Sziasztok holgy vagy par tarsasagat keresnem sub bealitotsag pasiketn szeretnm kiprobalni a pisiszexet es az iranyitatst egy dominans paral vagy holgyel.
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra vagy alkalmira lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Nagy mérettel rendelkező, AKTÍV srácot, pasit keresek, most a hét végén valamelyik nap. Sajnos helyem nincsen, de mobil vagyok, kocsival. Várom a jelentkezést!Írj üzenetet....Érd-Bp.
Van egy barátnőm aki szerelmes belém!
Tegnap kicsit ittunk eddigsem voltak egymás előtt gátlásaink azaz éepisilhettem simán kinyalta a seggem és ahogy nyalja én hozzá sem érek csak térdel az ágy mellett és nyal engem mégis nagyon nagy orgazmusokat él át.
Tegnap este félrészegen buliba indulás előtt elment fürdeni és simán fölé álltam és hagyta hogy a szájába pisiljek ami tök jó volt kis alázást éreztem benne,buliból hazajövet meg mondogattam neki hogy nyisd k ia szád és beleköptem hazéig kb 10szer most ezek után már nem tudom mit lehetne kitalálni.Valaki tud valamit akkor írja meg prívátba mert az jobban követhető (kaki szexet ne yrjatok az udorító és kicsit sem vonz.
Bár kb 2héttel ezelőttig a pisi szexre is ezt mnodtam volna
Tegnap kicsit ittunk eddigsem voltak egymás előtt gátlásaink azaz éepisilhettem simán kinyalta a seggem és ahogy nyalja én hozzá sem érek csak térdel az ágy mellett és nyal engem mégis nagyon nagy orgazmusokat él át.
Tegnap este félrészegen buliba indulás előtt elment fürdeni és simán fölé álltam és hagyta hogy a szájába pisiljek ami tök jó volt kis alázást éreztem benne,buliból hazajövet meg mondogattam neki hogy nyisd k ia szád és beleköptem hazéig kb 10szer most ezek után már nem tudom mit lehetne kitalálni.Valaki tud valamit akkor írja meg prívátba mert az jobban követhető (kaki szexet ne yrjatok az udorító és kicsit sem vonz.
Bár kb 2héttel ezelőttig a pisi szexre is ezt mnodtam volna
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok!
Nagy intim méretű, igényes roma pasit keresek 35-40 év körül, aki roma férfiakból álló társaságokkal szexeltetne, használtatna. :P
Nagy intim méretű, igényes roma pasit keresek 35-40 év körül, aki roma férfiakból álló társaságokkal szexeltetne, használtatna. :P
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Kurva sok értelme van hogy ezt beírod minden fórumban!!Amúgy meg tuti sok nő fog benedvesedni 1db kibaszott mondatttól!!!!hogy elvinnéád görögbe valahová valahonnan ez így tényleg ellenállhatatlan ajánlat főleg 140kilósan
(Ez egy válasz Victorus üzenetére (2021. 08. 17. kedd 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 17. kedd 16:21

Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Pontosan nem tudom hogy ez ebbe a kategóriába tartozik-e
De mostanában nagyon rákaptam a pisire imádom lepisilni a barátnőm testét és utána kb 5perc alatt le szop és el is élvezek mindössze 5perc alatt
De mostanában nagyon rákaptam a pisire imádom lepisilni a barátnőm testét és utána kb 5perc alatt le szop és el is élvezek mindössze 5perc alatt
Kedves Olvasó!
Bizarr szexjátékok megéléséhez keresek hölgyet, párt-párokat, esetleg barátnői társaságot. A részleteket szívesen elmondom privátban az érdeklődőknek.
Üdvözlettel Zoli
Bizarr szexjátékok megéléséhez keresek hölgyet, párt-párokat, esetleg barátnői társaságot. A részleteket szívesen elmondom privátban az érdeklődőknek.
Üdvözlettel Zoli
Sziasztok!
Párt vagy nőt fogadnék holnap kora délutántól Fóton.
Párt vagy nőt fogadnék holnap kora délutántól Fóton.
Szado-mazo kedvelő partnert keresek, alföldi régió, én negyvenes független vékony férfi.
Szub szukát keresek hosszú távra, aki teljesíti ura vágyait és kivívja megbecsülését.
Szadista Uramat keresem,akinek lennének eszközei is Bp és környékéről ,szolga toalett szolga szerepre vágyom megkötözve ,fenék nyalás,here nyalás,szopatás,pisi a számba stb stb! Alázatos 59 éves férfi vagyok!
Kipróbálnám a nyakörvet ,pálcázást,kötözést,csipeszt ,szájpecket,pórázt,análkampót,ezekkel rendelkezem de még nem voltak használva ! Üdv Karcsi
Kipróbálnám a nyakörvet ,pálcázást,kötözést,csipeszt ,szájpecket,pórázt,análkampót,ezekkel rendelkezem de még nem voltak használva ! Üdv Karcsi
Ma estére keresek domináns hölgyet,urat,párokat akik kiélnék rajtam perverz erotikus vágyaikat!
Sziasztok Borsod vagy Szabolcs megyéből van itt sub nő akit érdekelne egy domináns férfi ? Eszközök szex játékszerek vannak és tapasztalatom is van BDSM szexjátékokban....
Ha érdekel a BDSm világa és szívesen kipróbálnád magad írjál priviben üzentet nekem!!!

Pécsen a hétvégére keresek submissive csajt. Helyem van a belvárosban. Domináns férfi vagyok.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27