Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok,
Ritka pillanatok egyike, hogy a szombat esténk szabad lett.
Így párokat keresnénk minden földi jóra és még azon túlra is!
Privát buli vagy közös klublátogatás is szóba jöhet...
Szóló pasit most nem keresnénk, ne haragudjatok!
Ha lehet, akkor privátban jelentkezzetek! Köszönjük szépen
Puszi és pacsi mindenkinek
Ritka pillanatok egyike, hogy a szombat esténk szabad lett.

Privát buli vagy közös klublátogatás is szóba jöhet...

Szóló pasit most nem keresnénk, ne haragudjatok!

Ha lehet, akkor privátban jelentkezzetek! Köszönjük szépen

Puszi és pacsi mindenkinek

Dominánsként keresek hölgyeket Debrecenből vagy környékéről! Írj rám, ha szeretnéd magad jól érezni!
Jó kis szőrös nunis facesitting nekem?
Miskolci domináns lányokat keresek,akik kiélnék vágyaikat egy 45 éves férfin.
Fistinget,mellkínzást és tágítós játékokat kedvelő hölgyet keresek.
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
human toilet játékokhoz keresek dominát
Sziasztok Perverz, mazochista pasi ismerkedne (biszex vagyok) akit érdekel a dolog Privátban írjon köszönöm Dabason élek helyem jelenleg nincsen
Nyiregyhazam keresem dominat vagy dominans part. Igenyes Sub bi pasi vagyok.
,
,
Sziasztok!
Olyan domináns partnereket keresek, akik érdeklődnének a virtuális megalázásom egy eléggé bizarr formája iránt.
Ha érdekel kérlek írj a részletekért.
Kérlek nézd meg az adatlapomat is.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Olyan domináns partnereket keresek, akik érdeklődnének a virtuális megalázásom egy eléggé bizarr formája iránt.
Ha érdekel kérlek írj a részletekért.
Kérlek nézd meg az adatlapomat is.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Hölgyek,Lányok,Párok!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Keressetek bátran!!!
Nőt, párt, vagy bi párt keresek szegeden , kecskeméten pissi és más perverzségre
Szegeden olyan férfit keresek 25 éves párommal akit alázhat több infó privibe
Szadistát keresek személyes v. online játékokhoz.
Szeretek póràzon,nyakörvben lenni és úgy nyalni puncit popsit.
Sziasztok!
Hölgyek/Párok!!!
Gyakorlott (Dom)pasi vagyok!
Ha szeretnèl a sub-ja (B&D/D&S)lenni egy hozzáértő,magabiztos,megbeszélteket betartó 19/5-ös farkú pasinak írj bátran!Párokkal hetero alapon akár 3mas,cuckold sőt még az is lehet,hogy a párod irányítja az egészet mintha ő rendezné a saját bdsm filmjét!
Videót is készíthetsz!
Írjatok bátran!
Hölgyek/Párok!!!
Gyakorlott (Dom)pasi vagyok!
Ha szeretnèl a sub-ja (B&D/D&S)lenni egy hozzáértő,magabiztos,megbeszélteket betartó 19/5-ös farkú pasinak írj bátran!Párokkal hetero alapon akár 3mas,cuckold sőt még az is lehet,hogy a párod irányítja az egészet mintha ő rendezné a saját bdsm filmjét!
Videót is készíthetsz!
Írjatok bátran!
bocs haver, de ezt nem lehetett kihagyni " a zuhanyzás pedig inkább utána, mint előtte..." - nem Gyurinak hívnak?

BDSM kaloda,pranger,fa játékszerek,paskolók,korbácsok új,egyedi tervezésű.E műfaj iránt érdeklődők,keressenek privát üzenetben.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.