Üdvözlet
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Szexrabszolgat keresek
Sziasztok! Kiss farkat keres valaki?
Nem csak beszélni akarok róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 10:40
Törölt felhasználó (4396782)

BDSM kaland most?
Párt keresek..a hölgy örömére...

Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Sziasztok! Olyan Holgyet keresek akit vonz egy srac analis izgatasa, esetleg kielne rajtam domina vagyait. Tapasztalatom van boven! Helyem sajnos nincs. Parok jelentkezeset is szivesen fogadom, bi dolgokra nyitottan!
BDSM kaland most?
Engedelmes házaspárt keresek. Mindkét tagja a párnak alázatos és engedelmes legyen.
Sziasztok !
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudom küldeni a részleteket.
(Nem a swinger klub rendezi, hanem egy “külsős” ember.)
Üdv,
Zsolt
Szeptember 17-én szombaton, este 8 órától lesz egy BDSM parti az egyik swinger klubban Budapesten.
Én biztosan megyek rá.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor tudom küldeni a részleteket.
(Nem a swinger klub rendezi, hanem egy “külsős” ember.)
Üdv,
Zsolt
Nő keresek aki dominálna irányitana skypon!
Sziasztok.Sub hölgyet keresek.Tágítós játékok,fisting,mellkínzás,fenekelés stb.Tapasztalat és fantázia van.
Gyerekek. Hát nem létezik ez a kibaszott, szájba vert helyzet. Nincs ilyen. 20 éve tolom éjszaka. Lányok, hölgyek, párok, ufók, rendőrök..... bárkit ha úgy van. Imádok nyalni, szerte szét kefélni is szeretek. Egyszerűen, megvagytok hallva. Adatlap.
Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Az alföldi régióban ismerkednék szado-mazo témában, mind a két oldal érdekel.
Domináns, párral ismerkednénk a párosunk hölgy tagja részére!
Én szívesen megtenném veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 17. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 07:47
Törölt felhasználó (4222642)

Kizárólag nagy és vastag farkú roma férfit keresek 40 éves korig, aki alázna, használna, másokkal is használtatna. :P
Kizárólag nagy és vastag farkú roma férfit keresek 40 éves korig, aki alázna, használna, másokkal is használtatna. :P
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok és szadista játszótársat keresek aki kifejezetten kedveli és élvezi, ha alárendelt partnerét testi fenyitésekkel és cbt játékokkal büntetheti / jutalmazhatja
Debreceni szub-mazo férfi vagyok és szadista játszótársat keresek aki kifejezetten kedveli és élvezi, ha alárendelt partnerét testi fenyitésekkel és cbt játékokkal büntetheti / jutalmazhatja