Teljesíted amit parancsolok
Szereted ha kikötlek
Szereted a tűket
Szereted ha kiszolgáltatva használlak
Néha kedveled ha haverom is használ
Élvezed ahogy kiszolgálsz minden téren
Játszószoba adott és a diszkréció, higiénia adott és elvárt. Szállás alkalmanként megoldott!
Sub nőket várok!
Szereted ha kikötlek
Szereted a tűket
Szereted ha kiszolgáltatva használlak
Néha kedveled ha haverom is használ
Élvezed ahogy kiszolgálsz minden téren
Játszószoba adott és a diszkréció, higiénia adott és elvárt. Szállás alkalmanként megoldott!
Sub nőket várok!
Igényes,intelligens pasi dominát keres, aki nyalatja a fenekét és jól segbe kúrja

Ma este 10 körül ráérő búvóhellyel rendelkező biszex párt keresek Budapesten, vagy perverz hölgyet aki straponnal vagy kézzel kényeztetne
Én passzív dugható bi!

Bdsm érdeklődésű partnert keresek az alföldi régióból. Sub/mazo pasi vagyok.
Mindenre kapható, szub nőt keresek, lehetőleg hosszú távra.
Egyedülallo nővel ismerkednék....
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Olyan Hölgyet keresek, aki vállaja intim piercing szúrását. Privátban írj!
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek..Igenyes m,értelmes türelmes emberek levelet várom.. Szimpátia nálam fontos..
Vasárnap kora esti tobbbes játékra (eddig 2 pasi +2 nő) játékra keresek gyakorlattal rendelkező párt (domináns, vagy switch ferfi taggal), vagy kivételes esetben férfit Budapesten.
Viber elérhetőséget küldj.
Üdv
Üdv
Vasárnap kora esti játékra keresek gyakorlattal rendelkező párt (domináns, vagy switch ferfi taggal), vagy kivételes esetben férfit Budapesten.
Üdv
Üdv
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Anális kényeztetésemre keresek Dominát. Mindent viszonzok készségesen.
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Üdvözletem
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Dominans bi aktiv ferfit keresek.
Eger-Miskolc
Eger-Miskolc
Kifejezetten dekoratív és jól nevelt sub lány többes használathoz keresek, a hölgy felé domináns női partnert, vagy ilyen hölgy tagú párt.
Próbáltam,izgat ...
Subként keresem Dom Úrnőmet vagy egy párt szombat estére
Helyem van
Subként keresem Dom Úrnőmet vagy egy párt szombat estére
Helyem van
Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Subot, vagy ezzel a gondolattal játszadozó nőt keresek határok feszegetésére és rendszeres játékra.