ezt hogy érted vazzeg??? gyere az OFF-ba oszt tárgyaljuk ki!!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:43

Veled???? Legfeljebb mindketten meghaltok... Te az erőlködéstől, ő meg a röhögéstől...

Veled???? Legfeljebb mindketten meghaltok... Te az erőlködéstől, ő meg a röhögéstől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:41

Törölt felhasználó (69371)

ha én fejtem meg, akkor én választok partnert! :)
és akkor is Prune jár jól! :)))
és akkor is Prune jár jól! :)))
Csak még annyit: sztem ezek az offok beleférnek a topicba, hiszen enyhítik a kérdések körül kialakult kisebb-nagyobb vitákat, tompítják az éleket, kis mosolyt csalnak töprengő ábrázatunkra, szóval sztem a mi szőrös szívű tom-unk is ennyit még megenged, egy kis éldelődés, egy kis mézesmadzag-rángatás, egyebek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:40

láthatod, hogy siettem:) esélye sem volt...különben sem matematikai kérdés:)
de ne offoljunk, mert kénytelen leszek kib**atni (vagy meg
) magam tommal, hiszen én ígértem be offolás esetén-lásd:2620

ha én fejtem meg, akkor én választok partnert! :)
és akkor is Prune jár jól! :))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:35
és akkor is Prune jár jól! :))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel Te fejtetted meg, így egye fene, nagy nyűgösen bevállalom...
De gondold el,ha pl dako fejti meg???

láthatod, hogy siettem:) esélye sem volt...különben sem matematikai kérdés:)
) magam tommal, hiszen én ígértem be offolás esetén-lásd:2620
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:35

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:32

jaaaaaaah, te így gondoltad??? azt hittem a jó megfejtő jutalma lesz veled egy jó szex

jaaaaaaah, te így gondoltad??? azt hittem a jó megfejtő jutalma lesz veled egy jó szex
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 16:27

A válaszok pontosak!
Hol a szex? Könyörgöm, ez a király annyit kefélt, hogy az udvarba nem találtak már konyhalányt, komornyikot, egyáltalán dolgozó lányt, mert a feleségei mellett MINDET megkuffantotta. Az egész élete egy nagy baszás volt!!!
Ja, és ebből egy lánya született (I.Erzsébet).

A válaszok pontosak!
Hol a szex? Könyörgöm, ez a király annyit kefélt, hogy az udvarba nem találtak már konyhalányt, komornyikot, egyáltalán dolgozó lányt, mert a feleségei mellett MINDET megkuffantotta. Az egész élete egy nagy baszás volt!!!
Ja, és ebből egy lánya született (I.Erzsébet).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 15:57

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

1. VIII. Henrik
2. hat
3. kettőt
4. igen, de nem emlékszem pontosan, egy lánya biztosan, de rémlik, hogy volt neki több is, akik egészen korán meghaltak:(
5. anglikán egyház, szembeszegülés a pápával
hol itt a szex????
2. hat
3. kettőt
4. igen, de nem emlékszem pontosan, egy lánya biztosan, de rémlik, hogy volt neki több is, akik egészen korán meghaltak:(
hol itt a szex????
ezt már valamelyik topicban beszéltük valakivel :)))
2007. 02. 28. szerda 15:57

1. VIII. Henrik
2. hat
3. kettőt
hol itt a szex????
2. hat
3. kettőt
hol itt a szex????
1. VIII. Henrik
2. hat
3. kettőt
hol itt a szex???? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 15:44
2. hat
3. kettőt
hol itt a szex???? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexel kapcsolatos kívzkérdés? Legyen:
Tudjuk, hogy volt egy angol király, ki igencsak nagy étvággyal fogyasztotta asszonyait.
A kérdések:
- Ki volt ő?
- Hány felesége volt?
- Ebből mennyit végeztetett ki?
- Született-e gyermeke, ha igen, mennyi?
- Mindezeken túl miről híres-ismert ez a király (vallási tekintetben)?

Tudjuk, hogy volt egy angol király, ki igencsak nagy étvággyal fogyasztotta asszonyait.
A kérdések:
- Ki volt ő?
- Hány felesége volt?

Szexel kapcsolatos kívzkérdés? Legyen:
A kérdések:
- Ki volt ő?
- Hány felesége volt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:31

A kérdések:
- Ki volt ő?
- Hány felesége volt?

tudtam, hogy megkérdezed...azért mert alulról felfelé haladok,és ez lejjebb volt
mellesleg úgy döntöttem, hogy kemény leszek...aki itt mégegyszer offol, azt beárulom tom1019-nél...rád is vonatkozik...csevegésre ott a chat, általános témákra meg a nappali, célirányos esetekben pedig keressétek a megfelelő témájú topicot...azt a teremburáját!!!!
szexszel kapcsolatos kvízkérdést várok!!!

hol az ajándék fotó!
ne mellébeszélj, h offolok!
normálisan tűzd ki a feladatot! ha kvízkérdést kérsz és azért adsz ajándékot, akkor azt írd!
küld a jutalmam!
különben felháborodok!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:31
ne mellébeszélj, h offolok!
normálisan tűzd ki a feladatot! ha kvízkérdést kérsz és azért adsz ajándékot, akkor azt írd!
küld a jutalmam!
különben felháborodok!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)

tudtam, hogy megkérdezed...azért mert alulról felfelé haladok,és ez lejjebb volt
mellesleg úgy döntöttem, hogy kemény leszek...aki itt mégegyszer offol, azt beárulom tom1019-nél...rád is vonatkozik...csevegésre ott a chat, általános témákra meg a nappali, célirányos esetekben pedig keressétek a megfelelő témájú topicot...azt a teremburáját!!!!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Szilva én tettem fel a következő kérdest!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

miért nem a nappaliba jöttél először???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:19

írd le 3000 karakterbe és dobd el a címemre
tuti, hogy nem tudnál erotikát beleszőni
nah...aki a következő kérdést felteszi, annak elküldöm bájosan gömbölyű fenekem fotóját

írd le 3000 karakterbe és dobd el a címemre
tuti, hogy nem tudnál erotikát beleszőni
nah...aki a következő kérdést felteszi, annak elküldöm bájosan gömbölyű fenekem fotóját
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 12:36

Olyan ip cím mesélős feelingem van, meséljek egy kicsit az IPV6-ról?

Olyan ip cím mesélős feelingem van, meséljek egy kicsit az IPV6-ról?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 06:17

vagy lépjetek túl ezen és tegyetek fel új kérdéseket, vagy a továbbiakban fáradjatok át az off topicba, én meg keresek új képet a "book" címszó alatt a google-ba
még a végén komplett könyvtáram lesz a gg-s vitákból
arról nem is beszélve, hogy erre a kérdésre én adtam először a tökéletes választ(elvileg)

Na és a magyarázat, kicsit csaltam a rajzoláskor én nem teljesen pontos, illetve méretarányos.
Az északi rész lényegében úgy van ahogy prune megfejtette, azaz elindulsz az északi sarkról délre (természetesen egy hosszúsági kör mentén különben nem délre haladnánk, amit ívesnek kellett volna rajzolnom, csak lusta voltam), majd 100 km megtétele után keletnek fordulsz, most egy szélességi körön haladva, (ami mindig ugyanakkora távolságra van a sarkoktól) amikor, pedig ismét északra fordulsz, akkor tulajdon képen az északi sarkra indulsz, mivel északra mész, és pont 100 km-re vagy tőle.
A másik megoldás, sem bonyolult, itt lesz fontos az a szélességi kör, amelyik 100 km hosszú (zöld vonal, ez kb. 25 km-re van a déli sarktól) ettől északra 100 km-re van egy másik szélességi kör (lila vonal, ez kb. 125 km-re van a déli sarktól), ami mindig pontosan 100 km-re van tőle. Ennek bármely pontjáról 100 km-t megyek délre (pl bordó, kék, piros vonal) akkor elérem a "zöld" szélességi kört ami ha elindulok keletre 100 km-t, akkor pontosan ugyanoda érkezem vissza, majd ha ott észak felé fordulok akkor ugyanazon az úton (bordó, kék, piros vonal) vissza jutok a kiindulási pontra. Mivel a "lila" szélességi kör végtelen sok pontból áll ezért végtelen sok olyan hely van amire kérdés igaz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Na épp eztet mondom a #2587-es hsz-emben, hogy még ELVILEG sem kivitelezhető... Sajna. Nem lehetséges, és ezt bizonyítja homepictures #2591-es hsz-e is. Sem kocsival, sem kerépárral, sem helikopterrel, sem sehogy. Sajna.
Egy picit tévedni tetszik, csak 1 jó választ adtál a végtelen mennyiségű közül
.
Már készül a részletes magarázat amit remélem mindnki meg fog érteni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Már készül a részletes magarázat amit remélem mindnki meg fog érteni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy lépjetek túl ezen és tegyetek fel új kérdéseket, vagy a továbbiakban fáradjatok át az off topicba, én meg keresek új képet a "book" címszó alatt a google-ba
arról nem is beszélve, hogy erre a kérdésre én adtam először a tökéletes választ(elvileg)

Ez így igaz, én is említettem, de a süket fülek évadja vagyon! :) Fenség, várom a feladványod!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)