Azért a természetes út és a béranyaság között van még néhány lépcső, amit meg lehet lépni: inszemináció, lombikbébi program.
Mi 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, aztán amikor bejelentkeztünk a meddőségi központba és elmentünk az első konzultációra, ahol előírták nekünk, hogy milyen vizsgálatokra kell mennünk, a következő héten természetes úton megfogant a lányom.
Remélem, hogy nektek is sikerül természetes úton!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 23. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 23. kedd 19:37
Mi 5 évig próbálkoztunk sikertelenül, aztán amikor bejelentkeztünk a meddőségi központba és elmentünk az első konzultációra, ahol előírták nekünk, hogy milyen vizsgálatokra kell mennünk, a következő héten természetes úton megfogant a lányom.
Remélem, hogy nektek is sikerül természetes úton!

Törölt felhasználó (33028)

na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!
Már több mint egy éve próbálkozunk... de hiába!
egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy kisgyermeket! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!...
De egyenlőre abban reménykedem, h term. úton nekünk is lehet gyerkőcünk!

egyre inkáb foglalkoztat mindkettőnket, h mi legyen. Már elég sok vizsgálaton voltunk, engem műtöttek is és annyi biztos, h miattam nem lehet bébink... egyenlőre.
Én azt hiszem, h a béranyaságot nem tudnám elviselni. Akkor inkább örökbe fogadnék egy kisgyermeket! Na nem mintha az olyan könnyű lenne!...

na ez egy nagyon jó kérdés!!! Számomra pont aktuális!

Hölgyek és Urak! Ebben a zűrös világban egyre többen szembesülnek azzal, hogy nem tudnak teherbe esni, teherbe ejteni. Nők esetében: Bér anya? Család nő tagjainak bevonása?Örökbefogadás? Más?
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?
Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...
Férfiak esetében: Sperma-bank? Baráti segítség? Avagy egy ismeretlen bevonása? Más?
Talán nem baj ha GG. forumában kicsit komolyabb, sorsformáló témában is beszélgetünk...