Kellemes szombat délutánt mindenkinek vazee:D
Hu de genyó álmom volt:S Cseppemet megerőszakolták, azaz nemtom, mert én egy ásóval mentem irtani...: De rossz volt, baszki megijedtem, hogy baja lesz a cseppemnek:)
Te tényleg zombi vagy ilyent álmodni,hm és utána megijedni???? Ez az igazi zombiság

Ámobna ijedtem meg:D
Csak azt jelenti hogy szereted,es felted..meg vedeni akarod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 13:19
Törölt felhasználó (38040)

Hu de genyó álmom volt:S Cseppemet megerőszakolták, azaz nemtom, mert én egy ásóval mentem irtani...: De rossz volt, baszki megijedtem, hogy baja lesz a cseppemnek:)
1 érző szívű,szerelmes zombi...az a jó..

Rá se ránts,ahogy mondják:"bolondnak bolond az álma is!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 09. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 09. szombat 13:19

Törölt felhasználó (38040)

Mert mindig mentem neki mindennek,és néha nagyon megvertem egy-két öklöt az orrommal...
Kaptam en is eleget...Legtöbbször masert..Ha a gyengebbek melle altam...Es oda alltam mindig,pedig tudtam kikapok...
Kaptam en is eleget...Legtöbbször masert..Ha a gyengebbek melle altam...Es oda alltam mindig,pedig tudtam kikapok...
És azért lettél ilyen? Begubóztál mint a sündisznó, szurkálsz kifelé. De mi van belül?
AMI NALAD!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 19:32
Törölt felhasználó (60564)

És azért lettél ilyen? Begubóztál mint a sündisznó, szurkálsz kifelé. De mi van belül?
Háát, akkor te sem vagy egy tál harmatos vadkörte!!!
Pont az vagyok!! Vadkörte! Ha nezed szep,ha beleharapsz........De ha simogatod,törülgeted...megtartja csillogasat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 19:38

Háát, akkor te sem vagy egy tál harmatos vadkörte!!!
"Ha nezed szep,"
Régebben kicsit nagyképű voltam, de mostmár tökéletes vagyok...
Egyébként értem mit mondasz!! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:01
Egyébként értem mit mondasz!! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Pont az vagyok!! Vadkörte! Ha nezed szep,ha beleharapsz........De ha simogatod,törülgeted...megtartja csillogasat.
megpucolni, majd jó sok cukorral, szegfűszeggel, s fahéjjal kompótot főzni belőle.
te alina... legalább süsü szeret téged

te alina... legalább süsü szeret téged

Es az nekem eleg..nem nyulkalok csillagok utan...mar reg tudom milyem messze vannak,es milyen rövidek karjaim....
Man viccesen...Hanyszor igazitottak porszivodon,mig eljutottal a tökeletessegig?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:05

"Ha nezed szep,"
Egyébként értem mit mondasz!!
Egyébként értem mit mondasz!!
Azt a tőled idézett első sorra írtam!!!
Én alapból tökéletesnek születtem!!!

azt én is tudom, milyen messze vannak a csillagok

A hsz.-ket összerakva,asszem az egyetlen vagy,kivel nem lökdösödnek egy farsangi balon!
Ne vedd hizelgesnek!!!!!!!
Csak igy latom. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:32
Csak igy latom. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt a tőled idézett első sorra írtam!!!

Hanem ketten vállvetve lökdösnénk a többieket?!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:38

A hsz.-ket összerakva,asszem az egyetlen vagy,kivel nem lökdösödnek egy farsangi balon!
Csak igy latom.
Csak igy latom.