WÁO :O kedvem volna átvenni
de h ki használná...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 05. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 05. kedd 07:59

Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok!
Nagyon nagy méretű dildóm ingyen elvihető! 40 cm / a leg vastagabb részén 15 cm.
Sosem használtam mert túl nagy és a tárolása is nehéz, ezért adom oda.
Nem postázom és semmi ilyesmi.
Aki eljön érte az viheti.
Képet emailban tudok róla küldeni, ha adsz email címet.
Helyileg Budapest IX. Mester utcánál.
Dildó
Nagyon nagy méretű dildóm ingyen elvihető! 40 cm / a leg vastagabb részén 15 cm.

Dildó
szombat estére zalaegerszegen 4 fős baráti társaság számára nőt vagy párt kizárólag heteró alapon.
28-32 éves pasik vagyunk,igényes kultúrált csapat,ha felkeltettem érdeklődésedet keress bátran
képkéregetőket kiszűrjük telefonos hivással,vagy egyeztetett találkozóval
28-32 éves pasik vagyunk,igényes kultúrált csapat,ha felkeltettem érdeklődésedet keress bátran
képkéregetőket kiszűrjük telefonos hivással,vagy egyeztetett találkozóval
Aktív nagy farkú, pasit keresek... Bp.-Érd és környékéről...
Sziasztok!
Dildó

Dildó
Sziasztok aput keresek esetleg párt roszalkodni 19 éves vagyok passzív szűz vagyok szeretem a tangakat hordani lányos lenni szó szerint kurvulni lehet Skypon mesengeren viberen keresztül is egy jó kis szerepjatek apa-fia vagy apa és a fia aki épp az anyja tangajjaban van és combfix és apu rajtakap írjátok nyugodtan
Kedves Hölgy ! Ülj a számra ?!!
Sziasztok!! Nagyobb mérettel rendelkező, pasit, srácot keresek, kiadós szexre. Passzív, pasi vagyok, Bp. környékéről!! Írjatok üzit! Minden jóban benne vagyok!
Esztergom mellett fogadnék domináns párt, hölgyet az alárendelt szerepet kedvelem!!!
Sziasztok.Sub nőt keresek,aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget.
S/M partnert keresek, Szolnok, Kecskemét, Csongrád környéke.
Szia. Helyileg hol keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 17. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 17. péntek 19:13
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
sub lányt keresek. kezdő is lehetsz.
Esztergom környékén keresek valakit aki elverné a seggem.
.
Sziasztok. Igazi basznivaló nőt keresek aki tényleg szereti ha megbasszák nem csak megjátsza és szereti a 20-as kemény faszt. Ha lehet Bp-i legyél és igényes nőies és szeresd a faszt

Alárendelt, SUB csajt nőt keresek alkalmi de tartós kapcsolatra, megegyezés szerint támogatnám is.
11 ker vagy kornyeken lako Holgyet keresek aki idonkent napkozben ujjazna, tagitana, esetleg straponnal dugna. Nem zavar ha parja nezi kozben.
Sziasztok 2. 3 negyvenéves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Csak hetero alapon . Lehetöleg Pest megyében. A férj vagy barát vagy csak nézi az se baj. Helyünk van de utazunk is. Irj beszéljük meg a részleteket
kecskeméti perverz nőt keresek
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek Ápolt vékony fiúka vagyok.