Sziasztok.Szubmissziv vagy mazochista hölgyet keresek.Szeresd a fenekelést,tágítós játékokat,fistinget,mell-puncipaskolást,mellkínzást stb.Tapasztalat és fantázia van.
BDSM partnert keresek negyvenes mazoként, alföldi régió.
BDSM-ben jártas, switch-switch párként keresünk párt, hölgyet, vagy pasit. A felállás, a szerepek és a vágyak megbeszélés tárgyát képezik. Mi egriek vagyunk, hétvégente érünk rá találkozni.
Sportos bisex fiú vagyok.Kedves párhoz csatlakoznèk mindkét fél örömére.
Sziasztok!Párt keresek a Tisza tónál ahol a hölgytag szereti ha ki kötözik,bilincselik és úgy dugják szopatják,autóban,természetben erdőben.Akár fotózással is.
Sziasztok,
Budapest és környékén keresek sub nőt vagy párt. A találkozásonknak csak a fantáziánk szabna határt.
Budapest és környékén keresek sub nőt vagy párt. A találkozásonknak csak a fantáziánk szabna határt.
Sziasztok. 38 éves srác vagyok nagy mérettel hölgyet és párt keresek közös élvezetekre. Hajdú Bihari vagyok nem gond az utazás sokat járom az országot.kikapcsolodas2021@gmail.com
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
biszex parhoz csatlakoznek mindket fel oromere,vagy csak a pasi reszere a feleseg jelenleteben
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
biszex parhoz csatlakoznek mindket fel oromere,vagy csak a pasi reszere a feleseg jelenleteben
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
Közelgő születésnapom alkalmára keresnék egy határozott férfit akinek a nyaló szopó fenyíthető .nevelhető szolgája lehetnék akár erre az egy alkalomra is!Számba pisilése,feneke nyalása is lehetséges,legalábbis én szeretném!
Teljesen kezdő vagyok férfivel történő dolgokban ,de erre vágyom!Pálca esetleg gyertya használata is érdekel ,de ha lennének eszközei erre a célra,szívesen alávetném magam !Kór alkat mindegy számomra !Sajnos helyem nincs de utazni tudok ,két nevelő férfinek is szívesen alávetném magam !Üdv Karcsi
Teljesen kezdő vagyok férfivel történő dolgokban ,de erre vágyom!Pálca esetleg gyertya használata is érdekel ,de ha lennének eszközei erre a célra,szívesen alávetném magam !Kór alkat mindegy számomra !Sajnos helyem nincs de utazni tudok ,két nevelő férfinek is szívesen alávetném magam !Üdv Karcsi
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Budapest. Kedves hölgyet kényeztetnék

Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

Szegeden vagy kecskeméten nő vagy bi párt keresek nő alázhat
Nyiregyhazan Domináns pár, Nő?
Engedelmes igényes sub pasi vagyok
.
Engedelmes igényes sub pasi vagyok
.
Sziasztok.Fistinget,tágítós játékokat esetleg mellkínzást és punci és mellpaskolást kedvelő hölgyet keresek.Tapasztalat és fantázia van.
Bekes megyében keresek domina nőt.
Szopni nyalni szerető a közelünkből? fénykép ,elképzelés arctic2021bt@gmail.com. szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba

human toilet játékokhoz keresek dominát
Tatabányán vagy környékén lenne kedve valaki(K)nek megkinozni engem most?
CBT - Medical??(!)
CBT - Medical??(!)