"Mi a foglalkozása?"
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként."
"egész pontosan mit csinál ezen a területen?"
"Folyamatos kutatási programban veszek részt
laboratóriumban és terepen is.
Dolgozom a Felettesemnek és van már négy(lehet más szám is) kreditem is.
Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban
és gyakran dolgozom 14 órát 1 nap.
Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".
tehát mi a foglalkozása?

No akkor, lássuk, mi a megoldás???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 13:59
Törölt felhasználó (7767)
VIP

Elküldtem priviben a megfejtést, ha akarod, "közkinccsé" teheted. Ide már csak akkor lépek be, ha a rovat prostituálása - rosszízű-, indulatú és gerincferdüléses kancsalságait értve ezalatt -, megszünik.Csak nehogy a fürdővízzel együtt a csecsemőt is kiloccsintsák...
Elküldtem priviben a megfejtést, ha akarod, "közkinccsé" teheted. Ide már csak akkor lépek be, ha a rovat prostituálása - rosszízű-, indulatú és gerincferdüléses kancsalságait értve ezalatt -, megszünik.Csak nehogy a fürdővízzel együtt a csecsemőt is kiloccsintsák...
OK!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 13:07
VIP

A gyógyszerem két hétig tart! merthogy az sincs benne a feladványban, hogy másféle gyógyszereid lévén, vonatkozik-e mindenikre a kérdés? Hadd, lejárt ügy, földet rá!

Ki az a "személy", akiért Katicika rajong, és a mások agyára megy vele?
A helyes megfejtő 2 kg szilikont kap ajándékba, a Pamela Anderson jóvoltából, és egy hosszú hétvégét a Két mell domd között!

Nos, szabad a gazda? :)

Előrehozom:
Két szó!
Első összetett szó, tréf."meghatározása": egyszem a gléda kezdetére(!). Erdélyben használják - nyelvtanilag helyesen -, a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére.
Második "ál-összetett" szó(!), tréf. "meghatározása": kutyarossz szabvány-itóka(!). Magyarországon használják sok helyen - grammatikailag helytelenül -,a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére, bár másik értelmezése nyilvánvaló: azonos méretre!!!

Két szó!
Első összetett szó, tréf."meghatározása": egyszem a gléda kezdetére(!). Erdélyben használják - nyelvtanilag helyesen -, a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére.
Második "ál-összetett" szó(!), tréf. "meghatározása": kutyarossz szabvány-itóka(!). Magyarországon használják sok helyen - grammatikailag helytelenül -,a pillanatnyi időszerűtlenség fogalmának kifejezésére, bár másik értelmezése nyilvánvaló: azonos méretre!!!

Egész közel vagy, ember!
/2 !

A gyógyszerem két hétig tart! merthogy az sincs benne a feladványban, hogy másféle gyógyszereid lévén, vonatkozik-e mindenikre a kérdés? Hadd, lejárt ügy, földet rá!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 11:19

persz Kedves! ez is Te vagy!
ragaszkodsz a megoldásodhoz, még ha csak egy a lehetséges megoldások közül!
mint korábban írtam nem azt írta a kérdés feltevője, h a gyógyszer hatása 30 percig tart, tehát ez csupán fikció.
mi van egy olyan élet szerű esetben, amit már szintén írtam: 3 szem gyógyszer bevétele után kombináltan fejti ki hatását, de nem lehet 1szerre bevenni, csak félóránként, de a 3. szem bevétele után mondjuk 24 óra a hatása...
a kérdés pedig így szólt: meddig tart a gyógyszred! és nem így meddig tart a gyógyszered hatása!!!
mint korábban írtam nem azt írta a kérdés feltevője, h a gyógyszer hatása 30 percig tart, tehát ez csupán fikció.
mi van egy olyan élet szerű esetben, amit már szintén írtam: 3 szem gyógyszer bevétele után kombináltan fejti ki hatását, de nem lehet 1szerre bevenni, csak félóránként, de a 3. szem bevétele után mondjuk 24 óra a hatása...
a kérdés pedig így szólt: meddig tart a gyógyszred! és nem így meddig tart a gyógyszered hatása!!!
kirágja a zsákot. :-)
mit csinál az egér magömlés előtt?

persz Kedves! ez is Te vagy!
a kérdés pedig így szólt: meddig tart a gyógyszred! és nem így meddig tart a gyógyszered hatása!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 16:16
a kérdés pedig így szólt: meddig tart a gyógyszred! és nem így meddig tart a gyógyszered hatása!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Abszolute nem logikus, a magyarázat is erőltetett! Ragaszkodom a megoldásomhoz!!!

Tudod, erre van 3 mondás is: A jövő pinája a segg! Illetve: Tavaly tiltották, idén elfogadják, de jövőre kötelező lesz!

Bakker, tényleg!!! Most, ahogy mondod, tényleg, a szalutálás (tisztelgés, kéz sapkához emelése) ered ebből, amit mondtál. Na, ezt bebuktad!
ugyanott,a fasizmus alatt megtalálod,rájösz miért tevedtem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Tejfőles-löty.
FASCES?...FASCIO??? LEHET. KATT!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
fasces?
én csak a fasciora emlékszem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 04. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 04. vasárnap 20:15
én csak a fasciora emlékszem...

VIP

Kedveskéim, Róma polgárai! Mintha lenne ott lenn, szinte elmerülőben egy feladvány, nem inkább az a szimpatikusabb? Mindjárt megtáncoltatják a lictorok a fascest a hátatokon!