Kvíz - szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3341   2007. 09. 09. vasárnap 23:08
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Egyszerű a válasz rögtön ez is megtalálható 10mp belül a neten,
akkor mire jók ezek a kérdések:egyrészt sokan nem tudják és ha kiváncsiak legalább megnézik elolvassák és ha számukra valamilyen oknál fogva érdekes infót tartalmaz akkor megjegyzi és igy bővült a tudás halmaza
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:57
Az emberi szervezetben hol található a függőér?
#3340   2007. 09. 09. vasárnap 23:07
Jenó Jenó
Függőér=aorta
A mellkastól az ágyékig tart. wave
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:57
#3339   2007. 09. 09. vasárnap 22:57
#3338   2007. 09. 09. vasárnap 22:54
ghorrag ghorrag
a valasz: igen is meg nem is ( az igen az nagyon atvitt ertelemben, tehat leginkabb nem )

azt irtam, hogy minden anyaggal ez törtenik, csak idö kerdese

gondold at, hogy; vajh a gyemanttol elterö anyagokkal mi törtenik vakuumban?

hozzateszem; anyagfüggö ugyan, de a folyamat altalaban alapbol sokaig tart ( van amelyiknel gyorsabb, van amelyiknel lassabb )...a gyemantnal meg annyira sokaig tartana, hogy csak elmeleti sikon beszelhetünk rola
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:33
vákuumban megszünik a nyomás igy benne levő anyagra sem hat nyomás, de mi következik ebből smile a péniszpumpa nem véletlenül vákuummal müködik? smile a gyémánt is térfogatjában megnő és elspriccel? smile
#3337   2007. 09. 09. vasárnap 22:33
yanek77 yanek77
vákuumban megszünik a nyomás igy benne levő anyagra sem hat nyomás, de mi következik ebből smile a péniszpumpa nem véletlenül vákuummal müködik? smile a gyémánt is térfogatjában megnő és elspriccel? smile
#3336   2007. 09. 09. vasárnap 22:16
MmePrune MmePrune VIP Admin
" hogy primitivezzem le a kerdeseket? "
sehogy!
és nagyon jól érted, hogy mit akartam írni...olyan kérdést tesz fel bárki, amilyet akar...ha te úgy gondolod, hogy primitív, akkor lépj túl rajta, és ne válaszolj...hanem tedd fel következő tudományos kérdésedet...majd egy hasonszőrű primitív jön és válaszol rá...például én mf2
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:07
hogy primitivezzem le a kerdeseket?
szerintem az a modszer, amit alkalmaztam: mely szerint egyszerüen odairom, hogy: primitiv
az pont megfelelö

ide olyan kerdest kellene feltenni, amire nem lehet 10 masodpercen belül megtalalni a valaszt a neten...mert aki olvassa, az minden bizonnyal online van ( es álbert ájnstájn is megmondta, hogy nem kell mindent kivülröl megtanulni...azt kell tudni, hogy hol talaljuk a keresett informaciot )

a lejjebb olvashato gyemantos-vakuumos kerdesre meg nem kaptam pl valaszt...most jön a kiegeszites ..azaz egy kis segitseg ( a helyes megfejtö azonban innentöl kezdve csak a közepsö polcrol valaszthat maganak ajandekot )
tehat: a gyemantot felrevezeteskent irtam bele
barmilyen anyaggal ugyanaz törtenik, mint a gyemanttal...csak idö kerdese
tehat: kerdes mi törtenik minden anyaggal vakuumban ( egyikkel gyorsabban, masikkal lassabban )?

yanek! megelöztel..pedig ha megvartad volna a többletinfot, akkor biztos ment volna wave
#3335   2007. 09. 09. vasárnap 22:15
yanek77 yanek77
jöhet a többletinfó smile bocsika már megjött, gondolkozom smile
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 22:07
szerintem az a modszer, amit alkalmaztam: mely szerint egyszerüen odairom, hogy: primitiv
az pont megfelelö

ide olyan kerdest kellene feltenni, amire nem lehet 10 masodpercen belül megtalalni a valaszt a neten...mert aki olvassa, az minden bizonnyal online van ( es álbert ájnstájn is megmondta, hogy nem kell mindent kivülröl megtanulni...azt kell tudni, hogy hol talaljuk a keresett informaciot )

a lejjebb olvashato gyemantos-vakuumos kerdesre meg nem kaptam pl valaszt...most jön a kiegeszites ..azaz egy kis segitseg ( a helyes megfejtö azonban innentöl kezdve csak a közepsö polcrol valaszthat maganak ajandekot )
tehat: kerdes mi törtenik minden anyaggal vakuumban ( egyikkel gyorsabban, masikkal lassabban )?

yanek! megelöztel..pedig ha megvartad volna a többletinfot, akkor biztos ment volna wave
#3334   2007. 09. 09. vasárnap 22:07
ghorrag ghorrag
az pont megfelelö

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 09. 09. vasárnap 21:50
ejnye-bejnye...

"az en kerdesimre azert altalaban nem lehet ennyire rövid idö alatt megtalalni a valaszt "

már feltéve, ha dakon és rajtad kívül valakit érdekelnek azok a kérdések, amelyekre ilyenek a válaszok

"az egyes ürszondakon levö szupravezetö anyagbol keszült tekercsekre gondoltam...kifele repül a naprendszerböl...hideg van, mint az allat, es a mai technologiai szint ott tart, hogy leteznek szupravezetök, amelyik minusz 50-60 °C tajekan, vagy attol lefele nem mutatnak ohmos ellenallast. rakapcsoljak az aramot, az fölepiti az elektromagneses mezöt, beindul az önindukcio...leszedik az aramot, es müködik tovabb."

...szóval így primitívezz le bármilyen kérdést
#3333   2007. 09. 09. vasárnap 22:01
yanek77 yanek77
sztem a befőttesüveg nem birja a vákuumot és összeroppan a gyémánt normális légkörben lassan átalakul grafittá smile
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 16:25
na jo...annyit beszeltünk mar rola, es senkinek nem ugrik be:
a gyemant a keresett metastabil anyag!

köv kerdes:
kerdes
ha veszünk egy beföttesüveget, beleteszünk egy gyemantdarabkat, rakapcsolunk a beföttesüvegre egy vakuumpumpat ( king of póver pumpat, de lassan tekerjük föl, hogy ki ne szippantsa a gyemantot )...szal a gyemant ott marad a vakuumban 5-6 örökkevalosagon at vegig szobahömersekleten, akkor mit tapasztalunk majd, ha letelt az 5-6 örökkevalosag?

utolag idebiggyesztve: majdnem elfelejtettem; az all blacks kicsontozta a digokat !
#3332   2007. 09. 09. vasárnap 21:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
ejnye-bejnye...

"az en kerdesimre azert altalaban nem lehet ennyire rövid idö alatt megtalalni a valaszt "

már feltéve, ha dakon és rajtad kívül valakit érdekelnek azok a kérdések, amelyekre ilyenek a válaszok

"az egyes ürszondakon levö szupravezetö anyagbol keszült tekercsekre gondoltam...kifele repül a naprendszerböl...hideg van, mint az allat, es a mai technologiai szint ott tart, hogy leteznek szupravezetök, amelyik minusz 50-60 °C tajekan, vagy attol lefele nem mutatnak ohmos ellenallast. rakapcsoljak az aramot, az fölepiti az elektromagneses mezöt, beindul az önindukcio...leszedik az aramot, es müködik tovabb."

...szóval így primitívezz le bármilyen kérdést
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:33
Edelény

ez tul primitiv volt
kijelöl, wikibe bemasol, enter

es mindez kb 10 s-ig tartott
epp reklam van a tv-ben

az en kerdesimre azert altalaban nem lehet ennyire rövid idö alatt megtalalni a valaszt

persze igazad van...fejböl nem tudtam volna
#3331   2007. 09. 09. vasárnap 21:36
Primitiv?igy könnyű confused
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:33
Edelény

ez tul primitiv volt

epp reklam van a tv-ben

az en kerdesimre azert altalaban nem lehet ennyire rövid idö alatt megtalalni a valaszt

#3330   2007. 09. 09. vasárnap 21:33
ghorrag ghorrag
Edelény

ez tul primitiv volt

epp reklam van a tv-ben

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:29
L'Huillier-Coburg kastély hol található?Annyit segitek hogy magyarországon van.
#3329   2007. 09. 09. vasárnap 21:29
L'Huillier-Coburg kastély hol található?Annyit segitek hogy magyarországon van.
#3328   2007. 09. 09. vasárnap 21:22
Jenó Jenó
Hibátlan! Gratula !!! eljen wave

Bár a wikibwn nem teljes a felsorolás...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 21:12
Esztergommagyar szigetek
#3327   2007. 09. 09. vasárnap 21:12
#3326   2007. 09. 09. vasárnap 20:59
Jenó Jenó
#3325   2007. 09. 09. vasárnap 20:45
MOHÁCS
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 16:05
Akkor legyen végre egy rendes KVIZ kérdés is.

kerdes

Melyik az a magyar város amelynek a fennhatóságához a legtöbb sziget tartozik ?
Esetleg bónusz kérdésként, hány szigetről van szó ?
#3324   2007. 09. 09. vasárnap 20:37
Moncy Moncy
De Én nem utána nézni akarok hanem agyacskámból akarom h. kipattanjon crazya

Pedig tuti szigetközös város...
Ha nem tleg nagyon foglak utálni nyes
#3323   2007. 09. 09. vasárnap 20:32
Jenó Jenó
Vagy mégsem... nyes

Én pedig tudok ilyen városról, ergo van is.
Csak utána kell nézni... wave

Moncy...nagyon fogsz utálni...

(Jav: Tudod mit...álmod meg !!!!!) wave
#3322   2007. 09. 09. vasárnap 20:30
Moncy Moncy

Na szóval... Ha ez sem jó akkor megyek aludni.. ha jó akkor is wink wave
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 20:15
Nem,nem...nem is Győr.

"Vagy hazabeszélsz?"...ez is egy kviz-kérdés ?
nyes nyes

Na jó...annyit segitek, hogy 11 darab szigetről van szó.
De ezzel most lelőttem a bónuszt...

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 01. 30. kedd
Üzenetek: 4201db
Utolsó üzenet: 2011. 11. 19. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!