Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Sziasztok Én egy Crossdresser fiú vagyok full passzív 26 éves Németország Freising környéken keresek Aktív Szexpartnert !
MUNCH
Sziasztok !
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.
Zsolt
Sziasztok !
Itt vagyok a Városligetben az Olof Palme emlékmű előtt, kb. 15-ig leszek itt. Kék hátitáska, szürke pulóver.
Ha szeretnétek ismerkedni, beszélgetni, akkor nyugodtan gyertek. Elvileg még jönnek rajtam kívűl.

Zsolt
S/M partnert keresek, negyvenes független férfi.
Budapesti vagy kornyeki holgyet keresek aki a 20/5 -os felcsatolhatommal megdugna a szuz popom.45 eves ferfi vagyok.
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Szexi, nyaláscentrikus nőt keresek, aki vadul megülni a faszom és közben mocskosan beszélne.
Eger és környéke, autóm van. Cigányokat is szeretem.
Eger és környéke, autóm van. Cigányokat is szeretem.
Sziasztok !
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős (Munch) eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.
Bármi kérdés esetén nyugodtan írj üzenetet nekem.
-Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
A Városligetbe (Olof Palme emlékmű közelében) szervezek szombatra (09.18) egy ismerkedős-beszélgetős (Munch) eseményt 11 órától 15 óráig. Mindenkit szívesen látok. Lesz nálam ropogtatnivaló és ital is.

-Pontos helyet az esemény kezdete előtt leírom, amint odaérek. (Ugyanebbe a fórumba új hozzászólásként.)
Sziasztok !

Sziasztok dominàns párt keresek szabolcsbol. Köszi
Sziasztok !

helló hölgyek
Ma nálam 16-ban 1 kis Orál játszadozás?
Fekvő "betegnél" qrás nem bizti mert bedurrant a derekam.
De 1 klassz franciázás,Szoptatás,ujjazás
Ma nálam 16-ban 1 kis Orál játszadozás?

Fekvő "betegnél" qrás nem bizti mert bedurrant a derekam.
De 1 klassz franciázás,Szoptatás,ujjazás

Dominát keresek pesten

Passzív Bi mazo pasi perverz, szadi feleségét keresi Tatabányán vagy környékén.
Ha magadra ismerték, Írj üzenetet!
Ha magadra ismerték, Írj üzenetet!
Hello
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki talalkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Nagy mérettel rendelkező aktív srácot, pasit keresek, aki talalkozna is. Írj privátban. Passzív pasi vagyok, minden bejön. Érd- Bp. és környékéről varom az üziket privátban
Pár női tagjának teljesítenem minden vágyát Győr és környékén.Mindenre nyitott vagyok.....domináns játékokra.....én 30 éves hetero pasi vagyok írj privátban
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Fiatal,vékony csajt csicskáztatnék!