gumival az olyan mint zokniba vagy harisnyaba labat mosni,ha felizgulva megkivanok egy vagy tobb ffit es elmegyek vele -veluk akkor nem a kovetkezmenyekre gondolok,hanem teljesen oda adom magam az elvezeteknek. Kesobb boldogan kielegulten othon azon aggodni hogy lessz-e kovetkezmeny(altalaban masnap orvos ha addig nem ismert ffi-ffiak voltak)ha regi visszatero baratok akkor csak az esetleges baba miat agodom
ha ti gumival dugtok az nem szeretkezés szerintem a jo szexhez kel a kölcsönös izgatás a nyalás,szopás .márpedig ha megkostoljátok egymást akor felesleges a gumi
Gratulálok! Igen felelősségteljesen gondolkodsz. Kissé közhelyes dolog ez a "zokniban lábmosás" beszólás nem?
http://www.origo.hu/utazas/hirek/20140731-meztelen-valosag-a-n- yaralas-alatti-szexrol.html?utm_source=origo-nyito&utm_med- ium=sec-5&utm_campaign=sec
Az utolsó bekezdés.... miért ne lennénk ebben is utolsók. Meg sem lepődöm. (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 03. vasárnap 13:09
http://www.origo.hu/utazas/hirek/20140731-meztelen-valosag-a-n- yaralas-alatti-szexrol.html?utm_source=origo-nyito&utm_med- ium=sec-5&utm_campaign=sec
Az utolsó bekezdés.... miért ne lennénk ebben is utolsók. Meg sem lepődöm. (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

gumival az olyan mint zokniba vagy harisnyaba labat mosni,ha felizgulva megkivanok egy vagy tobb ffit es elmegyek vele -veluk akkor nem a kovetkezmenyekre gondolok,hanem teljesen oda adom magam az elvezeteknek. Kesobb boldogan kielegulten othon azon aggodni hogy lessz-e kovetkezmeny(altalaban masnap orvos ha addig nem ismert ffi-ffiak voltak)ha regi visszatero baratok akkor csak az esetleges baba miat agodom
Nezd a wc n ugyan ugy elkaphatsz bar mit (no a baba kivetelevel )
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 03. vasárnap 14:24
Törölt felhasználó (3317)

Gratulálok! Igen felelősségteljesen gondolkodsz. Kissé közhelyes dolog ez a "zokniban lábmosás" beszólás nem?
Az utolsó bekezdés.... miért ne lennénk ebben is utolsók. Meg sem lepődöm.
Az utolsó bekezdés.... miért ne lennénk ebben is utolsók. Meg sem lepődöm.
Szia! Azért nem teljesen tudok veled egyetérteni! Az idegenekkel történő felelőtlen szexelés és a WC-n elkapható fertőzések azért köszönőviszonyban sincsenek. Szerintem ez rossz példa. Míg az egyiket kis odafigyeléssel, törlőkendővel vagy egyszer használatos papír takaróval el tudod kerülni (vagy minimálisra tudod csökkenteni a kockázatot) addig a másikat elég nehéz. Főleg ha beindulsz.... (Te magad írtad) De mindenkinek lelke rajta. Csináld úgy ha neked van elég időd és pénzed orvosokhoz mászkálni....
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 03. vasárnap 16:31

Nezd a wc n ugyan ugy elkaphatsz bar mit (no a baba kivetelevel )
Én is gumi nélkül szeretem
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2014. 08. 03. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 03. vasárnap 13:09

Gumi nelkul csakis egy ido eltelte utan amikor mar tobbszor megtortent es jobban ismerjuk egymast....kulonben szeretek elni...gondolom mas is...
Mi is gumi nélkül szeretjük
Minket izgat,ha gumival dugunk.Teljesen felizgat amikor a partnerem felhúzza a farkamra.Persze ez szokás kérdése is.Ma már olyan vékony anyagból csinálják,hogy szintenem is érezni. Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg,még Aids-es is.Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát.
"Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát."
Fő a bizalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 01. hétfő 17:10
Fő a bizalom

Törölt felhasználó (851550)

Minket izgat,ha gumival dugunk.Teljesen felizgat amikor a partnerem felhúzza a farkamra.Persze ez szokás kérdése is.Ma már olyan vékony anyagból csinálják,hogy szintenem is érezni. Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg,még Aids-es is.Nem lehetsz mindig mellette,hogy ellenőrizzed az állapotát.
Te prostival élsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is szinte mindig gumi nélkül csinálom. Tudom, hogy veszélyes, deengem iszonyúan felizgat, mikor érzem, hogy belém élvez valaki
Nem csoda ki ne rakná tele
a mézescsuprodat!
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 19. péntek 15:25

Én is szinte mindig gumi nélkül csinálom. Tudom, hogy veszélyes, deengem iszonyúan felizgat, mikor érzem, hogy belém élvez valaki
Én is gumi nélkül szeretem imádom mikor belém élveznek
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

én is beléd élveznék
(Ez egy válasz cica39 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

En is gumi nelkul szeretem csinalni sokkal jobb
Mi 12 éve gumi nélkül,de csak egymással,ha valaki beesik,a gumi kötelező !!!!!!!!!
"Hiába ismered a partneredet már akár évek óta,akkor is lehet beteg..."
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ...
LOL
Ilyen hülyeséget még nem hallottam. Ez ku..vára nem tűnik egy állandó és stabil "kapcsolatnak". Mert ha évek óta a pároddal lennél, akkor tudnád, hogy AIDS-es vagy beteg ...

engem az nagyon izgat mikor aktus után kinyalhatom a puncit
enyhe bi kiváncsiság
enyhe bi kiváncsiság

Mi a párommal nem használunk gumit, de volt már hogy játékból használtunk. Van benne valami izgató ahogy felhúzza a farkamra. Amit eddig még nem próbáltunk az az, ha izgatóan felhúzná a gumit a farkamra és úgy szopná a farkam hogy mielőtt elmegyek előtt lehúzná és az arcára engedhetném vagy ha beleélveznék a gumiba és miután lehúzta kinyalná a gecit belőle.... Így ahogy leírtam még jobban megjött hozzá a kedvem úgyhogy mondani fogom a barátnőmnek hogy próbáljuk ki!! Majd beszámolok róla.....!