a getenn delelott alaznek pisilbek fenekeles azt teszed amit mondok
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek aktív,domináns személyeket akik kedvükre használnának.Én 55 év 166/56 egyedül álló férfi.
Győr és környékéről ismerkednék olyan nővel aki szereti a vadabb nem szokványos szexet is,pl.öklözés,tágitások pisi,alázás,stb.
Hölgyet keresek orál szexre,kocsiba természetbe
Ma estére valaki?Aki találkozni is akar és nem kamu?Adatlapom alapján keresek!
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
38 eves biszex ferfi vagyok,magas,ferfias,18cm-es formas farokkal
eddig csat aktivkent csatlakoztam biszex parokhoz,de most szeretnem kiprobalni a passzi szerepetis,pl. kozos szopast holggyel,de akar tovabb is mennek...
komolyan gondolom,nem kamus vagyok
autom van,tudok utazni,helyem most nincs,esetleg panzio vagy szabadban
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
Sziasztok!!!
Borsod megye vagy környező megyéiből keresek Normális nem kamus Párt bi vagy hetero alapon.
Borsod megye vagy környező megyéiből keresek Normális nem kamus Párt bi vagy hetero alapon.
Férfit szopatnék párja előtt.
Persze utána végig kell néznie ahogyan az
asszonykát megdugom
Persze utána végig kell néznie ahogyan az
asszonykát megdugom
Urad parancsolod lennek
Szub beállítottságú, hölgy partnerem keresem alkalmi, vagy akár hosszú távú kapcsolatra!
Alazatos szolgat keresek kor alkan nem szamit
Sziasztok!Péntek,szombat és esetleg vasárnap estére keresek!Kizárólag az adatlapomban írtak alapján!Priviben ha érdekel!
Urad parancsolod lennek oisilnekek is kikotes alazas
Sziasztok,
Sub nőket, párokat keresek, vagy olyan nőket, párokat akik subbá szeretnének válni. Fontos, hogy szeresd a határaid feszegetni. Ha felejthetetlen élményekre vágysz, várom a privát üzeneted.
Sub nőket, párokat keresek, vagy olyan nőket, párokat akik subbá szeretnének válni. Fontos, hogy szeresd a határaid feszegetni. Ha felejthetetlen élményekre vágysz, várom a privát üzeneted.
Alázható, engedelmes köcsög lennék domináns, aktív uraknak most Komáromban!
Sziasztok.Sub hölgyet keresek,aki szereti, ha használják.Kötözés,viasz, segédeszközök,mellkínzás szeretete előny.
Holgyet keresek Budapesten szombat delutanra akit izgat egy ferfi analis izgatasa.Nem baj ha meg sosem probaltad.Hely nalam is ok ! irj nem harapok

Kor alkat nem szamit szolgat keresek pisilek is elfenekellek stb ma vagy holnap delelott
Párhoz csatlakoznék.
Van néhány különleges vágyam.
Lehet kicsit perverz. Szeretném ha a pasi felszopná a farkamat
mielőtt beteszem a hölgynek.Persze közben is többször kivenné szopni kicsit.
Persze akár még más ínyencségek is szóba jöhetnek.
Van néhány különleges vágyam.
Lehet kicsit perverz. Szeretném ha a pasi felszopná a farkamat
mielőtt beteszem a hölgynek.Persze közben is többször kivenné szopni kicsit.
Persze akár még más ínyencségek is szóba jöhetnek.
Kor alkat nem szamit ffi no par alaszok is ha kell fenekelek pisilek s tudj utazni vagy fogadni