Naaa, lényeg a lényegben, hogy Katicika jól látta meg, hogy hol volt "megcsúsztatva" a dolog, hogy az (egyébként természetesen helytelen) egyenletet megoldják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 22:00
Törölt felhasználó (69371)
nem tökéletes! mert nem 20,1/4 van, hanem 20 szor 1/4 ami egyenlő 5. Tehát a lényeg hogy nem hozták közös nevezőre a többit!!
Anthony ment egy privi!!!
nem tökéletes! mert nem 20,1/4 van, hanem 20 szor 1/4 ami egyenlő 5. Tehát a lényeg hogy nem hozták közös nevezőre a többit!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:56
Merthogy sztem TÖKÉLETES a megoldásod. A csúsztatást én is észrevettem...
Merthogy sztem TÖKÉLETES a megoldásod. A csúsztatást én is észrevettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:53

Ennek! :))))
Törölt felhasználó (7767)

Jaaaa, oan régen vóóót!!!
homep. adta fel? jaj-jaj, mi lesz, ha a Fülesben nem a Te megoldásod szerepel? Akkor sose fogod meggyőzni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:53

homep. adta fel? jaj-jaj, mi lesz, ha a Fülesben nem a Te megoldásod szerepel? Akkor sose fogod meggyőzni...

Ennek! :)))) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Emmemmostan melyikéééneke a megoldása?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:50
Kisisis szinten: :))))
Mindkét oldal értéke minusz húsz, tehát ehhez kellett volna hozzáadni a 20,25-ot, de ez nem így történt, már itt csúsztattak, s egyszerűen elcsaklizták a zárójeleket( ha már nem alkalmazták a megkerülhetetlen szabályt, hogy azonos fokú műveletek esetén nem is kell zárójel, hanem balról jobbra haladva oldjuk meg a műveletsor műveleteit.
(16-36)+20,25=(25-45)+20,25
Innen már nem bizonyítható semmi a feladványhoz...Úgyhogy: orvoá mádmázell, mádám é moszjő...
Mindkét oldal értéke minusz húsz, tehát ehhez kellett volna hozzáadni a 20,25-ot, de ez nem így történt, már itt csúsztattak, s egyszerűen elcsaklizták a zárójeleket( ha már nem alkalmazták a megkerülhetetlen szabályt, hogy azonos fokú műveletek esetén nem is kell zárójel, hanem balról jobbra haladva oldjuk meg a műveletsor műveleteit.
Innen már nem bizonyítható semmi a feladványhoz...Úgyhogy: orvoá mádmázell, mádám é moszjő...
Kisisis szinten: :))))
Elnézést kérni ITT off-ért??? Ne butáskodj! Pusszancs Neked is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:29
Törölt felhasználó (62015)
VIP
puszi a pasiknak,csoki a lányoknak ki mit szeret,szóval sziasztok
bocs offoltam
bocs offoltam
Szerintem is teljesen. Egyébként rájöttem, homepictures nem a netről szedi a kérdéseit, hanem régi Fülesekből megy ilyesmiből. Tudni kell, hogy azokban nagyon sok hiba volt. Csak hát annyira buta, hogy nem lát az orránál tovább. Az van leírva, az a szentírás, onnantól kezdve meg mindenki HÜLYE!!!
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:33
Az a baj, hogy nincs egy saját kérdése, a megoldásokat a netről csórelja le, utána meg fürdik a "dicsőségben", hogy milyen okos.
Felhívtam egy Amerikában dolgozó programozó matematikus haveromat (így neten), az annyira röhögött ezen, hogy valaki ennyire csökött, aztán meg fel akarta hívni, hogy elmagyarázza neki, mennyire tudatlan. A srác egyébként csak annyira gyenge matematikus, hogy lemodellezte egy amerikai focicsapat támadó és védőformációinak képleteit, az ÖSSZESET (!!!) (matematikailag), illetve most azon dolgoznak, hogy továbbfejlesszék a híres "játék-elméletet". Szóval tök hülye a matekhoz, de ő is engem erősített meg.
Tudod, már azon gondolkodtam, hogy itthagyom a szobát, ameddig home idejár, mert csak felbaszom magam a dolgain. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugi nekem is igazam van a bárányossal kapcsolatban! szerinted?
ez a homepictures kezd az agyamra menni!!!
A feladat nem írja volt-e náluk pénz. Viszont az eladott ökrök árából vettek birkát 10 gubáért és egy bárányt. Mivel még 1 birkára már nem lett volna pénzük, ezért az olcsóbb bárányt vettek, amiből az következik, hogy az összes pénzt elköltötték! Meg a szöveg is így fogalmaz!
homepictures #863 | ma 20:42
Volt egyszer hol nem volt két ökörkereskedő, akinek volt egy közös ökörcsordája. A két ökörkereskedő elment a vásárba és eladta az ökreit. Minden egyes ökörét annyi rubelt kaptak, amennyi ökör eredetileg a csordában volt. a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát. A vétel után megosztoztak. Az osztozkodásnál azonban kiderült, hogy a birkák száma páratlan. Minthogy az egyik kereskedő egy birkával többet kapott a másik megkapta a báránykát + valamennyi rubelt kárpótlásnak.
Mennyi volt a kárpótlás rubelek száma?
A feladat nem írja volt-e náluk pénz. Viszont az eladott ökrök árából vettek birkát 10 gubáért és egy bárányt. Mivel még 1 birkára már nem lett volna pénzük, ezért az olcsóbb bárányt vettek, amiből az következik, hogy az összes pénzt elköltötték! Meg a szöveg is így fogalmaz!
homepictures #863 | ma 20:42
Volt egyszer hol nem volt két ökörkereskedő, akinek volt egy közös ökörcsordája. A két ökörkereskedő elment a vásárba és eladta az ökreit. Minden egyes ökörét annyi rubelt kaptak, amennyi ökör eredetileg a csordában volt. a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát. A vétel után megosztoztak. Az osztozkodásnál azonban kiderült, hogy a birkák száma páratlan. Minthogy az egyik kereskedő egy birkával többet kapott a másik megkapta a báránykát + valamennyi rubelt kárpótlásnak.
Mennyi volt a kárpótlás rubelek száma?
nyugi nekem is igazam van a bárányossal kapcsolatban! szerinted?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
puszi a pasiknak,csoki a lányoknak ki mit szeret,szóval sziasztok
bocs offoltam
bocs offoltam
Csak azt tudnám, miért nincs igazam????
azon döbbenek meg, hogy az átalakítás résznél jól elcseszik, onnan kezdve írtózatosan nagy baromság van!!!
kabbe! az a sok pont ott az elején bezavart. ha pont van a mondat végén, akkor az új mondatot nagy betüvel kell kezdeni!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:06
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
kiskan hatodmagával mennyi?
mivel csak ennyi a kérdés a tőbbi megzavaró süketelés
kiskan megy plusz 6 fő az 7
kiskan megy plusz 6 fő az 7
a kapott pénzen vettek egy birkanyájat, 10 rubelért darabját, és egy báránykát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:11
de a megfogalmazás szerint az összes pénzüket állatok vételére költötték! olvasd el baszod és értelmezd a szöveg azon részét!!!
de a megfogalmazás szerint az összes pénzüket állatok vételére költötték! olvasd el baszod és értelmezd a szöveg azon részét!!!
kiskan hatodmagával mennyi?
kiskan megy plusz 6 fő az 7 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 21:00
kiskan megy plusz 6 fő az 7 (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy
1,211624126
1,211624126
nekem van igazam: azt írja a szöveg, hogy a pénzen mit vettek, és mivel egy újab birkát már nem futott volna ki a pénz,ezért 1 bárányt is vettek hozzá! azaz a pénz a szöveg ezen megfogalmazása szerint elfogyott!!!

Ancsa és zozesz
Shelley