Csak jelezném, hogy a 2862#-ben már írtanm, hogy egyenlő!
(igaz újra olvasva nem tűnik annyira egyértelműnek, hogy miről beszélek
, és meg sem indokoltam, de sajnos nem volt rá időm)
(igaz újra olvasva nem tűnik annyira egyértelműnek, hogy miről beszélek
, és meg sem indokoltam, de sajnos nem volt rá időm)
Nem is te lettél volna...
Igen, bár túl van bonyolítva.
Mivel kiinduláskor is és a végén is ugyanannyi folyadék van mindkét pohárban, ezért amennyi víz hiányzik az egyik pohárból (mert a másikban van) ugyanannyí alkohol hiányzik a másikból (mert az egyikben van)
Persze, Katicika meg folyton a számítógép segítségét veszi igénybe... (net)... Te tudod, a kőművesség (szégyen ide, szégyen oda) elég messze áll tőlem...
Na bakker, van egy kőműves ismerősöm, majd megkérdezem tőle!!!
Különben is, azt mondta, hogy kis melókhoz manapság előregyárott zsákos betont használnak (amit csak vízzel kell elkeverni), nagy mennyiségnél meg megrendelik valamelyik batongyártó cégtől, jön a mixer, kiönti, és hajrá!
Különben is, azt mondta, hogy kis melókhoz manapság előregyárott zsákos betont használnak (amit csak vízzel kell elkeverni), nagy mennyiségnél meg megrendelik valamelyik batongyártó cégtől, jön a mixer, kiönti, és hajrá!
Le a kalappal!! Mondom, gratula, ezek az IGAZI kvíz-kérdések, ezekből szerzünk érdekes, új infóket!!! MÉG-MÉG!!!
Nem, mert nem elég rugalmasak a "szürkéid"!
Az jó dolog, hogy kizártuk a 3 variációból 2-öt és még nem tudjuk az eredményt
, de nem ezen a gondolat meneten végighaladva gondolom azt hogy egyenlő!
, de nem ezen a gondolat meneten végighaladva gondolom azt hogy egyenlő!
Bizony nem jó. Nem is értem sem a 6x, sem a 9 részt.
Hát ez valahun sántít, hiszen az "ügylet" befejeztekor azonos mennyiségű folyadéknak kell lötykölődnie a poharakban!
Nem a sűrűság miatt, hanem a részecskék nagysága miatt. De akkor fogalmazzuk át úgy, hogy 500 g, 500 g, és 100 g-ot öntök át, és vissza.
Na jó, látom jöhet egy más típus újra, igaz régi feladat:
Van két pohár:
az egyikben tiszta víz, amásikban tiszta szesz van, mindegyikben 5-5 dl.
Kiveszünk a vizet tartalmazó pohárból 1 dl-t, és átöntjük a másik pohárba.
Jól összekeverjük, majd ebből is kiveszünk 1 dl-t, és visszaöntjük az elsőbe.
Kérdés: Az első, vagy a második pohárban lesz több a másik folyadékból?
Van két pohár:
az egyikben tiszta víz, amásikban tiszta szesz van, mindegyikben 5-5 dl.
Kiveszünk a vizet tartalmazó pohárból 1 dl-t, és átöntjük a másik pohárba.
Jól összekeverjük, majd ebből is kiveszünk 1 dl-t, és visszaöntjük az elsőbe.
Kérdés: Az első, vagy a második pohárban lesz több a másik folyadékból?
A pöcsömet is kedvelem mégse veszem a számba,
bár igaz fizikai akadályai is van.
bár igaz fizikai akadályai is van.
sztem állati származásunk csökevénye,megszaglásszuk a falkatársakat...
(csak tipp)
(csak tipp)
szasz nigga'! csumi csá csokoládés csalamádés csőtészta!
na jó viccet félre téve, szerintem talán az lehet az oka, hogy kedvesünknek a száját pusziljuk, de a rokonoknak csak az arcát, mellyel szintén szeretetet fejezünk ki, de talán ez is jelképezi azt, hogy ez más formában megbyílvánuló szeretet! ez csak tipp!
a nagy és okos Katicika merre van? ő tudná a választ, hisz a kereső csodákra képes! :)))
na jó viccet félre téve, szerintem talán az lehet az oka, hogy kedvesünknek a száját pusziljuk, de a rokonoknak csak az arcát, mellyel szintén szeretetet fejezünk ki, de talán ez is jelképezi azt, hogy ez más formában megbyílvánuló szeretet! ez csak tipp!
a nagy és okos Katicika merre van? ő tudná a választ, hisz a kereső csodákra képes! :)))
észre se vettem ezt a kérdést. mostanában figyelmetlen vagyok! :(
pill én tudom! nem az a lényege, hogy az ember egész élete végéig nő a füle és az orra! ebből származik a köszöntés, hogy éljen addig, amíg a füle olyan hosszú nem lesz, hogy az a bokájáig érjen.
csak azért nem volt nehéz, mert én is (egy kis szaros gyerek) is meg tudta fejteni??? kapásból tudtam mi a lényeg, aztán mikor láttam a poén feliratot, akkor már elküldtem, de az meg is erősített válaszom helyességében!
a -100 napom beváltanám -500 napra! :)))
a kis cica, mert Ő egy ADMIN! :)))