Hol láthatók a képeid? Már "Számilag"...Előre is köszönöm a válaszod.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 21:37

nekem az összes eddigi sorozatom arccal együtt van,mi több a képek hazai környezetben(szobámban,de ott csak a kiválasztottak járhattak:P),és félek is hogy felismernek.legnagyobb bajom a rokonokkal volna,de tudtommal nem ilyen emberek,a fiatalabbakrol se tudom elképzelni hogy azzal rohannának apucihoz hogy én a rékát láttam meztelenül.Számomra a bajt apám ismerősei jelenthetik akik felismernek,és ¨jelentik¨.Mindenesetre továbbra is nyilvános maradok,és ha felismernek,hát...lassan felnőtt ember leszek,vállalom az erkölcsi következményeit
2647-es de ez csak az also részem,2929,és a napokban lesz a pároknál is egy
(Ez egy válasz costacurta üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:05

Hol láthatók a képeid? Már "Számilag"...Előre is köszönöm a válaszod.
Egy másik topikban azt írtad, hogy csak 17 éves vagy. Ha jól tudom/gondolom, jogilag eléggé aggályos, hogy a GG-n szerepelsz...
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:14

2647-es de ez csak az also részem,2929,és a napokban lesz a pároknál is egy
Téged, kedves aggályos, hol lehet felismerni::: :)
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:31

Egy másik topikban azt írtad, hogy csak 17 éves vagy. Ha jól tudom/gondolom, jogilag eléggé aggályos, hogy a GG-n szerepelsz...
Mire gondolsz? Hogy vannak e fent rólam képek? Nincsenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:34
Törölt felhasználó (7767)

De amúgy szerintem nem lenne rossz, ha lenne egy topik itt "etikai" kérdésekről. Pl. hogy kinek mi a véleménye arról, hogy egyesek exekről töltenek fel képeket a tudtuk nélkül, jópárszor méghozzá arccal.
Engem ez utóbbi pl. kifejezetten zavar. És ez is aggályos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:34

Törölt felhasználó (7767)

fórum-->összes téma-->ctrl+f (keresés) beírod a keresett szót: etikus-->kiadja, hogy mely topicok címében van benne
van ilyen topic:) etikus...nem etikus... (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:43
van ilyen topic:) etikus...nem etikus... (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

De amúgy szerintem nem lenne rossz, ha lenne egy topik itt "etikai" kérdésekről. Pl. hogy kinek mi a véleménye arról, hogy egyesek exekről töltenek fel képeket a tudtuk nélkül, jópárszor méghozzá arccal.

már csak félévig vagyok 17,utána meg jogilag meg mindenhogy is én felelek érte hivatalosan is
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 22:31

Ne aggodj Rambika tudja mit csinál.
(Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy papírzacskót, az olcsóbb:-)
Ezt eszemben sincs kétségbe vonni.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 01. 20. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tévedsz,mert addig a félévig(a mostani nyilt bevallásod után)a GG szerkesztöit IS(!)felelösségre vonhatják!!!!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 20. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 20. szombat 20:47

már csak félévig vagyok 17,utána meg jogilag meg mindenhogy is én felelek érte hivatalosan is
Ráadásul nem az számít, hogy a képeken szereplő illető jelenleg elmúlt-e 18; hanem az, hogy a képek születésének időpontjában teljesült-e ez a feltétel.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 21. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 21. vasárnap 06:46

Tévedsz,mert addig a félévig(a mostani nyilt bevallásod után)a GG szerkesztöit IS(!)felelösségre vonhatják!!!!
Szerintem aki ide képeket rak fel magáról vagy a párjáról, az exhibicionista, legalább 1 kicsit, így izgatja az , ha esetleg felismerik. Ez is benne van, szerintem.
Az a probléma ha felismernek nem tudják vagy nem akarják tolerálni ezt a tevékenységet.Kinek megítélése szerint jó vagy rossz.Persze az ember magamutogató,de ezért nem kell megjegyzést tenni senkire.Én még szerencsére nem jártam ilyen cipőben.
ebben mondjuk egyetértek!
én még így nem találkoztam magammal, de sosem lehet tudni... és nem biztos, h megköszönném az arccal ellátott képeket! (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
én még így nem találkoztam magammal, de sosem lehet tudni... és nem biztos, h megköszönném az arccal ellátott képeket! (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem,az a baj,hogy az emberek nem mindig a legjobb módon állnak a dolgokhoz.PLD: ha egy lányt felismernek aki a gg-n van a párjával és szeretkeznek ,vagy .......,,,, azt egyből aki felismeri megakarja d...i,és azt hiszi ettől a lány könnyen kapható.Tisztelet a kivételnek.Az emberek nem mindig fogják fel,hogy szorakozásból és saját maga izgatására és a gg-t nézök izgatására is lehet feltölteni képet ,úgy,hogy a lány csak a párját kívánja ettől még,és nem akar mindenkivel ágyba bújni aki felismeri esetleg.
Emlékszik valaki a rendőrcsaj esetére aki beküldte a képeit egy újságba a kollégái meg felismerték ? Még ki is akarták rúgni a csajt, lehet csak azért mert azt hitték hogy könnyen kapható, de nem feküdt nekik . A képeket ő is szórakozásból csinálta meg egy kis plussz izgalomért ! Én azt mondom, ha valaki ide teszi fel a képeit nem baj ha eltakarja az arcát, maradjon meg a találgatás, hátha pont a szomszédot vagy a kolleganőd van rajta. Ez ad egy kis plusszt annak is aki éppen nézi ezeket a képeket !
most jut eszembe az előző sorozatom felrakáskor kaptam egy emilt miszerint vki felismert bennem egy bizonyos szűcs monit...na,de legalább tévedett:)))
ezek szerint jól álcáztad magad!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2007. 01. 30. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 30. kedd 19:38

most jut eszembe az előző sorozatom felrakáskor kaptam egy emilt miszerint vki felismert bennem egy bizonyos szűcs monit...na,de legalább tévedett:)))