Párt szólgálnék, igen kezdő vagyok de a téma izgat
Helyem van, a többit privin
Helyem van, a többit privin
BDSM/alázós téma akár online, kamerázás, skype-olás, levelezés.
Kecskeméten keresek hölgyet aki kényszernyalatna, majd a számba pisilne.
cumizni kiszolgálni szerető Kis farkú uni/passzív bi fiút vagy bi lányt keresünk az adatlapunkon leírtak alapján. Email-ben várjuk a jelentkezést elképzeléssel fotóval. Köszönjük.
Aktiv ferfit keresek aki rendszeresen el fenekelne!!!
Eger-Miskolc
Eger-Miskolc
Olyan lányt, csajt keresek Zala és környékén aki élvezi ha tapogatva van nyílvánosan, ill szereti ha belenyúlnak a bugyijába.
Miskolci domináns hölgyet keresek, vagy aki szereti a harisnyás láb szexet
41 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Nőnek lennék perverz szolgája!
Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
Ha érdekellek írj.
Hellyel rendelkező érett férfit keresek Pest Megyében,aki kikötözne,és használná a számat és nyelvemet tabuk nélkül,pár még nem használt eszközöm van,Szájpecek,csipeszek,análkampó,BDSM kötél,ostor !
Alázatos 59 éves e téren kezdő férfi vagyok !Nekem megfelel melléképület,mellékhelység pince műhely is!
Több órás alázásra vágyom !
Alázatos 59 éves e téren kezdő férfi vagyok !Nekem megfelel melléképület,mellékhelység pince műhely is!
Több órás alázásra vágyom !
Üdv bekes megye és környékén fistinget kedvelő, mazohista beállításu hölgyet keresek aki talalkozni is mer? Többet privatban
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Bisex előny . Feleség BDSM kedvelő
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek. Ápolt vékony fiúka vagyok.

Párokat,bi párokat szolgálnék ma este. Perverz,bizarr vágyaitokat megvalósítom..
Passzivkent olyan aktiv ferfit keresek aki heti rendszeressegel el fenekelne. Helyed legyen.
Eger-Mezokovesd kornyeken.
Eger-Mezokovesd kornyeken.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony cuki fiúka vagyok.

Bocsi férfi 23 éves, és nem is gondoltam hogy egy nap alatt.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 01. 14. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 16:43

Nem ártana jelezned hogy ffi v. nő vagy... ezzel együtt egy nap alatt senki sem tanít meg semmire. A BDSM nem egynapos mutatvány.
Nem ártana jelezned hogy ffi v. nő vagy... ezzel együtt egy nap alatt senki sem tanít meg semmire. A BDSM nem egynapos mutatvány.
(Ez egy válasz obika007 üzenetére (2022. 01. 14. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 16:10

Sziasztok, holnap délelőttre keresek Gödöllő környékén aki megtanít mindenre smile kezdő, mindenre nyitott 23 éves.
Sziasztok, holnap délelőttre keresek Gödöllő környékén aki megtanít mindenre smile kezdő, mindenre nyitott 23 éves.