Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Szerbusztok!!
Szép reggelt!
Szinte minden Feltételeknek megfelelnék, csupán 4 évvel több vagyok mint amit Ti szeretnétek.
Amennyiben ez nem jelent Számotokra problémát, kérlek Jelentkezzenek. (Ez egy válasz rocky000 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 11:58
Szép reggelt!
Szinte minden Feltételeknek megfelelnék, csupán 4 évvel több vagyok mint amit Ti szeretnétek.
Amennyiben ez nem jelent Számotokra problémát, kérlek Jelentkezzenek. (Ez egy válasz rocky000 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
SUB Hölgyel ismerkednék
Eger-Miskolc
Eger-Miskolc
Bdsm témában ismerkednék mazoként, alföldi régió.
Nimfoman érett tapasztalat telt perverz nővel ismerkednek. Esetleg pár fisting sguirt, duplán punciba, de szívesen dugnek tele élvezet nagy puncit is. Legyél értelmes nyitott és intelligens.
Nyíregyházán DOMINÁNS párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Fiatal , helyes srácként párokat szolgálnék
szia :
én benne vagyok ebbe a virtuális szolgálatba
irj
irj
szia :
irj (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 12. vasárnap 08:14
irj (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Cumiztatnék valakit,aki szereti a szép csupasz farkat ! Nógrádban ! Rétság , Érsekvadkert , Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Sziasztok!
L&M
L&M
Sziasztok
Mostanában ismét érdekelni kezdett a BDSM világa! Néhány élményem már volt ezen a téren, de azért profi nem vagyok. Párokat, lányokat keresek a szexuális határok feszegetéséhez. Részletek levélben!
Mostanában ismét érdekelni kezdett a BDSM világa! Néhány élményem már volt ezen a téren, de azért profi nem vagyok. Párokat, lányokat keresek a szexuális határok feszegetéséhez. Részletek levélben!
Sziasztok!
Soft dom férfiként olyan budapesti, nyitott, bevállalós nőt keresek aki szeret szolgálni, szereti, ha használják. Korhatár 18-40 év.
Budapesten a XI. kerületben lakom.
Társkereső adatlapomon található rólam kép és néhány bemutatkozó sor.
Fényképes üzenetben lehet jelentkezni.
Soft dom férfiként olyan budapesti, nyitott, bevállalós nőt keresek aki szeret szolgálni, szereti, ha használják. Korhatár 18-40 év.
Budapesten a XI. kerületben lakom.
Társkereső adatlapomon található rólam kép és néhány bemutatkozó sor.
Fényképes üzenetben lehet jelentkezni.
Dom pasi vagyok Lenti és környékén keresek köcsögöt.Tabu nincs ha szereted hogy fenekelnek vagy kínoznak jelentkezz.
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok! Balaton déli part és környékén valaki egy kis játszadozásra .
Sub nőt keresek akár alkalmi, akár rendszeres (akár párkapcsolatra!) partnernek!Fontos az egészség, tisztaság, az egymással szembeni korrektség.Verbális alázás, obszcén, trágár szavak, szabadtéri játékok, harisnya, combfix, torkoztatás, és egyéb perverziók.Sötétedés után részben meztelen sétáltatás (csak testszínű harisnyában plusz felső) a városban, autós játékok (meztelen utaztatás), távirányítós izgatók használata extrém helyeken, igény szerint akár csalános, viaszos, csipeszes izgatások.Ha nedves a pinád az ötleteimtől, keress meg, Budapesten élek.Nem kell az összes felsorolt vágy iránti vonzalom, megbeszélés kérdése , indenre nyitott vagyok.Szexuálisan művelt, nyitott 43 éves férfi vagyok, a kemény játékok mellett jó szerető.