Egy kedves hölggyel ismerkednék aki szereti a kéz es labbilincset, szemtakaroval, kikötözve várna ostorom érintését.
Egy kedves hölggyel ismerkednék aki szereti a kéz es labbilincset, szemtakaroval, kikötözve várna ostorom érintését.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok olyan hölgyet csajt keresek aki szereti ha kikötözik és úgy kényeztetik,van némi tapasztalatom ha érdekel mesélek is róla,de cserélhetünk is szerepet hogy te kötözöl ki engem.Írjatok és adok tel számot helyem van de utazni is tudok
Holnap du. Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!
Nálunk a lány erősen submissiv!
Nálunk a lány erősen submissiv!
Tini, mazo szexradszolgát keresek
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő hölgyet keresek.Mellkínzást,puncipaskolás szeretete előny.Tapasztalat és fantázia van.
Bekescsaban keresek aktív dominans méretes pasit. Szopass, alázz keményen. Domina nőt is keresek.
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, vonz az alárendelt/szub szerep, keresem partnerem aki: hasonló nem "hétköznapi", extrém élvezetek után vágyakozik, szeret irányitani/felül lenni. Keress privátban, ha érdekel!
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt.
Kamerás oda-vissza alázás büntetés játékokhoz keresek switch, de akár szado v. mazo partnert.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Bp-n ma este aktiv aki hasznalna? Vagy skype?
Debrecen és környékéről keresek amatőr dominát vagy olyan nőt aki szivesen kiprobálná
Sziasztok!
Szubmisszív hölgypartnert keresek. Helyem van Pécsett a szeánszhoz. Rendelkezem kellő tapasztalattal illetve eszköztárral is BDSM játékokhoz: csipeszek, szíjak, plugok, análpumpa ... Vibert privátban adok.
Szubmisszív hölgypartnert keresek. Helyem van Pécsett a szeánszhoz. Rendelkezem kellő tapasztalattal illetve eszköztárral is BDSM játékokhoz: csipeszek, szíjak, plugok, análpumpa ... Vibert privátban adok.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony odaadó fiúka vagyok.