Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Zala megyébe keresünk sub hölgyet! Csak hölgyet! Játékszerek adottak, hely szintén!
alazatos szolgat keresem urad parancsolod leszek ozd kornyekere tudj utazni
Sziasztok.Veszprém környékén keresek párt vagy bi pasit.Uni vagy passzív szerep érdekelne,helyem van!!Írjatok!!
Biszex part keresek Budapesten holnap deleottre. Csak aktiv bi ferfitagi part
Nyíregyházán aranyos fiúként domináns párokat,hölgyeket keresek.
alazatos szolgat keresek
Zalaegerszegen keresünk sub hölgyet! Csak hölgyet! Játékszerek adottak, hely szintén!
Sziasztok Tatabánya környékén valaki minden érdekel ha téged is akkor írj össze hozunk valamit kasztra@gmail.com. Mindenre nyitott vagyok!
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Mezőkövesd környékén keresek hölgyet, párt extrém játékokra, kis paszullyal de nagy fantáziával. Kedvesség, ápoltság, diszkréció biztosított és elvárt.
Ma esti hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
Hely adott (nálam), többit privátban
Hely adott (nálam), többit privátban
Sziasztok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz hzpar üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 00:04

Lányokkal, párokkal, érdekes pasikkal szívesen játszunk BDSM játékokat. írjatok bátran !
Nyíregyházán bevállalós fiúkaként párokkal találkoznék.
Pesten impotens férfi alázható. / szopatás, nyalatás, pisilés, köpés verés stb. /0-as bí vagyok, helyem nincs.
Mai nap keresek lehetőséget Győr és környékén. Nyitott vagyok!
Sziasztok Tatabánya környékén valaki minden érdekel ha téged is akkor írj össze hozunk valamit kasztra@gmail.com. Mindenre nyitott vagyok!
Hali.Ismerkednék Párral és Hölggyel normális és igényes kereteken belül. Korrekt és igényes leveleket várok..Kamusok kiméljenek és meg csak kép kéregetők is.. Nem minden árok és nem mindenre keresek partnert.. Normális kereteken belül.. Távolság megoldható!! Előre köszönöm a leveled.
Domináns párokkal ismerkednék