Na jóéjt mindenkinek! Ne legyen OFF!!! Mert akkor kitérek a hitemből! És cudar világ lesz!
THX, + ÓHOGYKABBE!!!
Na, halaggyá csicsikálni 23.00 van! Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 23:04
nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!!
Na, halaggyá csicsikálni 23.00 van! Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!!
nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem mondom biztosan. Végül is "bűnös" jelző 3X csak Mr. Robinson mellett van.
Akkor a végleges megoldásom:
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden.
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden.
Nem mondom biztosan. Végül is "bűnös" jelző 3X csak Mr. Robinson mellett van.
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 23:00
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem teljesen! Doctorbalu már közel volt, de nem jelölte meg konkrétan! Te se mondod biztosan!
konkrét ki az, vagy kik azok! 942-es hsz. segítség!
Nem teljesen! Doctorbalu már közel volt, de nem jelölte meg konkrétan! Te se mondod biztosan!
tehat a helyes valasz Mrs.Smith es Mrs.Davidson,aki Lady Margaret
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:55
Végül is, jogilag a bűntárs is "bűnös" valóban, a büntetőjog a bűntársat is az elkövetővel veszi egy kalap alá... Így elképzelhető.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is.
Na itt a megoldás:
Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy. Leírtam az egészet táblázatba, és minden esetben az jött ki, hogy
Mr. Robinson a bűnös, és Lady Margaret Daavidson volt a bűntársa.
Szerintem...
Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy. Leírtam az egészet táblázatba, és minden esetben az jött ki, hogy
Mr. Robinson a bűnös, és Lady Margaret Daavidson volt a bűntársa.
Szerintem...
na én nem tudom a helyes választ, még nem látom a monitoron! akkor mi legyen? felezzük el a falloszt? vagy jelöl!?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
bizti, hogy nyakék volt? nem lehet, hogy gésa golyó? úgy könnyebb lenne azonosítani az elkövetőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:53
jajj de perverz vagy!
Végül is, jogilag a bűntárs is "bűnös" valóban, a büntetőjog a bűntársat is az elkövetővel veszi egy kalap alá... Így elképzelhető.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem jo uton haladsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:52
hoppsz! smith volt, és rákeni margaretre, hogy így tegye el az útból...és innentől kezdve mindenki smith-nét fogja dugni...reméljük, hogy hanry és robinson két külön személy...és reméljük, hogy smith-né nem nimfomán...mert ha az, akkor sherlock-nak és watsonnak is be kell szállnia...hajaj:)
kerdezzük meg a közönseget,h felhivjak-e vlkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
megjelöljük????
jajj de perverz vagy!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
hoppsz! smith volt, és rákeni margaretre, hogy így tegye el az útból...és innentől kezdve mindenki smith-nét fogja dugni...reméljük, hogy hanry és robinson két külön személy...és reméljük, hogy smith-né nem nimfomán...mert ha az, akkor sherlock-nak és watsonnak is be kell szállnia...hajaj:)
megjelöljük????
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen rájöttem, hogy rossz nyomon voltam. De ha Lady és Mrs. ugyanaz a személy, hogy lehet valaki egyszerre bűnös és bűntárs is?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítség! Nem biztos,hogy két személyt vádolt meg! Lehet nem is volt bűntárs!
De hülye vagyok, ennek ellentmond az 1. és 2. pont, akkor rossz nyomon vagyok.
Akkor csak az lehet, hogy valahogy Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:46
Akkor csak az lehet, hogy valahogy Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
IGEN, ez a kulcsszó.
Mrs. Davidson bűnös, akkor Lady Margaret nem lehet ugyanazon személy, mert:
"Ha Mrs. Davidson bűnös, akkor Lady Margaret bűntárs.", így ugyanazon személy nem lehet egyszerre bűnös (elkövető) és bűntárs is.
Magyarul Sir Hanry és Mr. Robinson ugyanaz a személy.
Ha csak a 3. pont lenne: "Ha Sir Hanry bűnös, akkor Mr. Robinson is az.", megvolna az elkövetőnk, de ott a "ha". Na, még elmélkedek...
"Ha Mrs. Davidson bűnös, akkor Lady Margaret bűntárs.", így ugyanazon személy nem lehet egyszerre bűnös (elkövető) és bűntárs is.
Ha csak a 3. pont lenne: "Ha Sir Hanry bűnös, akkor Mr. Robinson is az.", megvolna az elkövetőnk, de ott a "ha". Na, még elmélkedek...
meg ha Sir Hanry artatlan,akkor Mr. Robinson bünös
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:46
IGEN, ez a kulcsszó.
szegeny mrs.smith, se nyakek, se fallosz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:47
mrs davidson és mr robinson régóta kefélnek, tuti ők lopták el....vagy davidson lopta el, és rákente robinsonra féltékenységből, mert robinson margaretet is dugja...

macskakok
Sue