Sziasztok, sissy-master kapcsolatra keresek mastert, aki domináns, és terelgetne az utamon, feminizálna engem online feladatok formájában, amiket képekben dokumentálnom kellene, teljesítenem kellene az elvárt feladatokat hosszú távon. Imádom a feminizáció témáját, szeretek ribanccá alakulni, ehhez megvan a belső motivációm, nagyon gerjedek a farokra. Eddig élőben csak szoptam, nagyon régen, ha kialakul a kapcsolat ezt továbbfejleszteném, szívesen lennék valaki szukája. Szeretem ha verbálisan aláznak, ribancként kezelnek. Imádok beöltözni is, mutogatni magam webcamon, ha összejön szabadidőben. 25 vagyok, 170 cm és 60 kg, szubmisszív testalkattal, kerek borotvált popsival, és átlagos szép kukival. Csak passzívként viselkedem, nem szeretnék aktív lenni, mert nem vonz.
Ha érdekellek írj.
Ha érdekellek írj.
Hello domina part keresnek akiket szolgalhatok.
Dominans nőt keresek vagy párt!!
Sziasztok!
Sub mazó lányt,párt keresek!
Sub mazó lányt,párt keresek!
Szub barátnőjét keresi házaspár. Feladat: feleségnek és férjnek mindig rendelkezésre állni szexuálisan. Jutalom: koszt-kvártély-utazás-megbecsülés.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Szia Erdekelne a dolod
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 14. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 09:31
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Kecskeméti párt keresek
Strp ont akarok a seggembe. Olyan hölgyet keresek aki bevezetne ebbe az élvezetbe.
Sziasztok.Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat.Fenekelés,viasz,kötözés,mellkìnzás,tágítós játékok.Tapasztalat,fantázia van.
Sziasztok!
Nem átlagos szextalálkozóhoz keresek bizarr, perverz fantáziával megáldott bevállalós hölgyet/Hölgyeket, vagy párt.
A részleteket privátban,ha érdekel
Budapest vagy Siòfok környékről
Nem átlagos szextalálkozóhoz keresek bizarr, perverz fantáziával megáldott bevállalós hölgyet/Hölgyeket, vagy párt.
A részleteket privátban,ha érdekel
Budapest vagy Siòfok környékről
Dom keresi szolgáját-orálra.....
Dominát vagy domináns nőt keresek Budapesten.
Sziasztok!
Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan
Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban
Fiatal, koromnál jóval fiatalabbnak kinéző fiú vagyok. Valakit érdekelne szerepjáték? Az én fantáziám határtalan
Ha érdekel valakit, akkor keressetek privátban

Sziasztok! Dupla behatolásra, bele élvezésre keressek hölgyet!
Kipróbálnam a sub jatekokat, online irányitana valaki. Privatban varo ma leveleket.
S/M partnert keresek, Bács, Csongrád, Szolnok megyék.
Kis pofonok, folytogatás..... Hmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 20. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 20. péntek 14:01
Törölt felhasználó (3112072)

Van egy barátnőm aki szerelmes belém!
Tegnap kicsit ittunk eddigsem voltak egymás előtt gátlásaink azaz éepisilhettem simán kinyalta a seggem és ahogy nyalja én hozzá sem érek csak térdel az ágy mellett és nyal engem mégis nagyon nagy orgazmusokat él át.
Tegnap este félrészegen buliba indulás előtt elment fürdeni és simán fölé álltam és hagyta hogy a szájába pisiljek ami tök jó volt kis alázást éreztem benne,buliból hazajövet meg mondogattam neki hogy nyisd k ia szád és beleköptem hazéig kb 10szer most ezek után már nem tudom mit lehetne kitalálni.Valaki tud valamit akkor írja meg prívátba mert az jobban követhető (kaki szexet ne yrjatok az udorító és kicsit sem vonz.
Bár kb 2héttel ezelőttig a pisi szexre is ezt mnodtam volna
Tegnap kicsit ittunk eddigsem voltak egymás előtt gátlásaink azaz éepisilhettem simán kinyalta a seggem és ahogy nyalja én hozzá sem érek csak térdel az ágy mellett és nyal engem mégis nagyon nagy orgazmusokat él át.
Tegnap este félrészegen buliba indulás előtt elment fürdeni és simán fölé álltam és hagyta hogy a szájába pisiljek ami tök jó volt kis alázást éreztem benne,buliból hazajövet meg mondogattam neki hogy nyisd k ia szád és beleköptem hazéig kb 10szer most ezek után már nem tudom mit lehetne kitalálni.Valaki tud valamit akkor írja meg prívátba mert az jobban követhető (kaki szexet ne yrjatok az udorító és kicsit sem vonz.
Bár kb 2héttel ezelőttig a pisi szexre is ezt mnodtam volna
Sziasztok holgy vagy par tarsasagat keresnem sub bealitotsag pasiketn szeretnm kiprobalni a pisiszexet es az iranyitatst egy dominans paral vagy holgyel.
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra vagy alkalmira lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba