de itt 4 gyanúsított van
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:31
Sherlock Holmes-nak egy gyémánt nyakék elrablásának ügyét kell felderítenie. A nyakék tulajdonosa, Mrs. Smith jelentette be a rablást. Az ügyben három gyanúsítottat hallgattak ki: Mr. Robinsont, Mrs. Davidsont, Lady Margaret-et és Sir Hanry-t. A nyomozás során a következő dolgok derültek ki:
1. Ha Sir Hanry ártatlan, akkor Mr. Robinson bűnös, és Lady Margaret ártatlan.
2. Ha Mr. Robinson bűnös, akkor Mrs. Davidson bűntárs vagy Sir Hanry ártatlan.
3. Ha Sir Hanry bűnös, akkor Mr. Robinson is az.
4. Ha Mrs. Davidson bűnös, akkor Lady Margaret bűntárs.
Kit/Kiket vádolt meg a film végén Scherlok Holmes? (Ha esetleg több bűnös is volt, akkor nem csak az egyiküket, hanem mindet megvádolta, és csak azt/azokat, aki(k)ről biztosan tudta, hogy bűnös(ök).
Egy kis krimi estére!

Törölt felhasználó (69371)

Sherlock Holmes-nak egy gyémánt nyakék elrablásának ügyét kell felderítenie. A nyakék tulajdonosa, Mrs. Smith jelentette be a rablást. Az ügyben három gyanúsítottat hallgattak ki: Mr. Robinsont, Mrs. Davidsont, Lady Margaret-et és Sir Hanry-t. A nyomozás során a következő dolgok derültek ki:
Kit/Kiket vádolt meg a film végén Scherlok Holmes? (Ha esetleg több bűnös is volt, akkor nem csak az egyiküket, hanem mindet megvádolta, és csak azt/azokat, aki(k)ről biztosan tudta, hogy bűnös(ök).
Egy kis krimi estére!

Feltehetően, mert ISZONYATOSAN el van kényeztetve. Arról nem beszélve, hogy otthon anyuci hordja a nadrágot, és ha Toma nem engedné, a felesége inkább ráhagyja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:29
Törölt felhasználó (62015)
VIP

na,az super majd nagyobb korában betéved a Guccihoz vagy a Pradahoz ott is előadja, hisztizik aztán apuka veheti meg őket

Egy kis krimi estére!

jólvanna:):):) elképzeltem magamat, ahogy állok vele szemben és megpróbálok értelmesen pislogni
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:25

sztem a zseniket föleg az különbözteti meg az autistaktol(azon tul,h nemcsak 1dologban kitünöek),h be tudnak illeszkedni a hetköznapokba,vagyis mindenkivel megtalaljak a közös hangsulyt!
ha pedig felesege van,akkor biztos megtalalja!
ha pedig felesege van,akkor biztos megtalalja!
na,az super majd nagyobb korában betéved a Guccihoz vagy a Pradahoz ott is előadja, hisztizik aztán apuka veheti meg őket
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:25

Itthon voltak karácsonykor. Van egy imádnivaló gyönyörű kislányuk, 1 éves, magyarul nem hajlandó megszólalni, de angolul is csak annyit (MINDENRE), hogy "It's mine, it's mine!".

sztem a zseniket föleg az különbözteti meg az autistaktol(azon tul,h nemcsak 1dologban kitünöek),h be tudnak illeszkedni a hetköznapokba,vagyis mindenkivel megtalaljak a közös hangsulyt!
ha pedig felesege van,akkor biztos megtalalja! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ha pedig felesege van,akkor biztos megtalalja! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Itthon voltak karácsonykor. Van egy imádnivaló gyönyörű kislányuk, 1 éves, magyarul nem hajlandó megszólalni, de angolul is csak annyit (MINDENRE), hogy "It's mine, it's mine!".

na ,akkor memóriacsere lesz a laptopomban
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:19

Hidd el, azért lehet vele dumcsizni "értelmesen" is. Csak amikor belekezd a matekba, nem vágja, hogy rajta kívül 1 perc után senki nem ért semmi, olyankor a felesége szokta "lelőni"!
Ja, csak ultizni vagy kártyázni nem szabad vele leülni, mert fejben tud tartani vagy 1000 lapot!

Ja, csak ultizni vagy kártyázni nem szabad vele leülni, mert fejben tud tartani vagy 1000 lapot!

szerintem nem is tudnál:):):) és én sem:):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:17
VIP

az igen, nem semmi. nem szeretnék vele beszélgetni

Hidd el, azért lehet vele dumcsizni "értelmesen" is. Csak amikor belekezd a matekba, nem vágja, hogy rajta kívül 1 perc után senki nem ért semmi, olyankor a felesége szokta "lelőni"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:17

VIP

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:09

Nem semmi a srác. 15 éve kapott először ösztöndíjat egy New York-i egyetemre, aztán azt egyszer meghosszabították neki, most már doctorandusz, megkapta az állampolgárságot, és ugyanezen az egyetemen oktat is.
Én nem tartom magam hülyének, de amit ő matekból nyom, az félelmetes.
Én nem tartom magam hülyének, de amit ő matekból nyom, az félelmetes.
Prune légyszíves írd már meg a fiúknak a nimfomán topicban h mit jelent mert sztem nagyon nem vágják....Te olyan jól leírtad múltkor a nappaliban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:10

nektek az agyatokra ment a matekozás:) mióta megnyílt dako szobája gondoltatok a szexre egyáltalán?

persze! a következő feladvány az lesz, hogy előjáték alatt számold meg mennyi szörszál van a párodon a nemiszervénél! és mennyi időbe telik azok kihúzása egyenként!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

nektek az agyatokra ment a matekozás:) mióta megnyílt dako szobája gondoltatok a szexre egyáltalán?

Én a magam részéről (S)permanensen! Ugyanis férfi vagyok, az agyam egyik fele MINDIG arra gondol!

Ja, és az első ösztöndíját úgy nyerte el, hogy az egyetem kiírt egy világméretű pályázatot (ne kérdezd mire, én még akérdést sem tudom leírni), amire Európából rajta kívül még 1 norvég vagy finn gyerek tudott megoldani, meg valami kis dél-koreai manus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:06
VIP

az igen!!! tudhat az emberke

Nem semmi a srác. 15 éve kapott először ösztöndíjat egy New York-i egyetemre, aztán azt egyszer meghosszabították neki, most már doctorandusz, megkapta az állampolgárságot, és ugyanezen az egyetemen oktat is.
Én nem tartom magam hülyének, de amit ő matekból nyom, az félelmetes. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:06
Én nem tartom magam hülyének, de amit ő matekból nyom, az félelmetes. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:49

Szerintem is teljesen. Egyébként rájöttem, homepictures nem a netről szedi a kérdéseit, hanem régi Fülesekből megy ilyesmiből. Tudni kell, hogy azokban nagyon sok hiba volt. Csak hát annyira buta, hogy nem lát az orránál tovább. Az van leírva, az a szentírás, onnantól kezdve meg mindenki HÜLYE!!!
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain.
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain.
OFF-olást befejezni! (Válasz ment, ssssss....)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:02

Anthony ment egy privi!!!
Stírölöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:02

Anthony ment egy privi!!!