Sziasztok!
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ CREAMPIE, BDSM ÉS GANG BANG EXTRÉM BULI!
MÁR CSAK KÉT SZABAD HELY!
Ezúton is köszönjük a résztvevőknek az immár második, szűk körű, továbbra is nagyon baráti hangulatú, bensőséges creampie- és bukkake gang bang partyt. A vendéglátó hölgy ismét csodálatos volt, továbbra is nagy élmény volt mindannyiunknak mosolyogni és sorozatélvezni látni és közben szeretkezni vele...
Külön köszönjük az előírt hygiénés és egészségügyi rendszabályok maradéktalan betartását is! Akik itt voltak folytatják, de várunk - most már csak korlátozott számban - új jelentkezőket is egy nagyobb baráti társaság kialakításához, rendszeres creampie összejövetelekre!
Szombat este (aug. 24) a soron következő 3. buli, aztán hosszabb szünetet tartunk...
. Szombaton további csinos párok is csatlakoznak, ahol a hölgytagok várják befogadni a jelentkezőket.. Többek kérésére: a cum kissing és a cum swapping, BDSM is bekerül az alternatív programba... Írjatok privátban és küldjük a részleteket...
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ CREAMPIE, BDSM ÉS GANG BANG EXTRÉM BULI!
MÁR CSAK KÉT SZABAD HELY!
Ezúton is köszönjük a résztvevőknek az immár második, szűk körű, továbbra is nagyon baráti hangulatú, bensőséges creampie- és bukkake gang bang partyt. A vendéglátó hölgy ismét csodálatos volt, továbbra is nagy élmény volt mindannyiunknak mosolyogni és sorozatélvezni látni és közben szeretkezni vele...
Külön köszönjük az előírt hygiénés és egészségügyi rendszabályok maradéktalan betartását is! Akik itt voltak folytatják, de várunk - most már csak korlátozott számban - új jelentkezőket is egy nagyobb baráti társaság kialakításához, rendszeres creampie összejövetelekre!
Szombat este (aug. 24) a soron következő 3. buli, aztán hosszabb szünetet tartunk...

Ma esti hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Sziasztok!
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ PRIVÁT BDSM, CREAMPIE és GANG BANG EXTRÉM BULI!
. Szombaton további csinos párok is csatlakoznak, ahol a hölgytagok várják befogadni a jelentkezőket.. Többek kérésére: a cum kissing és a cum swapping is bekerül az alternatív programba...
Írjatok privátban és küldjük a részleteket...
FIGYELEM - SZOMBAT ESTE IDÉNYZÁRÓ PRIVÁT BDSM, CREAMPIE és GANG BANG EXTRÉM BULI!

Írjatok privátban és küldjük a részleteket...
virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Vékony v. sportos férfit szolgálnék.
Sziasztok.Sub nőt keresek,akit lehet használni.Perverzió előny.
Sziasztok. Egy kellően perverz nő ismeretségét keresem.Polgár-Tiszaújváros-Tiszavasvári,közvetlen közeléből. 39 éves,nem független eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre. Kedved a nem megszokott játékokat. Lehetsz szub vagy domináns beállítottságú.
Szerdától keresek szubmazó párt, lány Győr környékén! Pár napig ott leszek, de ha útitársként érdekelne a dolog beszéljük meg! megbeszéljük hol találkozunk, elviszlek magammal, mikor jövök vissza elhozlak, a közte lévő időt meg hasznosan töltjük
Sub pasiként hölgyet vagy párt keresnék,Keszthely környékén
Fegyelmezést keresek ,férfit
Másra is nyitott vagyok
Másra is nyitott vagyok
Fejér megyei vékony alkatú lánynak, nőnek lennék a nyalo szolgája. Van jelentkező?
Zalamegyebe keresek tartos kapcsolatra nőt
Sziasztok.....Bi SUB pasit ill Sub bi párt keresünk
Sziasztok! Alázomat keresem domina személyeben szabolcs megyéből és környéke utazni tudok!
Helló!
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, aki szereti a különlegesebb dolgokat, kicsit perverzebb az átlagnál és nyitott arra, hogy egy felcsatolható műpénisszel megdugjon egy férfit. Persze a rendes szex is izgat, de szeretem a pikánsabb dolgokat. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltad eddig senkivel, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak, már csak Te hiányzol! Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el. Párok! Ti is bátran írjatok! Ebben az esetben, ha igény van rá, akkor szívesen szerzek örömet a férfinak is a számmal! 38 éves, magas, átlagos testalkatú, kedves férfi vagyok egy kis biszex hajlammal. Budapest 100-120km-es körzetében utazom is az élményért.
Sziasztok mi tudnánk segíteni csak nem derül ki merre éltek. Ha lőtavolon belül akkor írjatok priviben.
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2019. 08. 09. péntek 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 09. péntek 07:30

sziasztok keresnénk olyan lehetöséget ahol megismertetném a nejemmel a kikötötös sedo mazo játékokat . segotséget elfogadok
helló
Pesti V környéki Igazi faszrabló szukát,1 kis geci puttonyt keresek,csak nekem,De ha úgy alakul mással is qrsz Is.
ne légy szégyenlős!
Pesti V környéki Igazi faszrabló szukát,1 kis geci puttonyt keresek,csak nekem,De ha úgy alakul mással is qrsz Is.
ne légy szégyenlős!

Sziasztok nyiregyről ismerkedni? lány vagy pár? 32 éves helyes srác vagyok
Sziasztok. Bp-i igényes jó alakú testű nőt keresek aki komoly nő és érdekelné a Gangbang Bdsm szex. Aki jártas ebben és már csinálta az tudja miről van szó ugyebár.

sziasztok.olyan nőt keresek aki szereti ha kukkolják és ebből kifolyólag használják is.ki mennénk a szabadba,le szopnál és aki arra jár azt le rendeznéd.minél perverzebb vagy,annál jobb.amennyibe meg felelsz nekem ,a nyilvánosság előtt normális barátnőm lennél,de ha olyan környezetbe kerülnénk akkor át változnál egy szex éhes fasz szopó szukává.jelentkezz.