Na lehet kapaszkodni!
1957-ben készült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 09:14
1957-ben készült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Tippeljetek, mikor készült a Kisvakond nadrágja c. klasszikus mesefilm?
na hékás...úgy érted, hogy 66 és 75 között? vagy úgy érted, hogy 66-ban készült és 75 perces a film?
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
1966-75
lehet nem is olyan régi, mert mintha mostanában csináltak volna megint kisvakond mesét, olyan 2 éve kb! de ha nem így van, akkor inkább 1969.
1977
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 11. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2, azaz KETTŐ választ vártam, nem ötöt, de az 5 is alig másfél...
P.S.: Ha már CSAK a netről tudod a dolgokat megkeresni, akkor legalább ne szó szerint vágd be a Google által kidobott első sorokat...
(Ja, egyszer felháborodtál azon, hogy "megvádoltalak", hogy ismereteid csak a netről kiollózott "tudás"... Na, ha valaki beüti a "Nostromo Sulaco" szavakat Google-ba, ezek az első linkek..., Ennyit a felháborodásodról... Emléxel még???)
2, azaz KETTŐ választ vártam, nem ötöt, de az 5 is alig másfél...
P.S.: Ha már CSAK a netről tudod a dolgokat megkeresni, akkor legalább ne szó szerint vágd be a Google által kidobott első sorokat...
(Ja, egyszer felháborodtál azon, hogy "megvádoltalak", hogy ismereteid csak a netről kiollózott "tudás"... Na, ha valaki beüti a "Nostromo Sulaco" szavakat Google-ba, ezek az első linkek..., Ennyit a felháborodásodról... Emléxel még???) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
a)- Sulaco egy képzeletbeli város neve Joseph Conrad 1904-ben megjelent Nostromo című regényében.
b)-A USS Sulaco a Gyarmati Tengerészgyalogság mélyűri katonai szállítóhajója. "Csúf hajó volt,(...)A neve Sulaco."(Alan Dean Foster: A bolygó neve: Halál)...Kapcsolódó filmek: =>
c)-A Nostromo csillaghajó évekkel ezelőtt hagyta el a Földet(...)(Alien (négyes sorozat) - Ridley Scott sci-fi/horrorfilmje...
c)-A Nostromo csillaghajó évekkel ezelőtt hagyta el a Földet(...)(Alien (négyes sorozat) - Ridley Scott sci-fi/horrorfilmje...
b)-A USS Sulaco a Gyarmati Tengerészgyalogság mélyűri katonai szállítóhajója. "Csúf hajó volt,(...)A neve Sulaco."(Alan Dean Foster: A bolygó neve: Halál)...Kapcsolódó filmek: =>
Kik-mik ők/ezek?
A "
" jelhez 2 választ kell adni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Rossz helyre tetted azt az egy szem vesszőt. Pedig arra nagyon kell ám ügyelni, hogy hova rakod
Szóval a Szulejmán ilyen fasza csávó volt. Helyes!
És tök jó az oldal, ahonnan a kérdésed származik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
igen, ezt tudni illene és köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet.
Rossz helyre tetted azt az egy szem vesszőt. Pedig arra nagyon kell ám ügyelni, hogy hova rakod
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez, akárhogyan is nézem, forgatom, igencsak tizennégynek néz ki!
Bocsánatért esedezem: tizenhatodiknak eső-után-köpönyegelendő!
igen, ezt tudni illene és köszönöm, hogy felhívtátok rá a figyelmemet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Dákó, nem a prosztata betegségeiről beszélünk most, hanem magáról a prosztatáról. És attól, hogy tudod, hogy annak a fő szerepe az, hogy a herékben termelődő spermához adalékként mirigyváladékot termel, amely a spermiumok mozgását segíti elő, még nem leszel beteg.
Úgy gondolom, hogy spermát jelenleg is termelsz, és ez nem a jövő zenéje.
Csak egyetlen egyszer tedd meg kérlek, hogy nem magyarázkodással válaszolsz, hanem azt mondod, igen, ezt tudni illene és köszönöd, hogy felhívtuk rá a figyelmedet.
Csak egyetlen egyszer tedd meg kérlek, hogy nem magyarázkodással válaszolsz, hanem azt mondod, igen, ezt tudni illene és köszönöd, hogy felhívtuk rá a figyelmedet.
Hát ez, akárhogyan is nézem, forgatom, igencsak tizennégynek néz ki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen, csak te 14. századot írtál a kérdésben...
Dákó, nem a prosztata betegségeiről beszélünk most, hanem magáról a prosztatáról. És attól, hogy tudod, hogy annak a fő szerepe az, hogy a herékben termelődő spermához adalékként mirigyváladékot termel, amely a spermiumok mozgását segíti elő, még nem leszel beteg.
Csak egyetlen egyszer tedd meg kérlek, hogy nem magyarázkodással válaszolsz, hanem azt mondod, igen, ezt tudni illene és köszönöd, hogy felhívtuk rá a figyelmedet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:59
Csak egyetlen egyszer tedd meg kérlek, hogy nem magyarázkodással válaszolsz, hanem azt mondod, igen, ezt tudni illene és köszönöd, hogy felhívtuk rá a figyelmedet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
azt írtam, hogy MÉG NEM érdekel! egyébként ilyenekkel nem szeretek foglalkozni, mert egy kicsit hypohonder vagyok!
addig jó amíg nem tudok ilyenekről!
azt írtam, hogy MÉG NEM érdekel! egyébként ilyenekkel nem szeretek foglalkozni, mert egy kicsit hypohonder vagyok!
2007. 04. 08. vasárnap 22:51
Dákó, őszintén megleptél azzal, hogy téged nem érdekel a prosztatád funkciója. Ez nem tananyag. Ez a TE tested.
Na igen, csak te 14. századot írtál a kérdésben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 16:53
Akár a Földet is körbelovagolhatta volna ...
I. ********* (1520-1566) fáradhatatlan ember volt, nagyon gyakran hozott rendeleteket, melyeket ellenőriztetett is. Testileg sem lehetett könnyen kimeríteni. Tizenhárom hadjáratot vezetett, s ezeket egy kivételével lóháton járta végig: Ezen útjai során akkora távolságot tett meg, hogy akár a Földet is körbelovagolhatta volna. Utolsó hadjáratát, a Szigetvár ellenit, azonban már kocsiban követte nyomon, de Isztanbulon és Belgrádon, valamint a közbeeső városokon keresztül még ekkor is lóháton vonult át. (Fekete Lajos: ********* szultán, Akadémiai K., Bp. 1967, 61-62.o.)
I. ********* (1520-1566) fáradhatatlan ember volt, nagyon gyakran hozott rendeleteket, melyeket ellenőriztetett is. Testileg sem lehetett könnyen kimeríteni. Tizenhárom hadjáratot vezetett, s ezeket egy kivételével lóháton járta végig: Ezen útjai során akkora távolságot tett meg, hogy akár a Földet is körbelovagolhatta volna. Utolsó hadjáratát, a Szigetvár ellenit, azonban már kocsiban követte nyomon, de Isztanbulon és Belgrádon, valamint a közbeeső városokon keresztül még ekkor is lóháton vonult át. (Fekete Lajos: ********* szultán, Akadémiai K., Bp. 1967, 61-62.o.)
Dákó, őszintén megleptél azzal, hogy téged nem érdekel a prosztatád funkciója. Ez nem tananyag. Ez a TE tested.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 18:10
őszinte leszek, engem még nem érdekel, csak tippeltem! ha annyira akartam volna jó választ adni mint te, akkor rákerestem volna. tudod nem jó ha mindent tudsz, mert az gyanúúús!
egy régi tanárom is mondta, hogy ő sem tudja 5-re a tananyagot, tehát mi 3-nál jobb jegyet nem kaphatunk! érdekes mégis kitűnő lettem nála!
(hp most élvezné ezt a mondatom, hehehe)
egy régi tanárom is mondta, hogy ő sem tudja 5-re a tananyagot, tehát mi 3-nál jobb jegyet nem kaphatunk! érdekes mégis kitűnő lettem nála!
(hp most élvezné ezt a mondatom, hehehe)
őszinte leszek, engem még nem érdekel, csak tippeltem! ha annyira akartam volna jó választ adni mint te, akkor rákerestem volna. tudod nem jó ha mindent tudsz, mert az gyanúúús!
(hp most élvezné ezt a mondatom, hehehe) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 17:00
(hp most élvezné ezt a mondatom, hehehe) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A "prosztata" szerepe, funkcionalitása valójáben ennél sokkal összetettebb, árnyaltabb. Érdemes hozzáolvasni, megéri!
A PROSZTATA VAGY DÜLMIRIGY! KATT!
A PROSZTATA VAGY DÜLMIRIGY! KATT!

Monika S