nem szomszédország,nincs közös határ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 17:55
Mi történt EZERKILENCSZÁZNYOLCVANHÁROM DECEMBER NYOLCADIKÁN ESTE TÍZ ÓRA HUSZONÖT PERC NEGYVENHÁROM MÁSODPERCKOR a Magyar-Lengyel határon?
Törölt felhasználó (69371)
Mi történt EZERKILENCSZÁZNYOLCVANHÁROM DECEMBER NYOLCADIKÁN ESTE TÍZ ÓRA HUSZONÖT PERC NEGYVENHÁROM MÁSODPERCKOR a Magyar-Lengyel határon?
hát remélem a túlélőket nem temetik el
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 17:41
Az amerikai-mexikói határon lezuhan egy utasszállító repülőgép 15 óra 29 perckor. A repülőn 37 férfi, 49 nő, 15 gyerek utazott plusz a 8 légikísérő, 2 pilóta, 3 technikus.
Vajon melyik országban fogják eltemetni a túlélőket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Az amerikai-mexikói határon lezuhan egy utasszállító repülőgép 15 óra 29 perckor. A repülőn 37 férfi, 49 nő, 15 gyerek utazott plusz a 8 légikísérő, 2 pilóta, 3 technikus.
dako, de dinka vagy:):):):):):):):)
2007. 02. 01. csütörtök 17:41
251 és 259 hsz.-ben megleled a megfejtést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 15:44
van helyes megfejtés! Nézz vissza!
van helyes megfejtés! Nézz vissza!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 04:37
Kérdem, akkor dako meztelen férfis-sivatagos-gyufás feladványára még nincs pontos megfejtés???
OFF: OK, köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 13:01
Törölt felhasználó (62015)
VIP
szia! ment 1 mail:))bocs h offoltam:))
szia! ment 1 mail:))bocs h offoltam:))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 01. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 01. csütörtök 12:52
Főleg úgy igaz a #331-es hsz-em, hogy még a sivatagos-meztelenférfis-gyufás feladványt se fejtettük meg!
Főleg úgy igaz a #331-es hsz-em, hogy még a sivatagos-meztelenférfis-gyufás feladványt se fejtettük meg!
Katicika, a könyves feladványodra a megfejtésem helyes volt? #309.
Most ez a játék, feladsz egy feladványt és nem egészen 2 óra múlva meg is válaszolod önmagadnak??? Akkor ennek így mi értelme van? Villogni a feladvánnyal? Mert hogy a hazugos-igazmondós feladványra nem érkezett válasz, tán elfogadható, illetve a kérdésekre se reagáltak, rendben, de a csigásat miért kellett megfejtened önmagadnak?
Ennek így semmi értelme. Tudod mit? Írj be egy kérdést, és ugyanabban a hsz-ben válaszold is meg. Mi fejet hajtunk tudásod előtt, és a dolog le van rendezve...
Azért hagyjunk egy kis időt a válaszokra, főleg úgy, hogy sokan délután-este ugranak be egy kis kvízelésre, akkor még bőven belefértek volna a válaszok.
Szerintem...
Ennek így semmi értelme. Tudod mit? Írj be egy kérdést, és ugyanabban a hsz-ben válaszold is meg. Mi fejet hajtunk tudásod előtt, és a dolog le van rendezve...
Azért hagyjunk egy kis időt a válaszokra, főleg úgy, hogy sokan délután-este ugranak be egy kis kvízelésre, akkor még bőven belefértek volna a válaszok.
Szerintem...
Én is kötöm az ebet a karóhoz: Igenis lehagyható az utolsó egy versenyben. Írod, hogy nem volt arról szó, hogy körverseny van, de arról sem, hogy NEM AZ, így a kérdés felvetése szerint igenis elképzelhető. A kérdés az volt, hogy "ha lehagyod az utolsót, hanyadik leszel?". Ad apropó nem azt kell feltételeznünk, hogy ilyen NEM lehetséges, hanem azt, hogy igen, lehetséges. Sok-sok versenyen az elől haladók lehagyhatják (megelőzhetik) az utolsót.
Viszont amit korábban írtam, módosítom: Ha ilyen előfordul, akkor a versenyben lévő pozíciód NEM változik. Ha első voltál, ha második, ... ha utolsó előtti is, és lehagyod (megelőzöd) az utolsót, attól még a versenyibeli pozíviód nem változik. Így szerintem megfelelő a válasz.
Viszont amit korábban írtam, módosítom: Ha ilyen előfordul, akkor a versenyben lévő pozíciód NEM változik. Ha első voltál, ha második, ... ha utolsó előtti is, és lehagyod (megelőzöd) az utolsót, attól még a versenyibeli pozíviód nem változik. Így szerintem megfelelő a válasz.
jóregg:)
én ezt ismerem, de nagyon jóóóó:)
konkrétan rákérdezhettél volna a személyekre, vagyis, hogy kik ők?
én ezt ismerem, de nagyon jóóóó:)
konkrétan rákérdezhettél volna a személyekre, vagyis, hogy kik ők?
Most mentem: vár a mező, ahol a munka lakik!
Ne feledd, hogy erre csak tippeltem, mert a két pasi teljesen kivül esik a baráti körömön! :)
Én közben elrendeztem a szervezőkkel, hogy soron kívül indulhassak, ezért lehetséges!!!!
Íme, itt a feladvány(ok):
a.)1 versenyen veszel részt
Lehagyod a másodikat
Hányadik helyen végzel?
b.)Lehagyod az utolsót
Hányadik helyre érkezel?
a.)Értelem szerint, ha versenyen veszel részt, akkor a verseny most folyik, te megpróbálod a második helyen loholót lekerülni, ami sikerül is, és most helyette te kerülsz a második helyre, mert ahhoz, hogy ő az előbb második legyen, egy első is szükségeltetett, akinek a státusza mitsem változott azzal, hogy én a másodikat lekerültem! Ha tartom az iramot, és a helyem nem változik, bizony másodikként végzek! :))))
b.) Ugyanilyen szemszögből a b. megoldásom is helyes: akit lekerültem, az mögöttem utolsónak ér be a célba, persze, ha a kerülésemmel kialakult sorrend itt sem változik! :))))
a.)1 versenyen veszel részt
Lehagyod a másodikat
Hányadik helyen végzel?
b.)Lehagyod az utolsót
Hányadik helyre érkezel?
a.)Értelem szerint, ha versenyen veszel részt, akkor a verseny most folyik, te megpróbálod a második helyen loholót lekerülni, ami sikerül is, és most helyette te kerülsz a második helyre, mert ahhoz, hogy ő az előbb második legyen, egy első is szükségeltetett, akinek a státusza mitsem változott azzal, hogy én a másodikat lekerültem! Ha tartom az iramot, és a helyem nem változik, bizony másodikként végzek! :))))
b.) Ugyanilyen szemszögből a b. megoldásom is helyes: akit lekerültem, az mögöttem utolsónak ér be a célba, persze, ha a kerülésemmel kialakult sorrend itt sem változik! :))))
Nem, nem, ez teljesen logikátlan. A megfejtésem -a feladvány megfogalmazása szerint -, telitalálat! Ebből nem engedek!
Meg ahogy látom erre sincs még válasz...:
Jártam egyszer egy szigeten, ahol a Hazugok és az Igazmondók élnek. A Hazugok mindig hazudnak, az Igazmondók pedig mindig igazat mondanak. Összefutottam egy 12 fős társasággal, és sorban mindegyiküktől megkérdeztem, hogy "Hány Igazmondó van köztetek?". Az első 10 válasz a következő volt: 7,0,1,6,6,4,5,1,5,6. Mi lehetett az utolsó két válasz?
Van még valami megválaszolatlanul???
Jártam egyszer egy szigeten, ahol a Hazugok és az Igazmondók élnek. A Hazugok mindig hazudnak, az Igazmondók pedig mindig igazat mondanak. Összefutottam egy 12 fős társasággal, és sorban mindegyiküktől megkérdeztem, hogy "Hány Igazmondó van köztetek?". Az első 10 válasz a következő volt: 7,0,1,6,6,4,5,1,5,6. Mi lehetett az utolsó két válasz?
Van még valami megválaszolatlanul???

Goldie
Caprice