a legjobb talán az volt mikor megkérdezte utána a lány , hogy :Ezt más is túlélte már?
a szokásos inkább az , hogy ezt is megérdemeltük

a szokásos inkább az , hogy ezt is megérdemeltük
Lehet, hogy eddig nem találkoztam olyannal, akinek nagy az egója... A pénisz mérete, ugye, mindegy, azt meg mégsem kezdem elfeszegetni, hogy a pasik hol tartják az eszüket
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 21:33

igazad van mindkét hsz-ben!
de a ffi.-ak zöme akarva-akaratlanul beleesik ebbe a nagy hibába, ha kicsi a péniszük, kicsi az egójuk, és kicsi az eszük!
de a ffi.-ak zöme akarva-akaratlanul beleesik ebbe a nagy hibába, ha kicsi a péniszük, kicsi az egójuk, és kicsi az eszük!

igazad van mindkét hsz-ben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 19:26

Törölt felhasználó (213201)

Ojjé, visszavonom előző megállapításomat, a "jó volt?" a második helyre csúszott vissza... A nyertes a "nem volt jó?"... Az ember lánya belead apait-anyait, jóformán pislogni sem tud még, aztán nekiszegeződik a kérdés: "nem volt jó?" Ennyire pocsék színész lennék?

Ojjé, visszavonom előző megállapításomat, a "jó volt?" a második helyre csúszott vissza... A nyertes a "nem volt jó?"... Az ember lánya belead apait-anyait, jóformán pislogni sem tud még, aztán nekiszegeződik a kérdés: "nem volt jó?" Ennyire pocsék színész lennék?
(Ez egy válasz Yegenye üzenetére (2008. 05. 14. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 15:05

Sulamit: Ebben maximálisan igazad van.
A "jó volt?" kérdéstől a vérnyomásom nekem is 600 lesz. Valahol olvastam, vagy halottam, hogy ez a kérdés egyébként azt jelenti, hogy éppen neki nem volt teljesen jó.
Mellékesen, ha jó volt, akkor nálunk ez biztos elhangzik: Hát, ez qrwa jó volt!!!
A "jó volt?" kérdéstől a vérnyomásom nekem is 600 lesz. Valahol olvastam, vagy halottam, hogy ez a kérdés egyébként azt jelenti, hogy éppen neki nem volt teljesen jó.
Mellékesen, ha jó volt, akkor nálunk ez biztos elhangzik: Hát, ez qrwa jó volt!!!

ez kircsi vót
Azért ezt felülmúlja a "Neked is jó volt?" kérdés. Ilyet csak hülye pasik kérdezhetnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 14. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 14:23

Az én halálom a "jó volt?"... Ettől sikítva tudnék a falra mászni. Ha nem érzi, úgyis mindegy, ha meg igen, akkor meg minek kérdezi?!
És különben is, nem kell mindig beszélni.
Sulamit: Ebben maximálisan igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 14. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 14:23

Az én halálom a "jó volt?"... Ettől sikítva tudnék a falra mászni. Ha nem érzi, úgyis mindegy, ha meg igen, akkor meg minek kérdezi?!
csak pihi

általában az első mondatom az hogy majd pihi után folytatás drága.

Neked is jó volt? ...
Hát volt már jobb is...!
Hát volt már jobb is...!

Az a ciki, amikor a férj szó nélkül leteszi a zszsót az éjjeliszekrényre és mielőtt távozna, az asszony keveselli az öszeget.
Szex utáni mondatok?
Inkább gondolatok.
Páros szeretkezés után fekszik az ágyban.
Nő gondolatai:
Nagyon jó volt. Még fél év után is mindig olyan tüzes mint egy latin telivér. Úúúgy de úúúgy imádom.
Ő is hogy mosolyog még. Biztos büszke magára. Legalább nem vette észre, hogy felszedtem az utóbbi hetekben másfél kilót. :( Vajon ő most mire gondlhat? Talán a kapcsolatunkra? Remélem kész a komoly kapcsolatra, jó lenne végre előre tervezni hisz már túl vagyok a második X-en. Jujj most elfintorodott. Mi nyomaszthatja? Talán túl rámenős vagyok? Lehet ő nem is akar komoly kapcsoaltot? Jajj én olyan szerencsétlen vagyok.
Férfi:
Húúú de jót dugtam. Micsoda punci.
Jé egy légy a plafonon. (elfintorodik)
Hogy a faszba nem esik le?!
Inkább gondolatok.
Páros szeretkezés után fekszik az ágyban.
Nő gondolatai:
Nagyon jó volt. Még fél év után is mindig olyan tüzes mint egy latin telivér. Úúúgy de úúúgy imádom.

Férfi:
Húúú de jót dugtam. Micsoda punci.

Jé egy légy a plafonon. (elfintorodik)
Hogy a faszba nem esik le?!
Egy kis becézgetés, símogatás a szex után többet ért minden szónál!
Az esti szex után rögtön tudnék aludni néha,de jó a végére egy kis levezető becézgető simogatás de néha a szó helyett többet ad az érzés szex utáni simigatásban
No de drágám te évekóta gumibottal? Kusss én se kérdem honnan a sok gyerek!!!!! Viccet félre téve előtte is utána is kell egy kis simi meg dumi,a gyorsbüfé csak kritikus helyzetekre van.
Ha iszonyatosan jó volt a szex, akkor azt +beszéljük, vagy csak összebújunk utána.
nálunk is az:" egy cigi?" szokott lenni, majd jön a következő menet!
Hmmmm... Ez nagyon finom volt!
Éppen javában témáztam a lányt, és mondott valamit. Én válaszoltam rá. Még pár mondat után megkérdeztem tőle:
- Most szexelünk, vagy talkshow-t csinálunk?
- Most szexelünk, vagy talkshow-t csinálunk?