Ezért minimum 5 jár
Na, egy kérdés: valamelyik nap macskaköves úton mentünk és rájöttem, hogy nem tudom, miért hívják így.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 14:36

Na, egy kérdés: valamelyik nap macskaköves úton mentünk és rájöttem, hogy nem tudom, miért hívják így.

jaaj...nem gondoltam volna, hogy bárkit is érdekel...basszus annyira fogtok utálni, mert tökre fárasztó ám
ezt a dalt rosemary clonney énekli, és a híres sportolók szobában rosemary nem tudott beszúrni képeket
lotyó...egy engesztelő nyalás?

ezt a dalt rosemary clonney énekli, és a híres sportolók szobában rosemary nem tudott beszúrni képeket

jéééé
tom megtalálta a gonoszkismalacot!
a képra a másik lehetőség, h tom sétál, de ki a rendőrbácsi?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 00:38
Ez egy fura kommandós, aki álcázza a kuttyát, vagy inkább egy erdész, aki álcázza saját magát, és keresteti a disznajával a szarvasgombát?

tom megtalálta a gonoszkismalacot!

a képra a másik lehetőség, h tom sétál, de ki a rendőrbácsi?

Ez egy fura kommandós, aki álcázza a kuttyát, vagy inkább egy erdész, aki álcázza saját magát, és keresteti a disznajával a szarvasgombát?

jaaj...nem gondoltam volna, hogy bárkit is érdekel...basszus annyira fogtok utálni, mert tökre fárasztó ám
lotyó...egy engesztelő nyalás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 14:24

Törölt felhasználó (21812)

Passz. Mondd meeeeeeeeeeg!
A bicaját álcázza malacnak, hisz látod, hogy a bicikliúton megy!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 00:38

Passz. Mondd meeeeeeeeeeg!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 11:31

baszd meg papi...ugyanez jutott eszembe tegnap, csak nekem így: ludolf the led-nose leindeel
csak én nem akartam beírni, mert magamat mégsem tilthatom offolásért
és mivel kvíz szoba, íme a kérdés: mi köze van ennek a dalnak a híres sportolók szobához(úgysem találjátok ki
)

baszd meg papi...ugyanez jutott eszembe tegnap, csak nekem így: ludolf the led-nose leindeel
és mivel kvíz szoba, íme a kérdés: mi köze van ennek a dalnak a híres sportolók szobához(úgysem találjátok ki
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 09. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)

melyik ludolf? a lénszalvas?
off én vótam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 08. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

off én vótam! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 08. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
De pontosan az, csak az a teljes neve. Az euler féle számra sem mondjuk hogy Leonhard Euler. Amúgy bőven elég a Ludolf név ismerete, jah és hyppnek tökéletesen igaza van. Még annyit hogy valameik topicban már felmerült a dolog amikor egyes embereknek gondjuk akadt egyes méreteik meghatározásával
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 08. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

a ludolf-féle 3,14? de mi az a ceulen? akkor mégsem az
(Ez egy válasz Dustin üzenetére (2007. 05. 08. kedd 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 08. kedd 20:38
Kinek mond valamint az alábbi név: Ludolf van Ceulen
csak erre lennék kiváncsi és kérnék mindenkit a google-t mellőzze. köszi

hová tűnt? nem találom

kitakarítottam a topicot, lehetőleg csak a kérdésekkel és a megfejtésekkel szoros kapcsolatban lévő dolgokat írjátok bele

DrAnthony, netán, Aldo Moro?
Így már más a leányzó fekvése! Rubikban csak két oldalt tudtam kirakni!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 18:17

Nincs szin ! Mind a hat lapon csak szamok 1-töl 9-ig. Mondjuk feher alapon fekete szamok.
Nincs szin ! Mind a hat lapon csak szamok 1-töl 9-ig. Mondjuk feher alapon fekete szamok.
Aldo Moro? pedig akkor még pici voltam!

Olasz politikus, többször is volt miniszterelnök, 1978-ban terroristák elrabolták és megölték.
Ki ő?

DrAnthony, várjuk a következő kérdést!