Erre csak ez a válaszom:
Strippoker + Orosz rulett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 07:07
Strippoker + Orosz rulett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

DrAnthony[VIP], Homepictures és Dakó84 egyikamásikát duellumra provokálja, egyazon időben. "Installálják" magukat a páston egymástól ugyanakkora távolságra, és megegyeznek, hogy sorra lőnek, egymás után, s csak egyet mindenik, aztán a lövés jogát átadják egy másiknak. Sorsot húznak hogy ki légyen, ki elsőként puffant, aztán ki a második, s legvégén ki lesz az uccsó. Mindez addig megy, amíg már csak egyikük él.
Ismert, hogy DrAnthony célzásbiztossága 100%, Home ezen a területen 80 %-os, Dakó uram meg csak 50%-ban hozza magát, idült alkoholista lévén(poén, harag nincs! )
Kérdés: Ki az, akinek a legkedvezőbb a csillagzata a túlélésre?
Ismert, hogy DrAnthony célzásbiztossága 100%, Home ezen a területen 80 %-os, Dakó uram meg csak 50%-ban hozza magát, idült alkoholista lévén(poén, harag nincs! )

DrAnthony[VIP], Homepictures és Dakó84 egyikamásikát duellumra provokálja, egyazon időben. "Installálják" magukat a páston egymástól ugyanakkora távolságra, és megegyeznek, hogy sorra lőnek, egymás után, s csak egyet mindenik, aztán a lövés jogát átadják egy másiknak. Sorsot húznak hogy ki légyen, ki elsőként puffant, aztán ki a második, s legvégén ki lesz az uccsó. Mindez addig megy, amíg már csak egyikük él.

Ebben az esetben, minden kétértelműség elkerülése végett, használni kellett volna a pontot legalább, mint szorzásjelet! Egyébént erre is gondoltam(mármint, amit elmondtál), és a többi is stimmt a megállapításodban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:00
Törölt felhasználó (69371)

nem tökéletes! mert nem 20,1/4 van, hanem 20 szor 1/4 ami egyenlő 5. Tehát a lényeg hogy nem hozták közös nevezőre a többit!!

Mit mondtam?! Téma lezárva! Új feladvány! Ha meglátok valakitől 2-nél több OFF-ot holnap reggel, akkor szólok az ADMIN komáknak, hogy függeszék fel egy időre az illetőt, és csak természetbeni juttatás lehet az óvadék! Vagy jó magaviselet!
Mennyi annak a valószínűsége, hogy megteszem? És szólok az ADMIN-oknak?
nem lehet,h MmePrune[VIP]-nak van igaza?,Mrs.Davidson kölcsönvette Lady Margarettel Mrs.Smith gesa-golyoit,amit ö eleg rossz neven vett,ezert feljelentette öket Sherlocknal,hiszen Mr.Robinsont szerette volna analban kenyeztetni,mialatt Sir Hanryt szopta volna-füstbement terv!
Na jóéjt mindenkinek! Ne legyen OFF!!! Mert akkor kitérek a hitemből! És cudar világ lesz!
THX, + ÓHOGYKABBE!!!
Na, halaggyá csicsikálni 23.00 van! Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 23:04
nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!!

Na, halaggyá csicsikálni 23.00 van! Jó éjt!

nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!!

nyereményed egy egyszemélyes utazás, teljes ellátással Maradra!!! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem mondom biztosan. Végül is "bűnös" jelző 3X csak Mr. Robinson mellett van.
Akkor a végleges megoldásom:
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden.
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden.
Nem mondom biztosan. Végül is "bűnös" jelző 3X csak Mr. Robinson mellett van.
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 23:00
Egyedül Mr. Robinson a tolvaj! Meg a bűnös. Meg minden. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem teljesen! Doctorbalu már közel volt, de nem jelölte meg konkrétan! Te se mondod biztosan!
konkrét ki az, vagy kik azok! 942-es hsz. segítség!
Nem teljesen! Doctorbalu már közel volt, de nem jelölte meg konkrétan! Te se mondod biztosan!
tehat a helyes valasz Mrs.Smith es Mrs.Davidson,aki Lady Margaret
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:55

Végül is, jogilag a bűntárs is "bűnös" valóban, a büntetőjog a bűntársat is az elkövetővel veszi egy kalap alá... Így elképzelhető.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is.
Na itt a megoldás:
Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy. Leírtam az egészet táblázatba, és minden esetben az jött ki, hogy
Mr. Robinson a bűnös, és Lady Margaret Daavidson volt a bűntársa.
Szerintem...
Lady Margaret és Mrs. Davidson ugyanaz a személy. Leírtam az egészet táblázatba, és minden esetben az jött ki, hogy
Mr. Robinson a bűnös, és Lady Margaret Daavidson volt a bűntársa.
Szerintem...
na én nem tudom a helyes választ, még nem látom a monitoron! akkor mi legyen? felezzük el a falloszt? vagy jelöl!?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
bizti, hogy nyakék volt? nem lehet, hogy gésa golyó? úgy könnyebb lenne azonosítani az elkövetőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:53

jajj de perverz vagy!
Végül is, jogilag a bűntárs is "bűnös" valóban, a büntetőjog a bűntársat is az elkövetővel veszi egy kalap alá... Így elképzelhető.
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor viszont a megoldás az, hogy Lady Margaret = Mrs. Davidson-nal. Ha ő a bűnös, akkor megvan az elkövetőnk, aki bűnös és bűnsegéd is. (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
sztem jo uton haladsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:52

hoppsz! smith volt, és rákeni margaretre, hogy így tegye el az útból...és innentől kezdve mindenki smith-nét fogja dugni...reméljük, hogy hanry és robinson két külön személy...és reméljük, hogy smith-né nem nimfomán...mert ha az, akkor sherlock-nak és watsonnak is be kell szállnia...hajaj:)
kerdezzük meg a közönseget,h felhivjak-e vlkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

megjelöljük????
jajj de perverz vagy!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

hoppsz! smith volt, és rákeni margaretre, hogy így tegye el az útból...és innentől kezdve mindenki smith-nét fogja dugni...reméljük, hogy hanry és robinson két külön személy...és reméljük, hogy smith-né nem nimfomán...mert ha az, akkor sherlock-nak és watsonnak is be kell szállnia...hajaj:)
megjelöljük????
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen rájöttem, hogy rossz nyomon voltam. De ha Lady és Mrs. ugyanaz a személy, hogy lehet valaki egyszerre bűnös és bűntárs is?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)