írd le 3000 karakterbe és dobd el a címemre
tuti, hogy nem tudnál erotikát beleszőni
nah...aki a következő kérdést felteszi, annak elküldöm bájosan gömbölyű fenekem fotóját
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 12:36
tuti, hogy nem tudnál erotikát beleszőni
nah...aki a következő kérdést felteszi, annak elküldöm bájosan gömbölyű fenekem fotóját
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan ip cím mesélős feelingem van, meséljek egy kicsit az IPV6-ról?
Olyan ip cím mesélős feelingem van, meséljek egy kicsit az IPV6-ról?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 06:17
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy lépjetek túl ezen és tegyetek fel új kérdéseket, vagy a továbbiakban fáradjatok át az off topicba, én meg keresek új képet a "book" címszó alatt a google-ba
még a végén komplett könyvtáram lesz a gg-s vitákból
arról nem is beszélve, hogy erre a kérdésre én adtam először a tökéletes választ(elvileg)
arról nem is beszélve, hogy erre a kérdésre én adtam először a tökéletes választ(elvileg)

Na és a magyarázat, kicsit csaltam a rajzoláskor én nem teljesen pontos, illetve méretarányos.
Az északi rész lényegében úgy van ahogy prune megfejtette, azaz elindulsz az északi sarkról délre (természetesen egy hosszúsági kör mentén különben nem délre haladnánk, amit ívesnek kellett volna rajzolnom, csak lusta voltam), majd 100 km megtétele után keletnek fordulsz, most egy szélességi körön haladva, (ami mindig ugyanakkora távolságra van a sarkoktól) amikor, pedig ismét északra fordulsz, akkor tulajdon képen az északi sarkra indulsz, mivel északra mész, és pont 100 km-re vagy tőle.
A másik megoldás, sem bonyolult, itt lesz fontos az a szélességi kör, amelyik 100 km hosszú (zöld vonal, ez kb. 25 km-re van a déli sarktól) ettől északra 100 km-re van egy másik szélességi kör (lila vonal, ez kb. 125 km-re van a déli sarktól), ami mindig pontosan 100 km-re van tőle. Ennek bármely pontjáról 100 km-t megyek délre (pl bordó, kék, piros vonal) akkor elérem a "zöld" szélességi kört ami ha elindulok keletre 100 km-t, akkor pontosan ugyanoda érkezem vissza, majd ha ott észak felé fordulok akkor ugyanazon az úton (bordó, kék, piros vonal) vissza jutok a kiindulási pontra. Mivel a "lila" szélességi kör végtelen sok pontból áll ezért végtelen sok olyan hely van amire kérdés igaz. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Na épp eztet mondom a #2587-es hsz-emben, hogy még ELVILEG sem kivitelezhető... Sajna. Nem lehetséges, és ezt bizonyítja homepictures #2591-es hsz-e is. Sem kocsival, sem kerépárral, sem helikopterrel, sem sehogy. Sajna.
Egy picit tévedni tetszik, csak 1 jó választ adtál a végtelen mennyiségű közül
.
Már készül a részletes magarázat amit remélem mindnki meg fog érteni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
.Már készül a részletes magarázat amit remélem mindnki meg fog érteni :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy lépjetek túl ezen és tegyetek fel új kérdéseket, vagy a továbbiakban fáradjatok át az off topicba, én meg keresek új képet a "book" címszó alatt a google-ba
Ez így igaz, én is említettem, de a süket fülek évadja vagyon! :) Fenség, várom a feladványod!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 00:45
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 28. szerda 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Na épp eztet mondom a #2587-es hsz-emben, hogy még ELVILEG sem kivitelezhető... Sajna. Nem lehetséges, és ezt bizonyítja homepictures #2591-es hsz-e is. Sem kocsival, sem kerépárral, sem helikopterrel, sem sehogy. Sajna.
én aszony vagyok már legalább 11-éve mert enyi idö a nagyobik gyermekem a harmadik p3dig 7-éve és találjátok ki hány éves lehet a középsö kislányom mert a másik ketö fiuk
egyszerűen nem tudom nem betenni
A vonósnégyes együtt húzta...:D
Akkor ez így, hogy: "A 4 emberke egymással játszott", hát hogy is mondjam...túl erős :))))))
Talán együtt játszott a helyes, de lehet, így könnyebbé vált volna a kérdés...
Talán együtt játszott a helyes, de lehet, így könnyebbé vált volna a kérdés...
azért van ott, mert én utólag beletettem
és jeleztem is a doki hsz-ében
és jeleztem is a doki hsz-ében
Válaszolok rá, mert ez kicsit szívatós.
Úgy lehet, hogy 4 zenészről van szó, akiknek ennyi volt a gázsijuk.
1000 Ft-ért játszottak ;;;-))
Úgy lehet, hogy 4 zenészről van szó, akiknek ennyi volt a gázsijuk.
1000 Ft-ért játszottak ;;;-))
Nem értem mit problémáztok a sarkkörös feladaton. Helikopterről volt szó, de elvileg gyalog vagy kocsival is meg lehet tenni.
A lényeg azon volt, hogy lehetséges-e?
A lényeg azon volt, hogy lehetséges-e?
Ott van mindegyiknél a
.
Vagy csak 1-et tegyek?
.Vagy csak 1-et tegyek?
Béta helyett, szabadon!
(Remélem, nem siettem el!!!)
No, de ott van a másik "bétai" feladvány, előrehozom:
béta8417[VIP] #2584 | tegnap 22:50
De van egy másik, kicsit beugratós.
Van négy szenvedélyes játékos. Egész este játszottak, majd a végén megszámolták a pénzüket, és kiderült, hogy mindegyiknek 1000 Ft-tal több pénze van, mint mikor leültek játszani.
A 4 emberke egymással játszott. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 10:17
(Remélem, nem siettem el!!!)
No, de ott van a másik "bétai" feladvány, előrehozom:
béta8417[VIP] #2584 | tegnap 22:50
De van egy másik, kicsit beugratós.
Van négy szenvedélyes játékos. Egész este játszottak, majd a végén megszámolták a pénzüket, és kiderült, hogy mindegyiknek 1000 Ft-tal több pénze van, mint mikor leültek játszani.
A 4 emberke egymással játszott. (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Felkapcsolja az egyiket, majd néhány perc múlva lekapcsolja, felkapcsol egy másikat, és lemegy a pincébe, megnézi melyik világít, majd megnézi, hogy melyik izzó meleg és az lesz az elösször felkapcsolt, a harmadik pedig így már egyértelmű.
légy résen!
de csak ha a rés készen!
de csak ha a rés készen!
Nehezen viselem a vereséget,de ha már pár ember megtette remélem nők voltak!Így viszont jobban jártam volna ha az égőket csavargatom,vagy a kapcsolóval probálkozom.Új feladványnál résen leszek.
Na, ÍGY már evidens... Sajna ahogy béta leírta nem volt egyértelmű... Nem írta, hogy csak 1X akar kapcsolni! Mindezek alapján viszont eros007 megoldása a helyes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 06:01
Törölt felhasználó (7767)
A feladat így szól "eredetileg":
"Villanykörték
Egy villanyszerelő bekötött a pincében három lámpát, amelyeknek fenn, a lakásban van a kapcsolójuk. De sajnos elfelejtette, hogy melyiket melyikhez kötötte. Fent van a lakásban, és csak egyszer szeretne lemenni a pincébe, majd visszajönni. Hogy állapítja meg, hogy melyik lámpához melyik kapcsoló tartozik?"
Tehát "itteni" emberünk csak EGYSZER mehet be a szobába, miután a kapcsolókkal megcselekszi azt, amit meg kell tennie a feladat megoldásához!
"Villanykörték
Egy villanyszerelő bekötött a pincében három lámpát, amelyeknek fenn, a lakásban van a kapcsolójuk. De sajnos elfelejtette, hogy melyiket melyikhez kötötte. Fent van a lakásban, és csak egyszer szeretne lemenni a pincébe, majd visszajönni. Hogy állapítja meg, hogy melyik lámpához melyik kapcsoló tartozik?"
Tehát "itteni" emberünk csak EGYSZER mehet be a szobába, miután a kapcsolókkal megcselekszi azt, amit meg kell tennie a feladat megoldásához!
Felkapcsolja az egyiket, majd néhány perc múlva lekapcsolja, felkapcsol egy másikat, és lemegy a pincébe, megnézi melyik világít, majd megnézi, hogy melyik izzó meleg és az lesz az elösször felkapcsolt, a harmadik pedig így már egyértelmű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 27. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 06:01
Törölt felhasználó (7767)
"Villanykörték
"Villanykörték
"Villanykörték
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 27. kedd 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 01:49
"Villanykörték
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 27. kedd 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de biztos minden infó megvan ehhez a kérdéshez? Ugyanis az feltehetően túl egyszerű lenne, hogy odakint felkapcsolom az egyik kapcsolót, bemegyek a szobába, megnézem melyik lámpa világít, majd kimegyek, kapcsoló le, másik fel, végül ugyanez a harmadikkal. Vagy esetleg a kérdés arra irányult, hogy a kapcsolókhoz nem nyúlhatok, és bent a szobában a lámpákat nézve kell eldöntenem, hogy melyik kapcsolóval működik?
Ne haragudj, nem kötözködni akarok, de ez így elég fura. Vagy túl egyszerű, vagy nem adtál meg minden infót.
Ne haragudj, nem kötözködni akarok, de ez így elég fura. Vagy túl egyszerű, vagy nem adtál meg minden infót.

Skwlajos
Krystal Webb