Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szia! Engem régóta érdekelne egy olyan kapcsolat ami ilyen szinten nyitott lenne, és a párom szívesen lenne másokkal, akár a jelenlétemben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 10. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 10. vasárnap 22:47
Törölt felhasználó (4222642)

Szia! Olyan pasit keresek aki szereti a párját másokkal dugatni, szeretné ha a párja minél nagyobb ribi legyen, az izgatja ha minél több pasival szexel. Előny ha tanyán, farmon élsz, vastag méretű, domináns és pervi vagy... :P
40 éves átlagos/vékony testalkatú, passzív biszex pasi vagyok.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Párral szeretnék huncutkodni, örömmel nyalnék puncit és szopnék faszt, de igény esetén bedobnám a fenekemet is a közösbe. A hölgytag felcsatolhatóval is megcsinálhat.
Nyitott vagyok további dolgokra és enyhébb BDSM vonalat is csempészhetünk az együttlétekbe, mert van bennem egy kis szub hajlam. Szimpatikus partnerek esetén jól esik ha irányítanak, használnak, ha örömet szerezhetek.
Sziasztok! Olyan csajt keresek (főleg Győr-Szolnok vonalon) aki élvezné a bdsm minden formáját egy kamion fülkében! Kamus gyökerek kíméljenek!!
virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
19 éves vagyok passzív szűz vagyok szeretném elvesziteni az anális szüzességem egy jó aput keresek szeretek tangát hordani lányos felállást próbálnám ki apa és a lánya és apu jól meg is buntethet
November 5-n délelőtti bdsm,szeánszra az Uram utasítására keresek magam mellé szub,mazó beállítottságú nőt-párt .
S/M partnert keresek, negyvenes független férfi.
Hölgy / pár hölgy tagja ma este/hétvégén kipróbálná?

Üdv, Keresek egy Domináns szexpartnert aki kedvére alázna használna ! Nyitott vagyok sok mindenre exhibicionista hajlamom is van ! Perverziókat is kedvelem, élvezem aki szeretne alázni egy negyvenes pasit az írjon privátban Köszönöm (helyem nincsen)
Érett férfit keresek Budapest és környékén aki előtt meztelenre vetkőzve térdelhetnék, fenyítene ,pálca,gyertya,kőtél,csipesz stb stb ,és tabuk nélkül használná a számat nyelvemet !Teljesen kezdő,erre vágyakozó ,alázatos,ápolt 59 éves független férfi vagyok !Helyem sajnos nincs de utazni tudok!
Általában délután,este éjjel érnék rá akár rendszeresen is !Amolyan toalett szolga szerepre vágyom !
Üdv Karcsi
Általában délután,este éjjel érnék rá akár rendszeresen is !Amolyan toalett szolga szerepre vágyom !
Üdv Karcsi
Sziasztok! Budapesten és környékén hölgyet kötöznék, szopatnék, finoman szadiznék akár a természetben is. Kezdő vagyok. F/26
A
Hölgyet keresek, akivel felcsatolhatósával, hátulról megdöngetne, tágítgatna. Helyem van BP!
Sub lányt, asszonyt keresek hely van.
Szia! Olyan pasit keresek aki szereti a párját másokkal dugatni, szeretné ha a párja minél nagyobb ribi legyen, az izgatja ha minél több pasival szexel. Előny ha tanyán, farmon élsz, vastag méretű, domináns és pervi vagy... :P
Révfülöp, október 12. kedd. délutantól nagyfarkú pasit keresúnk 21 cm és fölötte. Feleség kényeztetésére komoly igényes pasikat 30 ev fölött 50 év alatt. Viberen részletek.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
Hölgyet keresünk aki jártas a témába!
A pasimat kellene felcsatolhatossal megdugni!
Csak csajok! És van neki eszköze!
Valódi pár vagyunk!
A pasimat kellene felcsatolhatossal megdugni!
Csak csajok! És van neki eszköze!
Valódi pár vagyunk!
Sziasztok.Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Tágítós játékok,fisting,viasz,mellkínzás stb.