NYIREGYHÁZI 196cm magas 110kg sportos igényes szőrtelen szolis pasi ismerkedne.
Sziasztok! 23 évés bevállalós perverz(jó értelemben) vékony fiú vagyok. Van olyan akinek lenne kedve beszélgetni/ismerkedni? Hölgyek/lányok/párok/idősebb férfiak azok akikre most gondolnék. Köszönöm, ha elolvastad smile Szép napot mindenkinek!
Soft BDSM játékokat szerető és gyakorló, a kéjes fájdalmat és szenvedélyes együttléteket szerető Sub/Mazo hölggyel szívesen beszélgetnék. Ha egyeznek az elképzelések akkor pedig váltsuk valóra a vágyainkat.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

Felcsatist használni szerető fiatal högyet keresek!
Sziasztok parkent első sorban domináns hölgyet vagy ebbe illően párt keresünk a mai napra .08.10 BP hely van
Üdv!
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Bekescsaban szopnek méretes borotvált faszt
van itt domina, aki a wc-nek használná a szám?
Budapest (Pest megye) - Győr - Pápa vonalon, de főként Budapesten keresek igényes nőket és párokat ahol a hölgyről szex előtti/utáni fotók készülnének. Puncitágitás, öklözés (ha nyitott vagy rá), akinél lehet, punciba élvezés és dvp. Videó is készülhet az együttlétről.
Privát üzenetet írjatok.
Privát üzenetet írjatok.
Sziasztok.
Perverz játékra keresek olyan Nőt aki szeret irányítani alázni.
Mindent szívesen megteszek neki.
Skype, Viber?
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj és megbeszéljük
Perverz játékra keresek olyan Nőt aki szeret irányítani alázni.
Mindent szívesen megteszek neki.
Skype, Viber?
Ha felkeltetem az érdeklődésed írj és megbeszéljük
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok. Szopass keményen, alazz.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Nyitegyhazi Dominat keres sub bi pasi
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Hölgyet keresek,aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget.Mell-puncipaskolás szeretete előny.Tapasztalat es fantázia adott.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Szado v. switch partnert keresek, alföldi régió előny.
Sziasztok! Farokkötözést imádom és szeretem ha uralkodnak felettem, ilyesmi játékokhoz keresek partnert/partnereket! 31éves vékony sportos srác vagyok.