Nagggyon jó tud lenni, ha egy nő bekattan, hogy
gy
akar! És minél később jön össze,nekünk férfiaknak annál jobb. Nálunk egy évig tartott, mire összejött, rengeteg "munkám" fekszik benn, de megérte! alf
er alf
ek alf
et
Elég beteges elme csak egy vírus fejében létezhet......
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 22:14
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Fúj, ez azért beteges dolog...
Fúj, ez azért beteges dolog...
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 21:32
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 23. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Én bármire képes lennék....
Még akár a feleségemmel is ágyba bújnék annak érdekében hogy
gy
szülessen :) alf
er alf
me alf
kem
Én bármire képes lennék....
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2007. 01. 23. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 18:26
gy
szülessen :) alf
er alf
me alf
kem
(Ez egy válasz biharos üzenetére (2007. 01. 23. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek és Urak! Ebben a zűrös világban egyre többen szembesülnek azzal, hogy nem tudnak teherbe esni, teherbe ejteni. Nők esetében: Bér anya? Család nő tagjainak bevonása?Örökbefogadás? Más?
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?
Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?
Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...
Azért a természetes út és a béranyaság között van még néhány lépcső, amit meg lehet lépni: inszemináció, lombikbébi program.
Mi 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, aztán amikor bejelentkeztünk a meddőségi központba és elmentünk az első konzultációra, ahol előírták nekünk, hogy milyen vizsgálatokra kell mennünk, a következő héten természetes úton megfogant a lányom.
Remélem, hogy nektek is sikerül természetes úton!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 19:37
Mi 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, aztán amikor bejelentkeztünk a meddőségi központba és elmentünk az első konzultációra, ahol előírták nekünk, hogy milyen vizsgálatokra kell mennünk, a következő héten természetes úton megfogant a lányom.
Remélem, hogy nektek is sikerül természetes úton!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!
Már több mint egy éve próbálkozunk... de hiába!
egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy
De egyenlőre abban reménykedem, h term. úton nekünk is lehet gyerkőcünk!
egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy
ki
! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!... alf
sg alf
ye alf
rmeket
na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!
ki
! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!... alf
sg alf
ye alf
rmeket
Hölgyek és Urak! Ebben a zűrös világban egyre többen szembesülnek azzal, hogy nem tudnak teherbe esni, teherbe ejteni. Nők esetében: Bér anya? Család nő tagjainak bevonása?Örökbefogadás? Más?

biharos

juhasz.gabor