Alazatos szex szolgat keresek
Pest Megyei érett férfivel,házaspárral ismerkednék ,akit akiket alávetetten szolgálhatnák szájjal és nyelvemmel akár tabuk nélkül ,szopatás,fenék nyalatás,számba arcomra élvezés és pisilést szeretném átélni fenyítéssel fűszerezve ,akinek lenne hozzá helye és eszközei ,alázásra fenyítésre vágyó e téren kezdő de odaadó férfi vagyok !Pár eszközt már beszereztem ,még bontatlan,szemmaszk,szájpecek,kéz boka bilincs,nyakörv csipeszek stb stb !Utazni tudok,hely nekem bármilyen megfelel,mellék épúlet,mellék helység,pince stb stb !
Bdsm partnert keresek, alföldi régió.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Domináns hajlamú hölgyet keresnék. A többit privát beszélnénk meg.
human toilet játékokhoz keresek dominát
Sziasztok holnapi napra keresünk bi férfit a 11 kerbe írjátok privatba
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Domina nőt keresek Békés megyeben, vagy Békéscsaban.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Dominans pár, travi, vagy aktív pasi is érdekel.
Én 30as bi pasi vagyok.
Kom megyében Nő vagy pár aki nem vanília szexet keres?
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt, vagy párt. Én biszex alazhato pasi vagyok. Térdelnék tele szajjal.
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 borotvált intim
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Hali! Debreceni szub-mazo férfi vagyok, hosszú távra keresem domináns partnerem, társam extrém, perverz és bizarr vágyaink, fantáziáink kielégitésére. Privátban keress!

Sziasztok! Bács Kiskun megyei hölgyet keresek diszkrét hosszútávú kapcsolatra.
Ha szereted a BDSM -et az még izgalmasabb.
Ha szereted a BDSM -et az még izgalmasabb.
Szegeden párommal keresünk férfit akit alázhat 25 éves karcsú lány
Megtenném !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 17:41
Törölt felhasználó (4222642)

Nagyobb darab, izmos, tetovált, kopasz, típusú roma pasit keresek, akinek a használható sub ribanca lennék!
Olyat keresek aki más roma pasikkal, társaságokkal is használtatna...
Tegyél a kurváddá. :P
Nagyobb darab, izmos, tetovált, kopasz, típusú roma pasit keresek, akinek a használható sub ribanca lennék!
Sziasztok.Tágítós játékokat,fistinget,punci-mellpaskolást kedvelő nőt vagy párt keresek.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.