1./ Ha offolni akarsz és tovább veszekedni, javaslom Neked a OFF topic-ot, pár "keresetlen" szóval azért megismertettem az emberekkel hp grállovagot. Ott folytasd, mint ahogy felhívták rá a figyelmet.
Itt NINCS TÖBB OFF ezen témában.
2./ Helytelen megoldás.
Itt NINCS TÖBB OFF ezen témában.
2./ Helytelen megoldás.

Én is előrehozom :))))))
Katicika #1521 | tegnap 19:57
És ha az #1519 es túl könnyű volna, hát itt van ez:
A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M . K T J K K
Á E O K T H T
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Katicika #1521 | tegnap 19:57
És ha az #1519 es túl könnyű volna, hát itt van ez:

A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M . K T J K K
Á E O K T H T

Na, előrehozom a topicot, van megoldatlan kérdés!! (#1545).

aha pl, én a "most hazudokra" gondoltam de ez is TÖKÉLETES
ez igen egyszerű volt

ez igen egyszerű volt

aha pl, én a "most hazudokra" gondoltam de ez is TÖKÉLETES
ez igen egyszerű volt
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

ez igen egyszerű volt

"Én állovag vagyok!" talán?
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 23:01

a nők már csak ilyen bonyolultak
van egy sziget amit lovagok és állovagok laknak. a lovagok mindig igazat mondanak, az állovagok mindig hazudnak. mi az a mondat, amit biztosan nem fogunk hallani a szigeten?

van egy sziget amit lovagok és állovagok laknak. a lovagok mindig igazat mondanak, az állovagok mindig hazudnak. mi az a mondat, amit biztosan nem fogunk hallani a szigeten?

a nők már csak ilyen bonyolultak
van egy sziget amit lovagok és állovagok laknak. a lovagok mindig igazat mondanak, az állovagok mindig hazudnak. mi az a mondat, amit biztosan nem fogunk hallani a szigeten? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy sziget amit lovagok és állovagok laknak. a lovagok mindig igazat mondanak, az állovagok mindig hazudnak. mi az a mondat, amit biztosan nem fogunk hallani a szigeten? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

MI LÁTHATÓ A KÉPEKEN???

Tökéletes, egyszerűbben: A saját gyerekemet! (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
a fiamat?/lányomat?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 22:29
Nézek egy képet a falon.
Annak akit nézek, annak az apja az én apám fia.
Nekem nincs testvérem.
Kit nézek a képen?

Nézek egy képet a falon.
Nekem nincs testvérem.
Kit nézek a képen?

Nézek egy képet a falon.
Nekem nincs testvérem.
Kit nézek a képen?

Mondjuk ebben nagyon egyetértek! Ha valaki nem tud valamit, új ismeretre vágyik, akkor azt is nyugodtan megkérdezheti, hátha valaki tudja a megoldást. Csak akkor azt a kérdés feltevésénél jelezze, hogy ő sem ismeri a választ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:48
Törölt felhasználó (69371)

köszönöm a válaszokat! nem tudtam! haverommal sokat morfondírozunk ilyen számunkra ismeretlen dolgokon! ilyenkor azt hiszik mindig, hogy be vagyunk tépve!
pedig nem!
amúgy a kvízt nem szó szerint kell venni, ha van bármilyen kérdésed amit nem tudsz, persze lehet az nyelvi jellegű is! ez afféle tudás szoba is egyben! legalábbis remélem!

amúgy a kvízt nem szó szerint kell venni, ha van bármilyen kérdésed amit nem tudsz, persze lehet az nyelvi jellegű is! ez afféle tudás szoba is egyben! legalábbis remélem!
Kedves édespille! Kedves Mme Prune! Kedves Charlotte!
Mivel tom Adminunk is beszállt a dolgokba, így úgy gondolom, befejeződött a marakodás ebben a szobában, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Szívesen és örömmel látunk mindenkit, ígérem a magam nevében, hogy nem kell nektek marakodást és veszekdést olvasnotok, csakl vicces, jókedvvel és derűvel teli dolgokat, ötletes kérdéseket és feladványokat, vicces és komoly megoldásokat.
Welcome újból Nektek!
Várunk Benneteket, mert fontosak vagytok nekünk!
Mivel tom Adminunk is beszállt a dolgokba, így úgy gondolom, befejeződött a marakodás ebben a szobában, és visszaáll minden a régi kerékvágásba.
Szívesen és örömmel látunk mindenkit, ígérem a magam nevében, hogy nem kell nektek marakodást és veszekdést olvasnotok, csakl vicces, jókedvvel és derűvel teli dolgokat, ötletes kérdéseket és feladványokat, vicces és komoly megoldásokat.
Welcome újból Nektek!
Várunk Benneteket, mert fontosak vagytok nekünk!
Tessék szépen fogalmazni: A hölgyek feje búbja is legyen "vicces nevek a spemára topic össze kultúrált megfogalmazása" szerinti anyaggal beborítva, s ugyanezen anyagot mi pasik tudjuk csak megfelelő tápanyagokkal előállítani!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 21:04
Törölt felhasználó (69371)

na jó éjszakát! kvízekben gazdag álmokat! a csajok nyakig ússzanak a geciben! a férfiak meg győzzék termelni! bocsi a durva megfogalmazásért!
[#alie n2]

OFF: offolnék, de befejeztem, és inkább nem reagálok, pedig volna mire, elég rendesen...
OFF
OFF
na jó éjszakát! kvízekben gazdag álmokat! a csajok nyakig ússzanak a geciben! a férfiak meg győzzék termelni! bocsi a durva megfogalmazásért!
[#alie n2]

Haladékot kaptok holnap 16:00 -ig! Punktum! :))))
köszönöm a válaszokat! nem tudtam! haverommal sokat morfondírozunk ilyen számunkra ismeretlen dolgokon! ilyenkor azt hiszik mindig, hogy be vagyunk tépve!
pedig nem!

És ne feledkezzünk meg az #1521-esről: MERT EZ A KVÍZ SZOBA!!!!!!