Jajj-jajjjjaj,hogy mennyit kell te meg tanuljal!!!!
A mosoly provokalo..a parasztlengö, keszenletben a mosoly mögött bujkal.De csak ha szükseg van ra.
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:12
A mosoly provokalo..a parasztlengö, keszenletben a mosoly mögött bujkal.De csak ha szükseg van ra.
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Na ez a legjobb módszer, hogy megveresd magad!
Fölényesen a képébe mosolyogni egy dühöngőnek...
maradok a parasztlengőnél...
Fölényesen a képébe mosolyogni egy dühöngőnek...
maradok a parasztlengőnél...
Na ki van az activytben? Na ki?Hát beszarok. Anettka, Kiszel, az a rohadt brötöntöltelék Zalatnay, meg a bakáts. Hu baszki. Érzem , jön az első infarktusom. Hu de ellenszenves banda.
Szombat este főműsoridőben!!! Hát ez nemlétezik. Ilyen díszes kondát régen szartak össze. Egyiknek nincs esze, a másik egy csaló, a harmadik egyszerűen selejtes.... Azta kutrva Beteg ez a világ, én mondom. Pedig féltem , nem lesz olyan amit ide beírhatok majd:) De van elég sok hülye ember a világon...
na,azt kár lenne,Salinger igazan találóan irt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:27
Törölt felhasználó (38040)

De a végén amit mondott a Gönczi Gabi, meg a riportban a szakállas öreg picológus, azzal nagyon is egyet értek:9 A játék csak akkor veszélyes, ha szar a családi helyzet mögötte. Egyébként semmi. Én amúgy jól elvagyoök vele. De ilyen alapon akkor a Zabhegyezőt is be lehetne tiltani:)
Osztan hanem lesz ra szukseg, akkoo nem lesz verekedes, mit csinajjak? ulhetek ide vissza
hujesegeket irkanyi! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:33
hujesegeket irkanyi! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajj-jajjjjaj,hogy mennyit kell te meg tanuljal!!!!
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet.
A mosoly tulzott önbizalomra ösztönzi "felebaratodat",ami nagy tevedes lehet.
ki inná akkor a "takonyakot"????
szmokenzsben....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:38
szmokenzsben....

Törölt felhasználó (38040)

Szombat este főműsoridőben!!! Hát ez nemlétezik. Ilyen díszes kondát régen szartak össze. Egyiknek nincs esze, a másik egy csaló, a harmadik egyszerűen selejtes.... Azta kutrva Beteg ez a világ, én mondom. Pedig féltem , nem lesz olyan amit ide beírhatok majd:) De van elég sok hülye ember a világon...
Na joo naaa...
Befizetek neked egy Marefalvi balba...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:46
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!

Osztan hanem lesz ra szukseg, akkoo nem lesz verekedes, mit csinajjak? ulhetek ide vissza
hujesegeket irkanyi!
hujesegeket irkanyi!
Latom,kedvelsz Te jany! Oszt hozo-e nekem banandot a korhazba?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 19:50

Na joo naaa...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!

Látod, nem mindenki olvas nappalit...
(#70) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(#70) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Na joo naaa...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!

Szirupos vizet es!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 20:04

Latom,kedvelsz Te jany! Oszt hozo-e nekem banandot a korhazba?

Színvonalas volt a műsor:D Színvomnalas sztárokkal:D
De legalább 60-okos legyen! Az elősegiti a gyógyulást,tiszticssa az agyat, a májat, a fogzománcot. Meg jól be is lehet rúgni tőle, oszt mehetünk Csatkára utókezelésre.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem te gyergyoi vagy!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 20:53

De legalább 60-okos legyen! Az elősegiti a gyógyulást,tiszticssa az agyat, a májat, a fogzománcot. Meg jól be is lehet rúgni tőle, oszt mehetünk Csatkára utókezelésre.
Mér akaró lelepleznyi? Még megfázom! Akko melegicss is meg!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig én segíteni akartam, hogy az elején tisztázd magad, és így elkerülhetők lettek volna a későbbi félreértések (mint pl. a 76-os hsz.), de hát ez a te játékod. Innentől nem érdekel, kit hogyan vágsz át.
És biztos voltam benne, hogy ez lesz... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És biztos voltam benne, hogy ez lesz... (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Na joo naaa...
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!
Ha annyira hianyzik.
Ott majd kiszolgalnak!

Zombiee!
Az Igéző férfitekintetekbe egyszer beírtad, hogy neked van a legszebb szemed. Akkor többen kértük, hogy dobjál már fel egy képet elbűvölő tekintetedből, de valszeg már nem olvastad, mert nem reagáltál. De itt biztos olvasod, ezért újra megkérlek, hogy szúrjá' má' be képet oda E!
:-)
Az Igéző férfitekintetekbe egyszer beírtad, hogy neked van a legszebb szemed. Akkor többen kértük, hogy dobjál már fel egy képet elbűvölő tekintetedből, de valszeg már nem olvastad, mert nem reagáltál. De itt biztos olvasod, ezért újra megkérlek, hogy szúrjá' má' be képet oda E!
:-)
Köszi Charlotte!!!! 78.hsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:19

Törölt felhasználó (21812)

Pedig én segíteni akartam, hogy az elején tisztázd magad, és így elkerülhetők lettek volna a későbbi félreértések (mint pl. a 76-os hsz.), de hát ez a te játékod. Innentől nem érdekel, kit hogyan vágsz át.
És biztos voltam benne, hogy ez lesz...
Egy jo szoval több lelki melegseget idezhetünk elö,mint egy szoros ölelessel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:19
Törölt felhasználó (21812)

S te mit hajlongsz ugy!??
Nagy bunyo!!??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:23
Nagy bunyo!!??? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi Charlotte!!!! 78.hsz.

Lásd #78
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:34

Egy jo szoval több lelki melegseget idezhetünk elö,mint egy szoros ölelessel.