196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Szado v. switch partnert keresek, alföldi régió előny.
Sziasztok! Farokkötözést imádom és szeretem ha uralkodnak felettem, ilyesmi játékokhoz keresek partnert/partnereket! 31éves vékony sportos srác vagyok.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Továbbá normál alkatú, 160 cm cm magas, 64 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok
Rettentő domináns lehetsz
még a nők sem vesznek komolyan
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 23. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 18:08
Rettentő domináns lehetsz

Törölt felhasználó (4598832)

Baranyai domináns férfiként keresek sub csajokat.
Továbbá normál alkatú, 160 cm cm magas, 64 kg kg súlyú, magyar nyelvű vagyok rettentő domináns lehetsz
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 23. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 18:08

Törölt felhasználó (4598832)

Alárendeltséget szerintem 10ből 8 nő szereti.leköpést különösen
Sziasztok! Olyan nőt keresek akit izgat, ha felcsatolhatóssal dughat pasikat. Budapest.
A mai nap és egész hétvégén a spermádra és pisidre szomjazva várlak Egerben, helyem van.
Olyan nővel ismerkednék békés megye, vagy környékén, akit vonz a strap-on.
Sziasztok 20 éves vagyok és nyitott vagyok mindenre megbeszélés alapján írjatok nyugodtan
Pápán hölgyet-akinek nyalhatom a seggét-rendszeresen.....
Domináns extra perverz férfit keres pár.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Nyiregyhazan dominat keresek sub szolga vagyok. Cbt , bondage , spanking , canning
Hölgyet keresek,aki szereti a tágítós játékokat és az öklözést.Mell-puncipaskolás?Tapasztalat és fantázia van.
Eger környékén alázatos rabszolgája lennék hölgynek, párnak...
Nyiregyhazi tangas bi passziv sub vagyok, nagyfarku aktiv pasit keresk aki szopatna.Szortelen , sportos , izmos alkat elony
Egy kedves hölggyel ismerkednék aki szereti a kéz es labbilincset, szemtakaroval, kikötözve várna ostorom érintését.