1. A két Lotty
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez kb. akkor olyan, hogy kik lennének a tökéletes vasutas házaspár? Hát a Charlie Sheen (sín) és az Éva Peron!!! :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 12:42

1. A két Lotty
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam!
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam!
EHEHEHEHEHE-heheheheh!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:47

Ez kb. akkor olyan, hogy kik lennének a tökéletes vasutas házaspár? Hát a Charlie Sheen (sín) és az Éva Peron!!! :)
Na, ezt senki sem tudja??? Még várok vele egy kicsit...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 20. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 21:43

Nos, mivel hallottunk itt komoly és komolytalan, ilyen-olyan megoldást, akkor szűkítem egy kicsit a kört.
Xerxész perzsa uralkodó elit testőrségét hívták "Halhatatlanoknak", és számuk 10.000 fő volt. Akkor már csak egy kérdésre várok választ:
Miért hívták így őket?
Xerxész perzsa uralkodó elit testőrségét hívták "Halhatatlanoknak", és számuk 10.000 fő volt. Akkor már csak egy kérdésre várok választ:
Miért hívták így őket?

azt tudtad, hogy Xerxész homokos volt? bezony!
szerintem azért voltak halhatatlanok, mert sokan akartak ebbe a testőrségbe tartozni, így ha valaki elhullott közülük, mindig volt utánpótlás. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem azért voltak halhatatlanok, mert sokan akartak ebbe a testőrségbe tartozni, így ha valaki elhullott közülük, mindig volt utánpótlás. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 21. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
valószínüleg,ha egy elesett,kettö állt helyébe,mint a mesékben...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 20. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 21:43

Nos, mivel hallottunk itt komoly és komolytalan, ilyen-olyan megoldást, akkor szűkítem egy kicsit a kört.
Miért hívták így őket?
Miért hívták így őket?

Ez majdnem jó... A testőrség tagjait a nemesi családok másod-, harmad-, stb. szülöttjei adták. Valóban megtiszteltetés volt, ha valaki bekerült közéjük, de nemhogy mindig volt utánpótlás, hanem ha bárki (csatában, betegségben, stb.) meghalt, AZONNAL felvettek valaki a helyére, így a számuk mindig 10.000 volt. Ezért volt a nevük ez. De egye fene, végül is majdnem kitaláltad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 20:44

Törölt felhasználó (69371)

azt tudtad, hogy Xerxész homokos volt? bezony!
szerintem azért voltak halhatatlanok, mert sokan akartak ebbe a testőrségbe tartozni, így ha valaki elhullott közülük, mindig volt utánpótlás.
szerintem azért voltak halhatatlanok, mert sokan akartak ebbe a testőrségbe tartozni, így ha valaki elhullott közülük, mindig volt utánpótlás.
Na ja, de akkor előbb utóbb többen lettek volna tízezernél...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 21. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)

és ahhoz mit szólsz, hogy homi volt a Xerxész????
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:52

Ez majdnem jó... A testőrség tagjait a nemesi családok másod-, harmad-, stb. szülöttjei adták. Valóban megtiszteltetés volt, ha valaki bekerült közéjük, de nemhogy mindig volt utánpótlás, hanem ha bárki (csatában, betegségben, stb.) meghalt, AZONNAL felvettek valaki a helyére, így a számuk mindig 10.000 volt. Ezért volt a nevük ez. De egye fene, végül is majdnem kitaláltad...

a feladatod az, hogy húzd le magad!
amit írtam az a feladathoz kapcsolódik. tudod itt új ismeretekre is lehet szert tenni! de ahogy elnézlek neked nincs szükséged rá!
tehetsz be te is feladatot!

amit írtam az a feladathoz kapcsolódik. tudod itt új ismeretekre is lehet szert tenni! de ahogy elnézlek neked nincs szükséged rá!
tehetsz be te is feladatot!

Ő is??? Mert Alexandrosz ugye "bi" volt, de Xerxészről nem tudtam. Na, mindig tanul az ember...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 08:59

és ahhoz mit szólsz, hogy homi volt a Xerxész????

Mi köze Xerxésnek egy, a XIV-XV században híressé váló mesteremberhez, aki a korabeli műkedvelő közönség lovas bricskáira vigyázott egykoron, vadorzó lett később, majd olyat alkotott, hogy leesett a világ álla.Xerxés úgy kerül a képbe, hogy - meleg lévén - gyakran fordult szexpartnere felé oly módon, hogy az hátulról láthatta, kúrhatta (be csúnya szó!)őt!
Nos, mégegyszer: mi köze a hátulról meglepett Xerxésnek az előbb említett hírességhez, aki műfajának királya volt! :))))

talán szobrász volt és Xerxészt ábrázolta olyan szituációban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 15:37
Mi köze Xerxésnek egy, a XIV-XV században híressé váló mesteremberhez, aki a korabeli műkedvelő közönség lovas bricskáira vigyázott egykoron, vadorzó lett később, majd olyat alkotott, hogy leesett a világ álla.Xerxés úgy kerül a képbe, hogy - meleg lévén - gyakran fordult szexpartnere felé oly módon, hogy az hátulról láthatta, kúrhatta (be csúnya szó!)őt!
Nos, mégegyszer: mi köze a hátulról meglepett Xerxésnek az előbb említett hírességhez, aki műfajának királya volt! :))))
Törölt felhasználó (7767)

talán szobrász volt és Xerxészt ábrázolta olyan szituációban!
Sztem Leonardo Da Vinci-ről lehet szó, aki közismerten szintén homoszexuális volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 15:37

Sztem Leonardo Da Vinci-ről lehet szó, aki közismerten szintén homoszexuális volt.
Van egy kis beugratás benne, bevallom töredelmesen, dehát ezek vagyunk... :)))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 18:45

Ahogy Micimackó mondta: "gondol, gondol..."!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 19:20

Van egy kis beugratás benne, bevallom töredelmesen, dehát ezek vagyunk... :)))))
Csak arra biztathatlak, hogy Te is lepd meg hátulról Xerxes-t!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)