szereptájéra keresek akt bikát.munkahelyi sex ..vallatnék melót ahol használna a bika . 40 -60 kor. bp - Tatabánya ig.
sub vagyok. kedvelem nagy m és többet is.
sub vagyok. kedvelem nagy m és többet is.
Ma delelotre keresek szex szolgat azt teszed amit mondok alaznek is kor alkat nem szamit
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Sziasztok Miskolcon ès esetleg környèkèn keresek párt,sok mindenre nyitott vagyok. Ha felkeltettem èrdeklődèsetek irjatoj privát üzenetet.
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Sziasztok. Keményebb szexet szerető Bp-i igényes nőt keresek. Vagy ha tudsz utazni és úgyis érdekelne akkor is jeletkezhetsz. Keményebb szex alatt gondolom tudja mindenki mi az?

kecskeméti párt keresek
Szegeden vagy környékén keresek domináns hölgyet vagy párt, esetleg még kipróbálnám a full passzív bi szerepet
Alazhatot szogat keresek ma delelotre
Partnert keresek fenekelés, bastinado, hereszadi témákban.
Hétvégi hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Sziasztok, olyan hölgyet, párt keresek, aki kispaszulyt és gazdáját kicsit megkínozná, pl., kikötözés, szájbapisilés, gyertya és tű...
Te légy bátor és írj, Én vidám leszek és önzetlen.
Te légy bátor és írj, Én vidám leszek és önzetlen.
Domináns párhoz csatlakoznék...
Miskolc-Eger
Miskolc-Eger
Sziasztok!
Hétfőre (09,30) Délelőtti órákban engedelmes, bi, sub srácot keresünk. Miskolci lakásunkban fogadunk. Jelentkezni csak a megadott mailban: hozzank.miskolc@gmail.com
Hétfőre (09,30) Délelőtti órákban engedelmes, bi, sub srácot keresünk. Miskolci lakásunkban fogadunk. Jelentkezni csak a megadott mailban: hozzank.miskolc@gmail.com
Sziasztok.Sub nőt keresek,aki szereti,ha használják.Mazohista nő előnyben.
Budapesten keresek domináns férfit aki használna srácot
Urad parancsolod leszek delelotonkent erek ra nem vagyok kezdo kezdpt is beavatok kor alkat nem szamit szeresd azt tenni amit mondok szered ha alaznak
október 14 és 18 között Budapesten leszek. Hölgyeknek, pároknak vállalok ingyenesen intim területi fazonigazítást, házhoz megyek Budapest egész területén belül. A szolgáltatás ingyenes és szexmentes. Írj és egyeztethetünk.
Dominans f-l par keres kizarolag sub szolgalanyt.
Udv
Udv
sziasztok. 25éves pasi vagyok.
keresem tapasztalt domináns partnerem/partnereimet!!
vas megye és környéke.
várom az üzeneteket.
keresem tapasztalt domináns partnerem/partnereimet!!
vas megye és környéke.
várom az üzeneteket.