Olyan lányt keresnék aki kikötözné és megbüntetné barátnőmet

Alapos beszélgetés, ismerkedés után, ha már kiépült a bizalom, és az uramnak tudlak elfogadni, szólítani!
Olyan férfivel ismerkednék, aki intelligens, kellően domináns, nem múlt el 50 éves, rendelkezik olyan búvóhellyel, ami megfelelően zárt kertes családi ház, farm vagy tanya, nem messze Budapesttől. Ahová kíváncsi szemek nem látnak be, a zajok nem hallatszódnak ki.
Szolgálatra, alázatra, alázásra vágyom!
Nem állandóra keresek, alkalmanként 1-2 napot, hétvégét töltenék nálad.
Ebben a pár napban teljes kontroll alatt tarthatnál, akár csoportos szeánszokat is szervezhetnél az alázásomra, használatomra, megszégyenítésemre.
Természetesen vannak határaim, azok figyelembe vételével terveznéd az ottlétem programjait!
:p smile :p
Olyan férfivel ismerkednék, aki intelligens, kellően domináns, nem múlt el 50 éves, rendelkezik olyan búvóhellyel, ami megfelelően zárt kertes családi ház, farm vagy tanya, nem messze Budapesttől. Ahová kíváncsi szemek nem látnak be, a zajok nem hallatszódnak ki.
Szolgálatra, alázatra, alázásra vágyom!
Nem állandóra keresek, alkalmanként 1-2 napot, hétvégét töltenék nálad.
Ebben a pár napban teljes kontroll alatt tarthatnál, akár csoportos szeánszokat is szervezhetnél az alázásomra, használatomra, megszégyenítésemre.
Természetesen vannak határaim, azok figyelembe vételével terveznéd az ottlétem programjait!
:p smile :p
Alföldi régióból keresek mazoként fenekelő partnert.
Sziasztok! Sub hölgyel ismerkednék, Csongrád megyéből.
Sziasztok,sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
sisssy44411@gmail.com
Ha érdekellek írj.
sisssy44411@gmail.com
Sziasztok!
Dél-Budapest környékén keresek olyan sub hölgyet, párt, aki/akik szereti(k) ha irányítják őket!
Dél-Budapest környékén keresek olyan sub hölgyet, párt, aki/akik szereti(k) ha irányítják őket!
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Sziasztok,
2 ffi 1 nő hármasunkhoz keresünk további hetero férfiakat és a hölgyhöz hasonló alkatú és korú hölgyet. A női tag 25 éves vékony, szexi, újdonságokra nyitott.
A férfiakkal szembeni elvárások:
30-40 közötti, intelligencia, ápoltság, diszkréció, normál/sportos testalkat és gumihasználat. Felesleges írnod ha 30-nál fiatalabb, 40-nél idősebb vagy, mert már az első szűrőn fel fogsz akadni.
Emailes elérhetőséget adjatok.
2 ffi 1 nő hármasunkhoz keresünk további hetero férfiakat és a hölgyhöz hasonló alkatú és korú hölgyet. A női tag 25 éves vékony, szexi, újdonságokra nyitott.
A férfiakkal szembeni elvárások:
30-40 közötti, intelligencia, ápoltság, diszkréció, normál/sportos testalkat és gumihasználat. Felesleges írnod ha 30-nál fiatalabb, 40-nél idősebb vagy, mert már az első szűrőn fel fogsz akadni.
Emailes elérhetőséget adjatok.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Nyíregyházán idősebb domináns,de kedves párt keresek.Ápolt aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok!
Nem átlagos szextalálkozóhoz keresek bizarr, extraperverz fantáziával megáldott bevállalós vékony vagy átlagos hölgyet, párt.
Diszkréció elvárt és adott, telefonszám csere alap.
Nem átlagos szextalálkozóhoz keresek bizarr, extraperverz fantáziával megáldott bevállalós vékony vagy átlagos hölgyet, párt.
Diszkréció elvárt és adott, telefonszám csere alap.
BDSM fantáziákat teljesítek. Keress bátran. Privát üzeneteket várok.
-tetszik.....
(Ez egy válasz szabaddugniaszám üzenetére (2021. 07. 21. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 16:06

Sub-mazo vágyakkal keresek Domot, vagy Dominát, de páros is lehet. Fenekelés, alázás, orális használat, stb. Lennék páciens is egy doktoros szerepjátékban, de egyéb keményebb pervik is jöhetnek, ha előtte megbeszéltük.
Rugalmas, autóval rendelkező hölgyet keressek!! Hosszú távon is kényeztetném! Irj privátot!!
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Sziasztok,
biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak augusztus 2. vagy 10. estére. Minden fontos infó rólunk az adatlapunkon.
Köszönjük
biszexuális hölgyet keresünk harmadiknak augusztus 2. vagy 10. estére. Minden fontos infó rólunk az adatlapunkon.
Köszönjük
Sziasztok
Ma ismerkedne a BDSM világából valaki! Hölgyet párt keresek Maglód környékén! Részletek levélben bdsmjatek111@gmail.com
Ma ismerkedne a BDSM világából valaki! Hölgyet párt keresek Maglód környékén! Részletek levélben bdsmjatek111@gmail.com
Szombathelyről keresek hölgyet

Sziasztok,
Strap-on és lábimádat játékokra keresnék Hölgyet/ Úrnőt
van benne némi tapasztalatom, de közel sem annyi amennyit szeretnék.
Van itt ilyen személy? Nem független, de értelmes, normális és diszkrét srác vagyok. Higiénia adott.
D.
Strap-on és lábimádat játékokra keresnék Hölgyet/ Úrnőt

Van itt ilyen személy? Nem független, de értelmes, normális és diszkrét srác vagyok. Higiénia adott.
D.
Orál kedvelő ápolt diszkrét fiatal lányt,vagy érett nőt keresek