Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Én egy soproni sub hajlamu alárendelt szerepet kereső passzív fiu vagyok. Keresek egy domináns mazo perverz urat aki élvezné ha lenne egy saját sub kocsoge, akit kedvére hasznalhatna. Bírom a kemény baszást, seggem szét okolozhrto és más pasiknak is oda lehet adni kielegulesre. Sok mindere rá vehető és használható lennék. Nem voltam még így konkrétan senki álltál dominalva, ezért még be kellene vezetni és törni.
Ha van Sopronban ilyen perverz dom, keressen meg és leszek a saját használható sub kocsogge.
Egyébként tök hétköznapi, helyes jól szituval fiu vagyok.
Ha van Sopronban ilyen perverz dom, keressen meg és leszek a saját használható sub kocsogge.
Én egy soproni sub hajlamu alárendelt szerepet kereső passzív fiu vagyok. Keresek egy domináns mazo perverz urat aki élvezné ha lenne egy saját sub kocsoge, akit kedvére hasznalhatna. Bírom a kemény baszást, seggem szét okolozhrto és más pasiknak is oda lehet adni kielegulesre. Sok mindere rá vehető és használható lennék. Nem voltam még így konkrétan senki álltál dominalva, ezért még be kellene vezetni és törni.
Ha van Sopronban ilyen perverz dom, keressen meg és tegyen a saját használható sub kocsogge.
Ha van Sopronban ilyen perverz dom, keressen meg és tegyen a saját használható sub kocsogge.
-kecskeméti párt keresek
Nyíregyházán idősebb domináns párt párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Üdv extrém bizzara keresek 30-50 közötti logós mellű nőt hosszú távra
Udv 5510 környékén van bevállalós nem szájhős hölgy
Üdv extrém bizzar szexhez keresek sub mazo hölgyet
Üdv extrém bizzar szexhez keresek sub hölgyet
Sziasztok!
Domináns, perverz hölgyet keresnék webcam játékokhoz. Te irányítod ezt a játékot az instrukcióiddal. Mondod, hogy mit csináljak, én pedig teljesítem amíg csak tudom. Feszegessük a határaimat! Eszközeim vannak.
Várom a jelentkezésedet!
Domináns, perverz hölgyet keresnék webcam játékokhoz. Te irányítod ezt a játékot az instrukcióiddal. Mondod, hogy mit csináljak, én pedig teljesítem amíg csak tudom. Feszegessük a határaimat! Eszközeim vannak.

Várom a jelentkezésedet!
Dom/szado partnert keresek, negyvenes független mazo férfi.
Keménykezű dominat keresem, cbt, whipping , canningre.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Kecskeméti hölgynek nyalószolgája lennék.
Sziasztok.Tágítós játékokat vagy fistinget kedvelő hölgyet keresek.
human toilet játékokhoz keresek dominát
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Domináns emberekkel ismerkednék, akár csak beszélgetésre is.
Yoni masszázsra lehet jelentkezni!
Kikötözve,szembekötve akár durvábban is!
Ha sikítasz az élvezettől és már sok akkor sem hagyom abba!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Kikötözve,szembekötve akár durvábban is!
Ha sikítasz az élvezettől és már sok akkor sem hagyom abba!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Biszex párt keresek ahol mindkét félt lehet szopatni, dugni, irányítani.
Nyiregyházán sub bi pasi dominát keres , ball bustingra, crunching, pressingre.