Egy fiatal srác vagyok ,aki kezdő a BDSM világában.
De minden vágyam, elmélyíteni tudásom.
Szívesen keresek magamnak dominákat, akiket szolgálhatok.
Vagy esetleg fiatal subokat, akiken kiélhetem dominanciám.
De minden vágyam, elmélyíteni tudásom.
Szívesen keresek magamnak dominákat, akiket szolgálhatok.
Vagy esetleg fiatal subokat, akiken kiélhetem dominanciám.
Párt keresek szolnokon vagy környékén creampie cuckold dolgokra az alárendelt szerep az enyém szopok nyalok sex közben is.
Alázatos szolgát is keresek
Sziasztok
Ápolt pár házi rabszolgája lennék. Fiatal,magas, ápolt srác vagyok.
Ápolt pár házi rabszolgája lennék. Fiatal,magas, ápolt srác vagyok.
Passziv biszexkent ma delelott parhoz csatlakoznek, vagy lanyhoz aki tagitana, esetleg straponnal megdugna! Budapest! Ma napkozben!
Sziasztok!
Egy kezdő sub srác vagyok, és keresek egy Dominát, akit szolgálhatok, és aki bevezet a BDSM varázslatos világába.
Egy kezdő sub srác vagyok, és keresek egy Dominát, akit szolgálhatok, és aki bevezet a BDSM varázslatos világába.
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Ma este 9 oratol keresunk hellyel tobbes tarsasagot minel izgalmasabb programmal bp-n
Sziasztok!!!Párral esetleg hölggyel ismerkednék!!Normális és igényes emberek keressenek!!Házi barát is lennék!! Tudok utazni szóval az nem akadály.Előre köszönöm ha írsz..
Középkorú vékony független mazo pasi keres bdsm/pervi partnert.
Bármikor olvasod aktuális: BDSM "uni" férfi 52 175 71 keres szolgafiút ,vagy szolgálólányt 27 éves korig bárhonnét lehetöleg vékonyat,
illetve keres domninás és pervez vágyait kiélni akaró fiut,férfit vagy nőt bárhonnét -40 évesig.Emailcimet nem lehet kiirni.
Irj ha találva érzed magadat,kezdö,érdeklődö is.
illetve keres domninás és pervez vágyait kiélni akaró fiut,férfit vagy nőt bárhonnét -40 évesig.Emailcimet nem lehet kiirni.
Irj ha találva érzed magadat,kezdö,érdeklődö is.
Medical-ban jártas hölgyet keresek Budapesten vagy a környéken rendszeres "vizsgálatra".
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Határozott DOM férfit keresek!!
Borsod-Heves
Borsod-Heves
Sziasztok. Sub hölgyet keresek aki szereti a kötözős játékokat, gyertyát, mellkínzást és a tágítós játékokat.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Csúnya, de lelkes, megátalkodottan perverz mazo pasi hölgy, pár társaságát keresi.
Sziasztok. Bp-i igényes párt keresek ahol a hölgy tag szereti a kemény alázós használós baszást és ehhez potens nagyméretű igényes hetero férfit keresnek. Vagy szóló nőt aki szereti az ilyen szexet!

Potens férfi jelentkező kerestetik, lehetőleg SZOMBAT azaz holnap estére! Olyan férfit, aki hajlandó eljönni és egy formás fiatal pucsító házinyuszit meghágni....
Privát üzenetben adj hangouts skype vagy viber elérhetőséget!
Privát üzenetben adj hangouts skype vagy viber elérhetőséget!
Partnert keresek !