Sziasztok bi sub vagy switch nőt keresünk tartós kapcsolatra lehetőleg együttélésel . Részletek privatban
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Tatabányán keresek nőt aki kinyalatná magát és lepisilne. Előzetes időpont egyeztetés után lenne helyem
Párt keresek izgalmas játékokra.Igazi hármasra gondolok ahol mindketten szeretnek szopni.
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Ahol a pasi nyalná a zacsimat a felesége punciját miközben megdugom.
Ha ti is izginek tartjátok akkor írjatok.Persze várom a további kívánságokat,elképzeléseket.
Péntek,Szombat este van helyem is. Hajdú megye
Keresem Uram és parancsolómat Bp és környékén érett ,pocakos férfi személyében aki alázna toalett szolgájaként bánna velem ,kikötözne stb !Bp-i,57,177,90,ápolt,alázatos férfi vagyok,e téren kezdő!Hely kell ,nekem bármilyen megfelel,pince,mellék helység Wc ,mellék épület ahová megkötözve bezár,és ha kellek elővesz és használ !
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Szívesen szolgálnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 06. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 06. péntek 07:07
Törölt felhasználó (292936)

alazatos szolgat keresem urad parancsolod leszek ozd kornyekere tudj utazni
Aktív ffi-t meglátogatnék, sok mindenre nyitottan, akár rendszeresen, Kisbér-Székesfehérvár között.

hatalmas farkú aktív bikát keresek aki olykor többesbe dugja rongyosra a seggem ,,imádok baxopadon kikötve lenni. 50 es kor osztályt érdekel. hétköznap hétvégén utazni tudok.
Biszex fiatal part vagy straponos perverz Holgyet keresek hetkoznap ejszakai talalkakra
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Párokat keresek, akik az extrém szexet részesítik előnyben! Szívesen kukkolnálak titeket! Nyíregy Debi környéke! Írjatok vágyaitokról és vágjunk bele!
Kecskeméti hölgyeket urakat vagy párokat keresek. Aki gátlástalanul játszanának velem,én sub mazo bi srác vagyok.
Párokat keresek, akik az extrém szexet részesítik előnyben! Nyíregy Debi környéke! Írjatok vágyaitokról és vágjunk bele!
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Veszprémben ma pár vagy pasi?Helyem van!Írjatok!
Egy bátor hölgyet keresek, aki keményen megkínozná kispaszulyt.
S/M, spanking, cbt témákhoz keresek partnert. Alföldi régió előny.