Sziasztok.Extrémebb dolgokat kedvelő nőt keresek.Fisting,viasz,kötözés,mellkínzás,tágítós játékok stb.Tapasztalat és fantázia adott.
Sziasztok.Extrémebb dolgokat kedvelő nőt keresek.Fisting,viasz,kötözés,mellkínzás,tágítós játékok stb.Tapasztalat és fantázia adott.
GYŐR ÉS GYŐR KÖRNYÉKI DOMINÁT(KAT) KERESEK ! AKIK ÉLVEZIK HA EGY FÉRFINEK PARANCSOLHATNAK ! ! !
Sziasztok. Olyan hölgyet keresnék aki szivesen kipróbálná a felcsatolható kétvégű strapon játékszeremet. Kor, alkat nem lényeges. A távolság nem akadály
Bicske térségéből keresek alárendelt hölgyet, alkalmankénti játékokra.
Kor, alkat igazából nem számít.
Élvezd ha uralnak, és légy nyitott.
Kor, alkat igazából nem számít.
Élvezd ha uralnak, és légy nyitott.
Párokat szolgálnék akár rendszeresen is.Csak 40 év feletti, határozott, Bp-i vagy Pest megyei párok jöhetnek szóba.
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Sziasztok. Olyan hölgyet keresnék aki szivesen kipróbálná a kétvégű strapon játékszeremet. Kor, alkat nem lényeges. A távolság inkább
Sziasztok!
BDSM tapasztalattal és kelléktárral rendelkező férfiként keresek sub vagy switch beállítottságú érett, tapasztalt hölgypartnert a Dél-Dunántúlon.
BDSM tapasztalattal és kelléktárral rendelkező férfiként keresek sub vagy switch beállítottságú érett, tapasztalt hölgypartnert a Dél-Dunántúlon.
Nyiregyházi Sub férfi , domináns párt keres
Dom pasit keresek, aki felpofozna, megverne, alázna, számba tenné belepisilne úgy nyelem egy csepp se megy ki a számból, stb. Békés megye
Hogy az én feleségem miért nem ekkora ribanc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 22:47

Törölt felhasználó (4222642)

Szia! Olyan pasit keresek aki szereti a párját másokkal dugatni, szeretné ha a párja minél nagyobb ribi legyen, az izgatja ha minél több pasival szexel. Előny ha tanyán, farmon élsz, vastag méretű, domináns és pervi vagy... :P
Oh, hát mindenki nagyon jártas benne nem tudtad?

Sziasztok. Olyan lányt keresek akivel közösen játszanánk a férjemmel felcsatolhatóssal.
S/M témában ismerkednék, kortól nemtől függetlenül, Közép-Mo. Dél-Alföld.
sziasztok SUB pasi ismerkedne , minden megoldás minden alázás érdekes lehet számomra Írj privát üzenetet ha használnál !!
Sziasztok. Nyíregyházán vannak ismerkedők ? Akár kezdő BDSM rajongó is
Aktív öklözőt keresek...
Sub hölgyet keresek,akit használhatok.Tágítós játékok,fisting,viasz,mellkínzás stb.Tapasztalat és fantázia adott.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Ápolt vékony cuki fiúka vagyok.