Sziasztok. Sub nőt keresek, aki szereti a tágítós játékokat. (fisting, dildók, gyertya, csipeszeket stb)
Férfiakat keresek Hajdú-Biharban, örömszerzésre.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Sziasztok!
Lányt keresünk, akinek ma este lenne kedve eggy0tt bulizni két sportos 25+ pasival, teljesen hetero alapon, mindenki örömére. Üzeneteket privátban, tabu nincs!
Lányt keresünk, akinek ma este lenne kedve eggy0tt bulizni két sportos 25+ pasival, teljesen hetero alapon, mindenki örömére. Üzeneteket privátban, tabu nincs!
Mazoként keresek partnert, no anyagi
Domináns Hölgyet vagy párt szolgálnék Budapesten vagy a környéken. Hely szükséges!
Sub csajjal szívesen ismerkednék.
Ma delutan straponos Holgyet keresek, vagy olyat akit ezek a dolgok vonzanak. Esetleg par?
Szia! Ha eljossz hozzánk akkor kikötöm neked pucsítva égre tárulkozó pinával a formás, fiatal szűk kancácskámat és te tele élvezheted! Hangouts: mellfelbele@gmail.com Skype: mon831023@gmail.com
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
pl engem igen! Írok
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2020. 10. 07. szerda 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Kikötöm pucsitva a csajomat annak akit érdekel
Sziasztok!
A lenti vágyam megvalósítására keresek nőt vagy transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel.
A lenti vágyam megvalósítására keresek nőt vagy transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel.
Holnap napkozben keresek Holgyeket,parokat akik kicsit feldobnak velem a hetkoznapjaikat. Eleg nyitott vagyok. Napkozben erek ra, helyem nincs de Budapesten belul utazni tudok
irjatok, talakozzunk!

Szado partnert keresek, negyvenes független pasiként.
Nyíregyházán aranyos alázható fiúként domináns párokkal találkoznék.

Üdvözletem
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Domináns nőt vagy férfit esetleg párt keresek tartós hosszú távú kapcsolatra.
Lánnyal , párral ismerkednénk. NYIREGYHAZA
Holgyet keresek aki lehetoleg hetkoznap napkozben akar rendszeresen dugna straponnal. Strapont tudok biztositani

Lányt keresek akit izgat a szex alárendelt szerepben. 26 éves, sportos férfi vagyok. Írj ha magadra ismersz és megbeszéljük a folytatást!