es dühöng,akkor is szembe lehet mosolyogni,baratsagosan,megertöen(a föleny jele),es kerdezni..
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem nyitja ki az ajtót, nem tud bemenni dudálni. Ennyi.
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik.
Ja, és még egy: nem állok más garázsa elé. Itt kezdődik.

Zombi és Krapulax!

Hát igen. Ez a lerosszabb. Ők a gyerekkori barátaim lennének:S Mondjuk nem nehéz rájönnöm ,hogy melyikükm tehette, mert ismerem őket, csak nemtudtam elhinni, hogy velem is képe volt megcsinálni...
DE ebböl tanultal egyet!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:48

Na most a mókus plussz. A gonosz szoftverekről... Hu, már ideges vagyok:D
Szerintem tudod ki volt.
Csak nem mered valalni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:02
Csak nem mered valalni. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát igen. Ez a lerosszabb. Ők a gyerekkori barátaim lennének:S Mondjuk nem nehéz rájönnöm ,hogy melyikükm tehette, mert ismerem őket, csak nemtudtam elhinni, hogy velem is képe volt megcsinálni...
Egy szösszenet erejéig visszatérnék Győzikére: Az az ember egy varázsló! Fajtájának nagy része szinesfém lopásból él, Ő megmutatta, hogy szarból is lehet pénzt csinálni!!!

Na ez a legjobb módszer, hogy megveresd magad!
Fölényesen a képébe mosolyogni egy dühöngőnek...
maradok a parasztlengőnél... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:59
Fölényesen a képébe mosolyogni egy dühöngőnek...
maradok a parasztlengőnél... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Senki sem tökeletes. Mindenkit ugy kell elfogadni amilyen:jo vagy rossz,megertö vagy vagy nem,"lat" maga körül vagy nem.
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!!
A m.bk.e.a.a k.k.a.r.p.!!!!!
Csak a tanulság maradt nekem. Sejtem ki volt, de biztosat nem mondhatok:S Mindegy.
Na láttam. Meglep, nem baszott fel: Objektíven értékeltek:) De pont a kedvenc játékaimat hozták fel:d Manhunt, San ANdreas:)
De a végén amit mondott a Gönczi Gabi, meg a riportban a szakállas öreg picológus, azzal nagyon is egyet értek:9 A játék csak akkor veszélyes, ha szar a családi helyzet mögötte. Egyébként semmi. Én amúgy jól elvagyoök vele. De ilyen alapon akkor a Zabhegyezőt is be lehetne tiltani:)