Pedig a nyakamat rá h. a szigetközben lesz vmi...
Móvár...
homlokracsapó szmájli...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 20:15
Móvár...
homlokracsapó szmájli...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem,nem...nem is Győr.
"Vagy hazabeszélsz?"...ez is egy kviz-kérdés ?
Na jó...annyit segitek, hogy 11 darab szigetről van szó.
De ezzel most lelőttem a bónuszt...

utána lehetne nézni neten, de ilyen magyar városról én nem tudok!
2007. 09. 09. vasárnap 20:15

Nem,nem...nem is Győr.

Nem,nem...nem is Győr.
De ezzel most lelőttem a bónuszt... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

De ezzel most lelőttem a bónuszt... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr?
Vagy hazabeszélsz?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 16:05
Vagy hazabeszélsz?

Akkor legyen végre egy rendes KVIZ kérdés is.
Melyik az a magyar város amelynek a fennhatóságához a legtöbb sziget tartozik ?
Esetleg bónusz kérdésként, hány szigetről van szó ?

Sajnos nem. Egyik sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 16:40

Törölt felhasználó (69371)

Velence vagy Budapest
Velence vagy Budapest
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 16:05

na jo...annyit beszeltünk mar rola, es senkinek nem ugrik be:
a gyemant a keresett metastabil anyag!
köv kerdes:
ha veszünk egy beföttesüveget, beleteszünk egy gyemantdarabkat, rakapcsolunk a beföttesüvegre egy vakuumpumpat ( king of póver pumpat, de lassan tekerjük föl, hogy ki ne szippantsa a gyemantot )...szal a gyemant ott marad a vakuumban 5-6 örökkevalosagon at vegig szobahömersekleten, akkor mit tapasztalunk majd, ha letelt az 5-6 örökkevalosag?
utolag idebiggyesztve: majdnem elfelejtettem; az all blacks kicsontozta a digokat !
a gyemant a keresett metastabil anyag!
köv kerdes:

ha veszünk egy beföttesüveget, beleteszünk egy gyemantdarabkat, rakapcsolunk a beföttesüvegre egy vakuumpumpat ( king of póver pumpat, de lassan tekerjük föl, hogy ki ne szippantsa a gyemantot )...szal a gyemant ott marad a vakuumban 5-6 örökkevalosagon at vegig szobahömersekleten, akkor mit tapasztalunk majd, ha letelt az 5-6 örökkevalosag?
utolag idebiggyesztve: majdnem elfelejtettem; az all blacks kicsontozta a digokat !
az okossagos topicban mar elhangzott az altalam keresett metasabil anyag neve
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Es ha mindeniket megszorozzuk meg egy Sanyival ?
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 19:43

aszem hat variáns van
katidakosanyi
dakosanyikati
sanyikatidako
dakokatisanyi
sanyidakokati
katisanyidako
amiből már eggyet kipipáltak, egy bent van, marad négy
katidakosanyi
dakosanyikati
sanyikatidako
dakokatisanyi
sanyidakokati
katisanyidako

tip: martenzit lenne?
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 19:17
:
kerek egy ( vagy több ) metastabil anyagot, amely kemenyebb ( szobahömerseklet normal nyomas ), mint az üveg

kerek egy ( vagy több ) metastabil anyagot, amely kemenyebb ( szobahömerseklet normal nyomas ), mint az üveg
Szerintem te valamit félreértesz, ne haragudj, de itt minden férfi csillagász, csak a fekete lyukak érdeklik őket, aztán van akit a szőke, de ez már ízlés dolga. Ja és a lyukak beszippantásával foglalkozunk többnyire, és ezzel már szigorúan tudományos alapon....
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 19:17
:

aszem hat variáns van
katidakosanyi
dakosanyikati
sanyikatidako
dakokatisanyi
sanyidakokati
katisanyidako
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:23
hányféle név-variációval jöhet vissza katidakosanyi nevű fórumozónk?
katidakosanyi
dakosanyikati
sanyikatidako
dakokatisanyi
sanyidakokati
katisanyidako

Takarítás!
Ez itt Kvíz szoba, és nem vita és észrevétel, meg javaslat szoba! megfelelő helyen válaszoltam!
további vitának ITT nincs helye, menjetek át javaslataitokkal és észrevételeitekkel az adminok szobájába, vagy a figyelemfelhívásokba, vagy az OFF topicba! további vita ITT off!!!
Ez itt Kvíz szoba, és nem vita és észrevétel, meg javaslat szoba! megfelelő helyen válaszoltam!
további vitának ITT nincs helye, menjetek át javaslataitokkal és észrevételeitekkel az adminok szobájába, vagy a figyelemfelhívásokba, vagy az OFF topicba! további vita ITT off!!!
És a helyes válaszhoz még a gúgle sem kellett!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:28

ez provokatív kérdés, mindjárt tiltalak 24-re!
a helyes válasz:
sanyikatidako, és ezek variációi!
a helyes válasz:

ez provokatív kérdés, mindjárt tiltalak 24-re!
a helyes válasz:
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 15:23
a helyes válasz:

én akkor most elvárás nélkül közlöm veled, hogy ez egy szexfórum kvíz szobája...lehetőség szerint szexszel, kvízzel vagy szexes kvízzel szórakoztassátok egymást
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 09:52

(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

mondjuk elvartam volna, hogy ha mar ezügyben az ejszaka közepen privat levelet küldök, akkor masnap reggel nem ilyen formaban reagalsz, valamint a hozzazsolasodbol nem derült ki, hogy miert ellenzed egy tudomanyos-agymenös topic nyitasat a szexmentes övezetben
megjegyzes:
remelem nem törlöd ezt a hsz-t, majd csak holnap
megjegyzes:
mondjuk nem értelek ez ügyben!
jogos észrevételedet jeleztem a megfelelő helyen és udvarias hangnemben!
képzeld el, ha a naponta 10-15 privát levélre válaszolgatnék, azzal szórakoznék, hogy megköszöngessem az észrevételeket, akkor itt ki korrigálná a bakikat?
különben sem kivántam felfedni a személyedet, mivel privát levélben közölted mondadódat, de megtetted magad!!!??? (ezt a hsz-t privátban is elküldhetted volna! ez egy kicsit furcsa lépés attól, aki pont benne van egy "tudományos értekezésben")! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 09:52
jogos észrevételedet jeleztem a megfelelő helyen és udvarias hangnemben!
képzeld el, ha a naponta 10-15 privát levélre válaszolgatnék, azzal szórakoznék, hogy megköszöngessem az észrevételeket, akkor itt ki korrigálná a bakikat?
különben sem kivántam felfedni a személyedet, mivel privát levélben közölted mondadódat, de megtetted magad!!!??? (ezt a hsz-t privátban is elküldhetted volna! ez egy kicsit furcsa lépés attól, aki pont benne van egy "tudományos értekezésben")! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

mondjuk elvartam volna, hogy ha mar ezügyben az ejszaka közepen privat levelet küldök, akkor masnap reggel nem ilyen formaban reagalsz, valamint a hozzazsolasodbol nem derült ki, hogy miert ellenzed egy tudomanyos-agymenös topic nyitasat a szexmentes övezetben
megjegyzes:
megjegyzes: